Evin Reisi ben oldum :(

Boşanın demeyin ya başka bir yolu da olmalı. Gece uyurken bile elimi bırakmayan bir adamdan nasıl ayrılırım. Başka bir akıl verin
Ama kumar dediniz ya. Esimin bir akrabasi da ayni esiniz gibi. Ben onun da esine soyledim illa yeniden oynayacak hazir ol diye. Tam toparlanmisken tekrar basa donmek inanin cok daha zor

Peki sadece elindekini mi harcamış?
Borçlanmamış mı kimseye?
Sonradan sağdan soldan birileri gelip para istemesin sizden,borcu var diye.
Burada kimin konusu olduğunu hatırlamıyorum ama bir konu vardı,eşi kumarda baya borçlanıp herşeylerini kaybetmişti. O tarz birşey çıkmasın altından.
Eşiniz bu konuda tedavi olsun. Aksi halde her an tekrar kazanabilirim duygusuna girip sağdan soldan borç alıp tekrar girebilir kumar işine.

Burda bı konu vardı
Birisinin kocası kumar bağımlısı
Gecinemedi 10 ay mı ne evli kaldı
Şimdi boşanmaya calsti çelişmeli felan
Boşandı sonunda Tanzimatini da aldı
Kocası Tanzimatini vermemek için kadına kur yapıyor geri dönmek için uğraşıyor
Kadın ona dönmedi şu an çok mutlu .
Öyle okumuştum bu konuyu bilen bilir
Bu adam kumar bağımlısı bide ailesine para veriyor
Sen bununla nasıl gecinebilirsin
Çocuk da yapma derim yarın bi gün o adamın gerçek yüzü enine sonuna çıkacak daha 5aylik evlisin
Bosan demiyoruz ama sen ömür boyu böle mutlu olabilecek misin?
Bak ünv okuyorsun bide dil eğitimi de alacaksın
Böle şeye kafaya yorarsaniz kendini yıpranmış hissedersin.

Para yönetmekle evin reisi olmak arasında bir ilişki yok
BiZim evde de para işleri bendedir
Alınacak verileceği ben bilirim çünkü
Eşinin elinden kartları alman iyi olmuş
Sürekli takip et çünkü pek akıllanmışa benzemiyor

Ev işlerini de bi zahmet bölüşün
Yok öyle boş oturmak

Kumar pis bir bağımlılıktır. Kendisi kurtulamaz çünkü iradesi zayıf. Bir de başkasından borç alıp kumarda kazanacağım demiş yine. Yani anlayabiliyor musunuz felaketi?
Allah ıslah etsin inşallah düzelir ama kendi kendine düzelmesini beklemeyin. Bir tedavi şart.
Bir yerde okumuştum adam kumar borcundan elinde bir şey kalmayınca artık karısını satmıştı diye.
Maalesef kumar böyle korkunç bir şey.

Eğer eşiniz değişmeyi gerçekten istemez ise, onun için yapabileceğiniz hiçbirşey yok..gençliğinizi heba etmeyin..

çocuk yapmam deyince yıkılıyor ama kumar borcunu kapatmak adına "yeniden oynar yerine koyarım" diyor..mantıklı düşünme yetisini kaybetmiş durumda..

kendi çaba göstermeyecekse sizin savaşmanızın anlamıda, yararı da olmayacak..

bu durum ıcın oncelıkle malı bır durum analızı yapın var olan borcları gerekırse kredı cekıp odeyın kalanı taksıtle brı ıkı yılda bıter egerkı gıden gıtmıs ama su an borc kalmamıssa bu saatten sonra esınıze sadece harclık verın evde ınternetı kapatın olmasada olur, ıste de vardır ama parası yoksa oynayamaz, etrafınada sıkı tembıh edın borc vermesınler esınıze...
ıkıncı asama tedavı olması yonunde destekleyın bu konunun takıpcısı olun gerekırse sızde doktoru ıle gorusun ve cocuk ısını uzun bır sure erteleyın..
egerkı bır gelısme olmaz ıse bosanın cocuk olmadan sıze yazık..

