• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eve ayakkabı ile girmek şöyle dursun eşiğe bile öyle basmam bastırmam da insanınçocuğu var yaşlısı var namaz kılanı var niye o sokağın pisliği girsin ki içeriye ha çok meraklı ise içeride ayakkabı giymeye terlik yerine ev ayakkabısı alsın

Ayakkabı ile asla girilmez ayakkabı ile benim evime ilk girmeye çalışan kimse kayınvalidem oldu hemen uyardım ayakkabıyı dışarıda çıkarıyoruz biz diye...

bizde girilmez bence medeniyet değil görgüsüzlük dışarının bütün pisliği tozu eve geliyor sağlık açısındanda zararlı dışarda akşama kadar ayaklarım şişiyor ayakkabını içinde birde evde ayakkabıyla dolaşamam

Bizdede eve ayakkabıyla girilmez. Sonuçta sokakmikrop pislik kaynıyor. Hele o sokakta yere tükürenlerden nefret ediyorum :olmaz:

vışş ayakabıyla eve gırmek mı?? o ne olakiiiyasakkelime
ben ev terliği ile bır odadan bır odaya bıle gezemem vallaa
mutfakta,korıdorda gıydıgımı oturma odası,salon gırısı cıkarırım terlıksız gırerım:1ninca:
ama bunu yenmek ıstıyorum ben..esım cok kızııyor:umursamaz:

ayakkbıyla içeri girmeyi lüks sayıyolar ya anlamıyorum okdar pis piss...ille aykkbı giyceksen ayrı ev ayakkbın olsun:S galiba ayakkbıyla girmek isteyenler çorplarından yada ayaklarından çekinyorlar:D:D:D

ayakkabı ile kımseyi evime sokmam asla ama asla
dısarının pısligini evime getirecek yok artık :dilcikar:
temizlik hastayım zaten olmaz imkansız

asla ama asla girmeme kimseyide sokmam bütün bakterilerle yaşamaya niyetli değilim hiç sevmem kendilerini yani girmeyede çalışana lafımı esirgemem yani ahır değil orası ve ev yani lütfen gitsinler kendi pilik yuvalarında< yaşasınlar naparlarsa yapsınlar yani:oklava:

o bir kere benim başıma geldi, bi yere misafirliğe gitmiştik, ilk gidişimizdi, aile çok zengin Antalyada 5 yıldızlı otelleri var, neyse kapıda hepimiz ayakkabılarımızı çıkartmaya yeltenmişken ev sahibi, aaa lütfen çıkartmayın daha neler buyrun, deyince bizde girdik ayakkabılarımızla. ben resmen kuş pisliğine basmıştım, ama ayakkabı bu yaa her yere girip çıkıyoruz kaydirigubbakcemile3 neyse o gün öyle geçti bu arada onların da ayağında ayakkabı vardı. sonra ben evlendim onlar ev görmeye geldiler, kadın ve kızı. giyinmiş kuşanmışlar, izin bile istemeden yesyeni evime ayakkabılarıyla girdiler, bembeyaz peluşumun üstünde kız çizmeleriyle gezdi. onlar için o kadar olağan ki.. sonra eşim çok kızdı neden izin verdin diye ama çıkartın lütfen diyemedim.

hemde beyaz peluş halının üzerinde ha inanmıorum yaaa hayvanlık derim başka bişi demem yani tabi sonra onları sen sildin düşüncesizlik işte cıkcık bakteri girdiğine mi üzülüceksin şimdi yoksa yeni halının mafiş olduğuna mı yani:Dcıkcık yazık ya sinir oluyorum böyle zihniyetlere bence temizlik görgüsüzlük demek değil yani çok saçma

Ayakkabiyla girmem evime, kimseninde girmesini istemiyorum. yasadigimiz yerde insanlar yapiyolar ama bize gelince kibarca soyluyorum cikarmalarini. Biz onlarin evine gidince cikariyoruz, gerek yok oyle girebilirsiniz diyolar. surekli de yagmur yagan bi yer yani.

yemekteyiz gibi programların milletimize getirileri (götürdükleri !)
yani cidden biz türklüğümüzden özümüzden böyle yavaş yavaş kopmaya devam edecekmiyiz korkuyorumm gerçekten.

kesşnlikle hayırrrr :olmaz: Sokakta nerelere basıyoruz Allah bilir...Mülletin tükürüdğür hayvanların bir çok şeyi,egzoz vsvsvsvsvs. direk pisliği eve taşımak...Aslaaaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back