- 28 Kasım 2010
- 41.694
- 138.197
- 798
- Konu Sahibi Pembepusula
-
Ama kumar dediniz ya. Esimin bir akrabasi da ayni esiniz gibi. Ben onun da esine soyledim illa yeniden oynayacak hazir ol diye. Tam toparlanmisken tekrar basa donmek inanin cok daha zorBoşanın demeyin ya başka bir yolu da olmalı. Gece uyurken bile elimi bırakmayan bir adamdan nasıl ayrılırım. Başka bir akıl verin
Merhaba kızlar, bundan yaklaşık bir ay önce eşimin internet sitelerinden kumar oynadığını ve buna bağımlı olduğunu öğrendim. 5 aylık evliyiz. Hesaplarda hep bir karışıklık oluyordu ama ben ailesine veriyor diye sesimi çıkartmıyordum. Yüzgöz olmak istemiyordum. Sonuçta geçinebiliyorduk. Geçen ay hesap iyice karıştı ve ben artık ailesine vermemesi için baskı yaptım. Ama yine de tavırlarında bir tuhaflık vardı. Gecenin 3ünde uyandırdım. Ben uyuyamıyorum sen de uyuma dedim. Anlattı. Ayın 15inde maaş alıyor 18inde tüm parayı bitirmiş. Hesabında 0.32 kuruş vardı. Ben de çalışıyorum bu arada. Bir yerlerden borç alıp kumar oynayıp kazanacak ve geri yerine koyacakmış.! Neyse bütün banka kartlarını kredi kartlarını elinden aldım. Şifrelerini değiştirdim. Hesaplarını kontrol edince resmen yıkıldım. Ben ne çektim bu yuvayı kurana kadar neler gözümde kaldı düğün bile yapmadım nikah töreniyle evlendim. milyarlarca parayı kumarda yemiş. Ailesine verdiği 1000 liraysa kumarda kaybettiği 20000 lira gibi düşünün. Onu çok seviyorum. Ama enerjim düştü. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Evle pek ilgilendiğim yemek yaptığım kendime baktığım yok. Ruh gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Mesela her gün duş alan biriydim ama artık 3 günde zor giriyorum duşa. En temel şeyleri yapmak bile zor. Öyle ki üstüme dünya yıkılıyor hissi veriyor. Yaşama sevincim gitti. Maddi açıdan düşünmeyin sadece. Ona karşı güvenim gitti çünkü kumar bağımlılığını gizlemek için hep yalana başvurmuş. Belki saygım da azaldı bilmiyorum. Benden harçlık aldığını görmek içimi acıtıyor. Bir de üstüne açık öğretimden 2. Üniversiteyi okuyorum ve iş için 2. Dili öğrenmem gerek. Odaklanmıyorum.
Hem iş hem bunlar hem ev işleri yetmiyor gibi şimdi bir de mali yönetim çıktı başıma. Kendimi içi kof ceviz gibi hissediyorum. Sizce nasıl üstesinden gelirim bu duyguların?
