• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
asla girmem girilmesinede müsade etmem geleninde saygı duymasını isterim ben misafire en güzel terliklerimi veririm hiç kullanılmamış:16:

yeterki gelen kişi benim evimin kurallarını saysın ben ayakkabısız olduğunu hissettirmem ona:9::9::9:

Yoo gayet iyiyim,ne olmus yani eski konuyu tekrar guncelledim diye hasta oldugum kanisina nerden vardiniz?cevap yazmak istemeyen sağdan düz devam etsin,gereksiz yoruma lüzum yok.

Yoo gayet iyiyim,ne olmus yani eski konuyu tekrar guncelledim diye hasta oldugum kanisina nerden vardiniz?cevap yazmak istemeyen sağdan düz devam etsin,gereksiz yoruma lüzum yok.
Bir insanın 16 sene boyunca aynı şeyde takılı kalması normal değil. Hele ki bu eve ayakkabıyla girmek ya da girmemek kadar basit bir konuysa. Bir kanıya varmadım, soruyorum sadece.

İstediğimiz yorumu kurallar çerçevesinde yazabiliriz. Yorum seçme şansınız yok. Bana istediğim yorumlar gelsin diyorsanız bu forum sizin mutlu olacağınız bir yer değil. Sizi sağdan site dışına alabiliriz.

Bir insanın 16 sene boyunca aynı şeyde takılı kalması normal değil. Hele ki bu eve ayakkabıyla girmek ya da girmemek kadar basit bir konuysa. Bir kanıya varmadım, soruyorum sadece.

İstediğimiz yorumu kurallar çerçevesinde yazabiliriz. Yorum seçme şansınız yok. Bana istediğim yorumlar gelsin diyorsanız bu forum sizin mutlu olacağınız bir yer değil. Sizi sağdan site dışına alabiliriz.
Siz istediginiz yorumu yazabiliyorsaniz Bende istediğim konumu gunceceleyebilirim,rahatsiz olan kendisi çıkabilir,zira ben 18 yildir kk'dayim.bu arada teşekkür ederim sayenizde surekli guncelleniyor konum😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back