• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bizim evde koridorun ortasına kadar ayakkabıyla girilir bilmiyorumkismile
hatta babam mutfağa,salona her yere dalar ayakkabıyla,sonuçta şuda var nerde gezdiğiniz önemli ve kaç kere giydiğiniz
tabiki kara kışta çamurlu ayakkabıdan bahsetmiyorum girilen bu değil,ama bunun dışında eve gelen misafire bile aa çıkartmayın mutfakta oturcaz,balkona çıkıcaz falan deriz
özel günlerde de zaten çıkartmayız ayakkabıyla gezeriz,bayram,söz,nişan falan gibi :CüvCüv:
amaaan alt tarafı halı yıkanır,yerler silinir,küçük çocukta yok,e yere düşeni istediği kadar temiz olsun yemem,yesek nolcak azcık da mikrop lazım kaydirigubbakcemile3

bu konudan bnde rahatsızdım çözüm bulmuş oldumm. bide şu var ayaklarını dışarda çıkartıolar o pis yere çoraplarıyla basır içeri gidiyolar azımıda açamıorum misafir gidince başla halı silmeye :umursamaz:

Terliği koyunca eşikten hemen sonra, basmıyorlar eşiğe.kaydirigubbakcemile3O mesafeyi iyi ayarlamak lazım.Halı malı silmek zor iş,olmadı onlar gelmeden eşiği siliverin,terliği de önlem olarak dediğim gibi yerleştirin.kaydirigubbakcemile3
Ben kapıda ayakkabı bırakmam ,sevmem millet kapının önüne nerdeyse tüm ayakkabılarını yığar.bilmiyorumkismile Eşim ve ben ayakkabıları alır ,kutusuna yerleştirir,dolaba kaldırırız.Evin içinde de açıkta ayakkabı olmaz.Buna rağmen ısrarla ayakkabılarını içeri sokmaya çalışanlar oluyor.kaydirigubbakcemile3 Elini ayakkabısına attı mı ,''Siz içeri geçin ,ben alırım:'' ,diyorum,tabi almıyorum.kaydirigubbakcemile3 Kim çalacak ayakkabılarını ,güvenlik var kapıda çifter çifter.kaydirigubbakcemile3

evet KKda kimse evine ayakkabıyla girmiyormuş öğrenmiş olduk..
peki evine öyle ayakkabıyla dalan elit kalabalık nerde yaa?? hayal ürünü mü o kişiler??
yok sanırım onlar konken partisinde, müzayedelerde falan fink atıyolar.. bizim gibi forumlarda ne işleri var allaaasen.. :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bence de eve kesinlikle ayakkabıyla girilmemeli temizlik çok önemli. Sizi bilen insanlar da bi süre sonra buna daha çok dikkat ederler ve kapıda çıkarırlar ayakkabılarını.

Evde dışarda gezilen ayakkabılarla tabiki gezmeyiz.
Ama ben bazen bugün ne giydine fotoğraf ekliceğim zaman ayakkabılarımın altını yıkar giyerim.

ıçeri ayakkabıyla girsek iyi kaydirigubbakcemile3
Çöpleri de atmayıp eve istifliyoruz sempatiksalakcinni
Yakında polis zabıta falan gelip bizim evi boşaltırlar laelaelaelaelae
Kuzum saçmalamayın allahınızı severseniz burası Türkiye,
O dediğiniz şey ancak filmlerde olur kaydirigubbakcemile4

[B]özel günlerde evde yada gittiğim herhangi bi evde ayakkabı giyerim ama ev ayakkabısı,dışarda hiç giymediğim bi ayakkabı.dışarda giydiğin ayakkabıyla evde nasıl dolaşılır yahu.wc falan giriyorsun dışarda sonrada o ayakkabıyla evin içine gir,olacak gibi değil.filmlerde,dizilerde de olur yaa adam ayakkabılarla yatağa bile yatar hatta. sanırım yurtdışında daha yaygındır bu ayakkabıyla evde dolaşma saçmalığı,sözüm ona modernlik oluyor çişli,moklu hatta tükürüklü vede daha fazlası balgamlı ayakkabılarla evde dolaşmak.eee insan ister istemez basıyor farkında olmadan bu iğrençliklere[/B]

yanı kızlar biz Türk usulu giderız böyle fakat yabancılar ayakkabılarla giriyor kapıda silerler ayaklarını ver bırde onlarınkı sadece halı flex hanı bu kalkıp yapısabılenlerden ve dedıgnız gbi süreklı temızlıkcı gelır evlere süpürülür aman ne gerek var yaa bu lafada cok güldüm hee allh ıyılını versın sözüm ona modernlik oluyor çişli,moklu hatta tükürüklü vede daha fazlası balgamlı ayakkabılarla evde dolaşmak demiş hehehe

hayatta bilsemki beyaz sarayda yaşıycam yinede çıkarırım ayakkabılarımı ya evim yani rahat edeceğim tek mekan imkansız kimseyide sokturtmam ayakkabıyla içeri dışarda milyontane pisliğe basılıyo o ayakkabılarla...

Ben girerim bazen. Öyle kısa süreliğine ama girerim.
Hele ki işe geç kaldıysam ve bişey unuttuysam hiç uğraşamam çıkar, geri giy..... ve halen hayattayım.
Nasılsa evde benden başka yaşayan yok, yerlerde de yuvarlanmıyorum, temizliği de ben yapıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back