bu durum ıcın oncelıkle malı bır durum analızı yapın var olan borcları gerekırse kredı cekıp odeyın kalanı taksıtle brı ıkı yılda bıter egerkı gıden gıtmıs ama su an borc kalmamıssa bu saatten sonra esınıze sadece harclık verın evde ınternetı kapatın olmasada olur, ıste de vardır ama parası yoksa oynayamaz, etrafınada sıkı tembıh edın borc vermesınler esınıze...Çocuk istiyorduk. Bunu öğrenince erteleyelim dedim. Çoooookkk yıkıldı. Ama mecburum. Gözü korksun diye değil gerçek bu. Kumar yuva yıkan bişey. Söyledim. Ama bunu istemediğimi birlikte yaşlanmak istediğimi fakat mecbur kalırsam ayrılabileceğimi söyledim
eşinizin bu bağımlılığı yenebilecekmi gelecekte daha zor zamanlar daha kötü günler görebilirsiniz eşimin iş arkadaşı iş yerinin tam 140,000 tl sini bu internetteki kumar sitelerinde kaybeti yılarca maaşı hacizlı kalacak felan bence destek almalısınız sevdiğiniz belli kontrol altında tutmaya devam edin bakalım nasıl olacakMerhaba kızlar, bundan yaklaşık bir ay önce eşimin internet sitelerinden kumar oynadığını ve buna bağımlı olduğunu öğrendim. 5 aylık evliyiz. Hesaplarda hep bir karışıklık oluyordu ama ben ailesine veriyor diye sesimi çıkartmıyordum. Yüzgöz olmak istemiyordum. Sonuçta geçinebiliyorduk. Geçen ay hesap iyice karıştı ve ben artık ailesine vermemesi için baskı yaptım. Ama yine de tavırlarında bir tuhaflık vardı. Gecenin 3ünde uyandırdım. Ben uyuyamıyorum sen de uyuma dedim. Anlattı. Ayın 15inde maaş alıyor 18inde tüm parayı bitirmiş. Hesabında 0.32 kuruş vardı. Ben de çalışıyorum bu arada. Bir yerlerden borç alıp kumar oynayıp kazanacak ve geri yerine koyacakmış.! Neyse bütün banka kartlarını kredi kartlarını elinden aldım. Şifrelerini değiştirdim. Hesaplarını kontrol edince resmen yıkıldım. Ben ne çektim bu yuvayı kurana kadar neler gözümde kaldı düğün bile yapmadım nikah töreniyle evlendim. milyarlarca parayı kumarda yemiş. Ailesine verdiği 1000 liraysa kumarda kaybettiği 20000 lira gibi düşünün. Onu çok seviyorum. Ama enerjim düştü. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Evle pek ilgilendiğim yemek yaptığım kendime baktığım yok. Ruh gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Mesela her gün duş alan biriydim ama artık 3 günde zor giriyorum duşa. En temel şeyleri yapmak bile zor. Öyle ki üstüme dünya yıkılıyor hissi veriyor. Yaşama sevincim gitti. Maddi açıdan düşünmeyin sadece. Ona karşı güvenim gitti çünkü kumar bağımlılığını gizlemek için hep yalana başvurmuş. Belki saygım da azaldı bilmiyorum. Benden harçlık aldığını görmek içimi acıtıyor. Bir de üstüne açık öğretimden 2. Üniversiteyi okuyorum ve iş için 2. Dili öğrenmem gerek. Odaklanmıyorum.
Hem iş hem bunlar hem ev işleri yetmiyor gibi şimdi bir de mali yönetim çıktı başıma. Kendimi içi kof ceviz gibi hissediyorum. Sizce nasıl üstesinden gelirim bu duyguların?
Merhaba kızlar, bundan yaklaşık bir ay önce eşimin internet sitelerinden kumar oynadığını ve buna bağımlı olduğunu öğrendim. 5 aylık evliyiz. Hesaplarda hep bir karışıklık oluyordu ama ben ailesine veriyor diye sesimi çıkartmıyordum. Yüzgöz olmak istemiyordum. Sonuçta geçinebiliyorduk. Geçen ay hesap iyice karıştı ve ben artık ailesine vermemesi için baskı yaptım. Ama yine de tavırlarında bir tuhaflık vardı. Gecenin 3ünde uyandırdım. Ben uyuyamıyorum sen de uyuma dedim. Anlattı. Ayın 15inde maaş alıyor 18inde tüm parayı bitirmiş. Hesabında 0.32 kuruş vardı. Ben de çalışıyorum bu arada. Bir yerlerden borç alıp kumar oynayıp kazanacak ve geri yerine koyacakmış.! Neyse bütün banka kartlarını kredi kartlarını elinden aldım. Şifrelerini değiştirdim. Hesaplarını kontrol edince resmen yıkıldım. Ben ne çektim bu yuvayı kurana kadar neler gözümde kaldı düğün bile yapmadım nikah töreniyle evlendim. milyarlarca parayı kumarda yemiş. Ailesine verdiği 1000 liraysa kumarda kaybettiği 20000 lira gibi düşünün. Onu çok seviyorum. Ama enerjim düştü. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Evle pek ilgilendiğim yemek yaptığım kendime baktığım yok. Ruh gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Mesela her gün duş alan biriydim ama artık 3 günde zor giriyorum duşa. En temel şeyleri yapmak bile zor. Öyle ki üstüme dünya yıkılıyor hissi veriyor. Yaşama sevincim gitti. Maddi açıdan düşünmeyin sadece. Ona karşı güvenim gitti çünkü kumar bağımlılığını gizlemek için hep yalana başvurmuş. Belki saygım da azaldı bilmiyorum. Benden harçlık aldığını görmek içimi acıtıyor. Bir de üstüne açık öğretimden 2. Üniversiteyi okuyorum ve iş için 2. Dili öğrenmem gerek. Odaklanmıyorum.