eşinizin bu bağımlılığı yenebilecekmi gelecekte daha zor zamanlar daha kötü günler görebilirsiniz eşimin iş arkadaşı iş yerinin tam 140,000 tl sini bu internetteki kumar sitelerinde kaybeti yılarca maaşı hacizlı kalacak felan bence destek almalısınız sevdiğiniz belli kontrol altında tutmaya devam edin bakalım nasıl olacak

Ay cok üzüldüm canım ya bagımlılık cok zor. Mutlaka tedavı olmalı kendı basına bırakması manasız ki bunu sureklı kaybeden birinin kazanıp erine koycam lafından anlamamız hıc zor degıl. Tam bagımlı bırının lafı. Sımdı gecıcı cozum bulmuşsun ama tekrarlamayacagının garantısı yok. Bı yerlerden borç alabılır . Bı anda bu bagımlılıktan kurtulamaz çünkü. Gözün hep üstünde olsun.

Allah yardımcınız olsun gerçekten büyük bir yük. Arkadaşlara katılıyorum profesyonel yardım alması lazım. Yoksa çevresinden para alıp yine oynar sizden habersiz Allah muhafaza eşya satıp oynar. Yine siz ödersiniz malesef.

Karşısına geç ve şunu söyle: " önünde iki seçenek var,ya tedavi olursun yada dava açıcam"!!!
Ve başka birşey de konuşma..
çünkü bunlardan ikisini yapmazsan yakında çökersin gencecik yaşında..

Canım elinden kartlarını alman iyi ama hiçbir şey değişmeyecek çünkü borç alıp öyle oynayacak.
Lütfen tedavi görsün, belli ki onun dışında bir sorununuz yok mutlusunuz. Bosan diyemeyeceğim o yüzden. Tedavi almasını sagla. Allah yardımcın olsun..

Evliliğini sürdürmek istiyorsan tedaviden başka çaren yok.

Nasıl bırakırım o eli diyorsun ya,sen de bu işin ciddiyetini bilmiyorsun onu anlıyorum.

Bu illet yüzünden bırak evini arabasını tüm servetini,karısını masaya koyan var.Şaka mı sanıyorsun.Derhal önüne geç.Etrafa da borcu vardır elden.Araştır bunu.Mutlaka tedavi.Umarım kurtulur.

Ben sizi yanlış mı hatırlıyorum, her şeyi kısıp para biriktiriyordunuz eşinizle gezmek için, hatta arkadaşlarınızla bir kahve içmeyi bile hesaplıyordunuz?

Boşanın demeyin ya başka bir yolu da olmalı. Gece uyurken bile elimi bırakmayan bir adamdan nasıl ayrılırım. Başka bir akıl verin
Sizi hatırladım. Para biriktirip yurtdışı gezisi yapıyordunuz millet eleştiriyordu falan. Böyle bir düzenden böyle bir evlilik hayatına geçiş yapmak zor olsa gerek.
Çok iyi düşünün bu hayallerinizi elinizden almaya hakkı yok.

Malesef hic bir zaman degismeyecek esiniz. Hep bir bahanesi olacak oynamak icin. Mutlu olup oynicak cani sikilip oynicak morali bozuk olup oynicak. Hatta bu hatasini sizin üzerinize atacak. Kavga etmeseydin oynamazdim, yemek yapsaydin oynamazdim, aramasaydin oynamazdim...... yol yakinken kurtulmaya bakin. Bosan demek kolay degil bosanmak hic de kolay degil. Ama ilerde evladinin rizkini kumara verecegini bile bile bunu yapmayin kendinize.

Malesef kesinlikle kumardan kurtulamicak. Bu bu hastalik. Nasil alkolikler alkolden uyusturucu bagimlilari uyusturucudan kurtulamiyor kumarda aynisi iste

kumarbaz birisi asla iyileşmez benim düşüncem bu yönde çok yeni evlisiniz yol yakınken üç gün ağlayın ömür boyu mutlu olun.

Sonradan ortaya cikacak borc paralar ile simdi bile oynuyor olabir

kumar, alkol, uyuşturucu bağımlısıyla evlilik yürümez, çocuk sahibi olunmaz.
düzelmezler, ömrün çürür.
ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…