Seni çok iyi anlıyorum. Eşim biz 2 aylık evliyken onun kumar alışkanlığı yoktu ama kredi kartını düşüncesizce harcamış, borçlanmış, kartı yapılandırmıştı.
Bana bundan hiç bahsetmemişti, ben de ailesine veriyor sanıyor bir şey demiyordum senin gibi ama sonra durumu anladım. Üstelik borcunu ödemek için de kredi çekmek istemiş ancak bu durumda olduğu için kredi vermemişlerdi.
Kendimi ben de aldatılmış gibi hissettim. Önemli olan para değildi, bana yalan söylemesi ve benden bir şeyler gizlemesiydi.
O da bana bunları anlatınca ağladı, gözümün önünde resmen küçüldü. Ben de çok yıkıldım.
Ayrılmayı düşündüm ama yapamadım çünkü 6 yıl hiç ayrılmamıştık.
Şuan bütün kartları bende, maaşını aldığı gibi bana gönderir, ben ona istediği kadar veririm. O da ben de bu durumdan şikayetçi değiliz. Benim eşim hatasını anladı, sonradan da durumu toparlamak için elinden geleni yaptı, hala da öyle. Benim 2 katım maaş alır, hemen bana yollar.
Sen de öyle yap, bütün faturalar, gelirleri giderleri üstüne al. Ona şans ver kendine de ve gerçekten çocuk için erken, şuan zaten 1 tane çocuğun var (eşin) 2. sorumluluğu alma derim.
Allah yardımcın olsun.
Ben bu durumu aileme ve ailesine hiç anlatmadım, belki söyleseydim olay daha çok büyüyecekti.