Sizi hatırladım. Para biriktirip yurtdışı gezisi yapıyordunuz millet eleştiriyordu falan. Böyle bir düzenden böyle bir evlilik hayatına geçiş yapmak zor olsa gerek.Boşanın demeyin ya başka bir yolu da olmalı. Gece uyurken bile elimi bırakmayan bir adamdan nasıl ayrılırım. Başka bir akıl verin
Boşanın demeyin ya başka bir yolu da olmalı. Gece uyurken bile elimi bırakmayan bir adamdan nasıl ayrılırım. Başka bir akıl verin
kumarbaz birisi asla iyileşmez benim düşüncem bu yönde çok yeni evlisiniz yol yakınken üç gün ağlayın ömür boyu mutlu olun.Merhaba kızlar, bundan yaklaşık bir ay önce eşimin internet sitelerinden kumar oynadığını ve buna bağımlı olduğunu öğrendim. 5 aylık evliyiz. Hesaplarda hep bir karışıklık oluyordu ama ben ailesine veriyor diye sesimi çıkartmıyordum. Yüzgöz olmak istemiyordum. Sonuçta geçinebiliyorduk. Geçen ay hesap iyice karıştı ve ben artık ailesine vermemesi için baskı yaptım. Ama yine de tavırlarında bir tuhaflık vardı. Gecenin 3ünde uyandırdım. Ben uyuyamıyorum sen de uyuma dedim. Anlattı. Ayın 15inde maaş alıyor 18inde tüm parayı bitirmiş. Hesabında 0.32 kuruş vardı. Ben de çalışıyorum bu arada. Bir yerlerden borç alıp kumar oynayıp kazanacak ve geri yerine koyacakmış.! Neyse bütün banka kartlarını kredi kartlarını elinden aldım. Şifrelerini değiştirdim. Hesaplarını kontrol edince resmen yıkıldım. Ben ne çektim bu yuvayı kurana kadar neler gözümde kaldı düğün bile yapmadım nikah töreniyle evlendim. milyarlarca parayı kumarda yemiş. Ailesine verdiği 1000 liraysa kumarda kaybettiği 20000 lira gibi düşünün. Onu çok seviyorum. Ama enerjim düştü. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Evle pek ilgilendiğim yemek yaptığım kendime baktığım yok. Ruh gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Mesela her gün duş alan biriydim ama artık 3 günde zor giriyorum duşa. En temel şeyleri yapmak bile zor. Öyle ki üstüme dünya yıkılıyor hissi veriyor. Yaşama sevincim gitti. Maddi açıdan düşünmeyin sadece. Ona karşı güvenim gitti çünkü kumar bağımlılığını gizlemek için hep yalana başvurmuş. Belki saygım da azaldı bilmiyorum. Benden harçlık aldığını görmek içimi acıtıyor. Bir de üstüne açık öğretimden 2. Üniversiteyi okuyorum ve iş için 2. Dili öğrenmem gerek. Odaklanmıyorum.
