• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insan o evde nasıl yaşar ilmiyorum.
sokakların hali ortada yere tükürenler köpeğini işetenler daha neler neler.
ben onlara basıp gelcem evime bize güzel gircem.
mutfağımda o ayakkabılarla yemek yapcam.
koltupğuma oturcam.
hiç olacak şeymi
temizlik denemez buna.
zaten şu tv dekileri hiç anlamıyorum dan dun giriyorlar sankim apartmanda dolaşıyorlar

yok yaa cesaret ister
ayakkabısız girdikleri halde açık renk halıları temizleyene kadar canım çıkıyor
birde ayakkabıyla girseler nasıl olur bilmem
hem bizim yollarımız o kadar temiz değilki bir yağmur yağsa heryer çamur

aman ben bırakın ayakkabıyla girmeyi mümkün oldsa evde halılar kirlenmesin diye uçarak gezicem .gözüm hep yerlerde temizlediğim halde bana hala kirli gibi geliyor.:olmaz:

Bende ayakkabıyla almam asla v yemek programında da görüyorum ve şaşırıyorum. Hatta eşim ayakkabılarıyla evin girişine kadar giriyor öle çıkarıyor hep uyarıyorum ama hep tekrar ediyor benimde silmekten halim kalmıyor. Ama kayınvalidemler iyi halli kayınpederim eski rektör üniversitede ve birçok ortama girmişler. Onlarda ayakkabı giyerler ama yanlarında ev ayakkabısı getitip kapıda giyerler. Beni istemeye geldiklerinde şık kılıflar içinde getirip giymişlerdi ne şaşırmıştık biz görmemişiz öyle ne biliyim hep terlikle oturduk bu yaşımıza kadar. Ama bende ve annemdede ayakkabı vardı hiç giyilmemiş. Şimdi kayınvalşdem bana geldiğinde terlik giyiyor ama kendi terliklerini verdi onları giyiyor, kayınpederim de kendi evlerinde ayakkabı gibi patik giyer bize gelince ev ayakkabısı giyer öyle alışmışlar ama geçen sene komşuları ağırladığımda kayınvalidemde geldi bizden önce onlar oturmuştu bu apartmanda onların evi burası da zaten kendilerini başka evi var neyse ben ayakkabı yada şık bir telik giymeyi unutmuşum tabi bir sürü hazırlık yaptım ne de olsa kayınvalidemi tanıyorlar yüzü ak olsun diye.. Ev terliği ile çıktım sonra aklıma ama napıyım ya dedim...

asla evime kimse öyle giremez..
müsade etmemhalılarımda gezdirmrmr...o dışardakii bütütn pislikler evimin içinde düşünmesi bile uykumu kaçırır............aklinialirimsmile

ya evine ayakkabıyla girenler bana temizlikten falan bahsetmesin yaa dışardaki tüm pislikleri çiğne çiğne hoopp gel o ayakkabaılarla bide eve gir istersen evi kırkla yinede hijyen olmaz o evde bide çocuk varsa acaba nasıl korunuyolar hastalıktan hep bunu merak etmişimdir

bir proje için otelde kaldığımızda oda arkadaşım ingilizdi.. otelde tabi ki ayakkabıyla dolaşıyorsun da.. pijamalarını giyiyor odaya gelince, ve çıplak ayak dolaşıyor odada.. ayakkabıyla bastığı her yeri turladı banyoya gitti, koridora çıktı... veeee sonra girdi yattı yatağına.. 15 gün aynı odada kaldımm.. tiksinçççç.. eve dönünce kendimi çamaşır suyuna batırma isteğimi zor engelledim yani o derece.. kaydirigubbakcemile3

bir proje için otelde kaldığımızda oda arkadaşım ingilizdi.. otelde tabi ki ayakkabıyla dolaşıyorsun da.. pijamalarını giyiyor odaya gelince, ve çıplak ayak dolaşıyor odada.. ayakkabıyla bastığı her yeri turladı banyoya gitti, koridora çıktı... veeee sonra girdi yattı yatağına.. 15 gün aynı odada kaldımm.. tiksinçççç.. eve dönünce kendimi çamaşır suyuna batırma isteğimi zor engelledim yani o derece.. kaydirigubbakcemile3

Aklım almıyor. Ben temiz evimde giydiğim çorapla yatağa girmem, hatunun yaptığına bak :olmaz:

Yok girmiyorum eve ayakkabı ile ama ben burada kimin evine gitsem ayakkabımı çıkartmama müsaade etmiyor.Onlara göre de misafirin çorapla evde gezmesi bir garip geliyor.Ev ayakkabası çok yaygın satılıyor ama hatta UGGlar var ya onların kısa olanını evde giymek için yapmışlar.

ben bazen giriyorum da annem beni diliyle dövüyor..
işte o zaman ayakkabılarla beraber kendimi camdan atasım geliyor..
kadın haklı tabi bilmiyorumkismile

e ayakkkabı diye bişey niye var dışarlarda çorap basamayız diye çorapla gez gel madem ayakkabı rahasızlık zaten ohh beyaz giyelim bide tüm bakterileri capcanlı görelim kaydirigubbakcemile3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back