• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
istersem new yorktaki cam binaların 55. katındaki yerleri granit olan stüdyo tipi dairede oturayım dışarıda gezdiğim ayakkabıyla evimde dolaşmam, he o evde terlikle çorapla gezmek de olmaz tabii, alırım bi kaç çift ev ayakkabısı girer girmez onları giyerim. hani zenginim ya, param bok ondan

istersem new yorktaki cam binaların 55. katındaki yerleri granit olan stüdyo tipi dairede oturayım dışarıda gezdiğim ayakkabıyla evimde dolaşmam, he o evde terlikle çorapla gezmek de olmaz tabii, alırım bi kaç çift ev ayakkabısı girer girmez onları giyerim. hani zenginim ya, param bok ondan

süpeeeerrrkaydirigubbakcemile3a.s.

oldum olası ayakkabıyla eve girmek bana ters hatta gezmeye yani ev ziyaretinde bile terlik yerine ayakkabı götürüp giyenlere bile sinir oluyorum

yok eve ayakkabiyla asla girmem
hatta bisey giymem genellikle corapsiz gezdigim icin bacaklarim
ve karnim agriyor ama napim rahat edemiyorum :):)

evde ayakkabıylamı gezilirmiş yaaa o nerden çııkmış allasen zaten ayaklarım bütün gün ayakkabıda şişiyor işim yok günü 24 saati ayakkabıda dursun bari ayaklara özgürlük gerek bence ne ayakkabısı giymem giydirmem hani diolar yaa yemekteyizde aman ne oalcak temizler olur biter ööle diyenlerin arkasında ööle bi küfrediomki anlatamam sanırsın anasının karınından ayakkabıyla doğmuşş paççozzzlllaarrrrrr

Dışarda kullandığım ayakkabıyla tabiki eve girmem ama
Hiç sokağa giymediğim ayakkabılarım vardır evde giydiğim
Herzaman değil tabiki bazen ama genelde terliklerim hiç çıkmaz ayağımdan

oha çüş falan oldum yaniiiiii canım arkadaşım prenses yeğenimin annesi ne u konu kız valla yei görüom ya ben yokken neler yapmış hatuna baq :)

ya gerektiğinde yerlerde yuvarlanıyoruz yeğenlerle falan... :))

asla girmem, girdirmem :))

Bizde de kapının eşiğine dahi basılmaz.Misafirlerden bazıları ayakkabı ile antreye dalıyor.Ben de çaresini buldum.Eşikten sonra terlikleri diziyorum.Mecburen dışarda çıkarıp ,terliğe basıyorlar. :hulya: :lepi:

Bizde de kapının eşiğine dahi basılmaz.Misafirlerden bazıları ayakkabı ile antreye dalıyor.Ben de çaresini buldum.Eşikten sonra terlikleri diziyorum.Mecburen dışarda çıkarıp ,terliğe basıyorlar. :hulya: :lepi:

bu konudan bnde rahatsızdım çözüm bulmuş oldumm. bide şu var ayaklarını dışarda çıkartıolar o pis yere çoraplarıyla basır içeri gidiyolar azımıda açamıorum misafir gidince başla halı silmeye :umursamaz:

evet KKda kimse evine ayakkabıyla girmiyormuş öğrenmiş olduk..
peki evine öyle ayakkabıyla dalan elit kalabalık nerde yaa?? hayal ürünü mü o kişiler??
yok sanırım onlar konken partisinde, müzayedelerde falan fink atıyolar.. bizim gibi forumlarda ne işleri var allaaasen.. :roflol: :roflol:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back