Sonradan ortaya cikacak borc paralar ile simdi bile oynuyor olabirMerhaba kızlar, bundan yaklaşık bir ay önce eşimin internet sitelerinden kumar oynadığını ve buna bağımlı olduğunu öğrendim. 5 aylık evliyiz. Hesaplarda hep bir karışıklık oluyordu ama ben ailesine veriyor diye sesimi çıkartmıyordum. Yüzgöz olmak istemiyordum. Sonuçta geçinebiliyorduk. Geçen ay hesap iyice karıştı ve ben artık ailesine vermemesi için baskı yaptım. Ama yine de tavırlarında bir tuhaflık vardı. Gecenin 3ünde uyandırdım. Ben uyuyamıyorum sen de uyuma dedim. Anlattı. Ayın 15inde maaş alıyor 18inde tüm parayı bitirmiş. Hesabında 0.32 kuruş vardı. Ben de çalışıyorum bu arada. Bir yerlerden borç alıp kumar oynayıp kazanacak ve geri yerine koyacakmış.! Neyse bütün banka kartlarını kredi kartlarını elinden aldım. Şifrelerini değiştirdim. Hesaplarını kontrol edince resmen yıkıldım. Ben ne çektim bu yuvayı kurana kadar neler gözümde kaldı düğün bile yapmadım nikah töreniyle evlendim. milyarlarca parayı kumarda yemiş. Ailesine verdiği 1000 liraysa kumarda kaybettiği 20000 lira gibi düşünün. Onu çok seviyorum. Ama enerjim düştü. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Evle pek ilgilendiğim yemek yaptığım kendime baktığım yok. Ruh gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Mesela her gün duş alan biriydim ama artık 3 günde zor giriyorum duşa. En temel şeyleri yapmak bile zor. Öyle ki üstüme dünya yıkılıyor hissi veriyor. Yaşama sevincim gitti. Maddi açıdan düşünmeyin sadece. Ona karşı güvenim gitti çünkü kumar bağımlılığını gizlemek için hep yalana başvurmuş. Belki saygım da azaldı bilmiyorum. Benden harçlık aldığını görmek içimi acıtıyor. Bir de üstüne açık öğretimden 2. Üniversiteyi okuyorum ve iş için 2. Dili öğrenmem gerek. Odaklanmıyorum.
kumar, alkol, uyuşturucu bağımlısıyla evlilik yürümez, çocuk sahibi olunmaz.Merhaba kızlar, bundan yaklaşık bir ay önce eşimin internet sitelerinden kumar oynadığını ve buna bağımlı olduğunu öğrendim. 5 aylık evliyiz. Hesaplarda hep bir karışıklık oluyordu ama ben ailesine veriyor diye sesimi çıkartmıyordum. Yüzgöz olmak istemiyordum. Sonuçta geçinebiliyorduk. Geçen ay hesap iyice karıştı ve ben artık ailesine vermemesi için baskı yaptım. Ama yine de tavırlarında bir tuhaflık vardı. Gecenin 3ünde uyandırdım. Ben uyuyamıyorum sen de uyuma dedim. Anlattı. Ayın 15inde maaş alıyor 18inde tüm parayı bitirmiş. Hesabında 0.32 kuruş vardı. Ben de çalışıyorum bu arada. Bir yerlerden borç alıp kumar oynayıp kazanacak ve geri yerine koyacakmış.! Neyse bütün banka kartlarını kredi kartlarını elinden aldım. Şifrelerini değiştirdim. Hesaplarını kontrol edince resmen yıkıldım. Ben ne çektim bu yuvayı kurana kadar neler gözümde kaldı düğün bile yapmadım nikah töreniyle evlendim. milyarlarca parayı kumarda yemiş. Ailesine verdiği 1000 liraysa kumarda kaybettiği 20000 lira gibi düşünün. Onu çok seviyorum. Ama enerjim düştü. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Evle pek ilgilendiğim yemek yaptığım kendime baktığım yok. Ruh gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Mesela her gün duş alan biriydim ama artık 3 günde zor giriyorum duşa. En temel şeyleri yapmak bile zor. Öyle ki üstüme dünya yıkılıyor hissi veriyor. Yaşama sevincim gitti. Maddi açıdan düşünmeyin sadece. Ona karşı güvenim gitti çünkü kumar bağımlılığını gizlemek için hep yalana başvurmuş. Belki saygım da azaldı bilmiyorum. Benden harçlık aldığını görmek içimi acıtıyor. Bir de üstüne açık öğretimden 2. Üniversiteyi okuyorum ve iş için 2. Dili öğrenmem gerek. Odaklanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?