Evimin Temizlik Düzeni Yeterli Mi ?.. (Sen Böyle Rahat Edebilyormusun!)

O komşuyu gönderin paralayayım. Hiç içinize kurt düşürmeyin. Gayet de yeter. Sonuçta siz gündüz evde yoksunuz, evde olduğunuz saatler belli, onun evi kadar kirlenmiyor bile eviniz. Ben sizin anlattıklarınızı yapabilsem çok temizim diye havalara uçardım. Kansızlık nedeniyle çok çabuk yoruluyorum. Ev işi yapmak işkence benim için.Yarım yarım yapıp dinleniyorum. Hiç içime sinmiyor bi yeri temizlerken diğeri kirleniyor.
Başında eşiniz bişey dedi diye okuyordum. Neyseki komşu çıktı.
vallahi sacını başını yolmak istiyorum bende içime kurt düşürdü gitti
birde benim önceden okb li olduğumu ve çok ama çok zor yendiğimi biliyor..
annemde der her hafta kaldır sene su halıları nasıl rahat ediyorsun diye.. sonunda bana o halıları kaldırtacaklar az kaldı.

yooo,kenarlarından geçiyorum.:oha: yollukları şöyle kenara ittiriyorum siliyorum,tekrar çekiyorum,yerlerine.
ahahah :KK70: aynı ben yemin ederim acaip güldüm şu an çok yaşayın siz :d :KK70:
kenarından caktırmadan alıyorum geri iteliyorum yerine
ama öyle olmazmış pis olurmuş En Büyük KKEn Büyük KK

Çalışan anne olarak okadar temizsiniz ki sırf sizi incitmek için saçmalamis o komşu

onun yaptıklarını çalışan anne olarak yaptığınızdan kendiyle kiyaslamis kapasitesi okadar onun çünkü

Bence halılarını balkondan sarkitan insanlar bana daha pis geliyor
Benim evim temizlendi komşununki batsın mantığını anlayamıyorum

Senede 4 kere yikiyorsunuz halınızı zaten düzenlide supuruyorsunuz altı hiç kirli olmaz ki

temizlikci kadın alma durumumuz yok ne yazkki maaşımız ancak bize yetiyor.. sagolun yorumunuz içinn dert değilde sadece cok mu pisim diye kadam karıştı

temizlikle ömür tükettiğinin farkında değil bu temizlik hastaları. pis olsan kime ne arkadaşım kimi ilgilendirir. temizlikten çaldığın vakitlerle oğlunla ve eşinle dolu dolu vakit geçiriyor musun ona bak sen. benim de 2,5 yaşında oğlum var 15de bir kadın geliyor ben onun dışında eve elimi bile sürmüyorum her akşam her hafta sonu oğlumla, eşimle, ailemle, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum çünkü. hayata bir kere geliyoruz o da millet aman he pis demesin diye evi kırklayarak mı geçecek allah aşkına. geç bunları lütfen senin pis olduğunu sanan da gelmesin evine.

Vallahi halıya taktınız kafayı siz bakin ben çalışmıyorum iki evlâdım var 5 yaşında 14 aylık malum ev çadır gibi oluyor ve benim sizin yaptıklarınızı yapmam bile mümkün değil kaldı ki komşunuz olacak densize sanane benim temizliğimden işine bak demeyip kafaya takıyorsunuz yeri geliyor esimle hafta sonu dip köşe temizlik yapıyoruz çalışmadığım halde yeri geliyor her yer birbirini yiyor ki sizin düzeniniz gayet iyi lütfen bir kendini bilmez için yıpratmayın kendinizi degmez

Çalışan anne olarak okadar temizsiniz ki sırf sizi incitmek için saçmalamis o komşu

onun yaptıklarını çalışan anne olarak yaptığınızdan kendiyle kiyaslamis kapasitesi okadar onun çünkü

Bence halılarını balkondan sarkitan insanlar bana daha pis geliyor
Benim evim temizlendi komşununki batsın mantığını anlayamıyorum

Senede 4 kere yikiyorsunuz halınızı zaten düzenlide supuruyorsunuz altı hiç kirli olmaz ki
senede 1 kere yıkıyorum 4 kerede kaldırmış oluyorum
silerkende kenarlarından siliyorum ama öyle pis olurmuş altları kalıyor ya ıykk En Büyük KK

Bu derece temizlik ben yapmiyorum üstelik çalışmadigim halde.
Hiç kendimi paralayamam. Ojelerim bozuluyor :KK70:

vallahi sacını başını yolmak istiyorum bende içime kurt düşürdü gitti
birde benim önceden okb li olduğumu ve çok ama çok zor yendiğimi biliyor..
annemde der her hafta kaldır sene su halıları nasıl rahat ediyorsun diye.. sonunda bana o halıları kaldırtacaklar az kaldı.
Hiç dert etmeyin, bugün halıya yarın cama kapıya laf eder onlar, he deyin geçin. DEdiğiniz gibi sizin dinlenmeye çocuğunuzun da size ihtiyacı var. Halıyı kaldırıp altını almak en fazla yarım saatinizi alacak ama beden yorgunluğunuz artacak. Sonra başka işler de bulursunuz kendinize . Gerekirse altını almıyorum demeyin annenize komşunuza. Ay tavanları sildim, ay şöyle yaptım diye onları yetersiz hissettirin :KK70: haketmişler

Haftada bir yarım gün gelen yardımcım ne kadar temizlerse o kadar

Dökülen kırılan yoksa eline süpürge de bez de almıyorum

Benim çocuğum büyük tabii ama sizin çocuğa kim bakıyor

Yani evi mesela arada süpürebilir

Çocuk kreşe gidiyor yahut ev dışında bakılıyorsa zaten ev kirlenecek Zaman olmaz ki

İki kişi zaten tuvalet banyo bile çok kirlenmez ki

Bu arada halıları komple kaldırın olsun bitsin

Sermeyin halı temizlik de kolay olur

Hanımlar çalışan bir anneyim 17 aylık yaramaz yerinde durmayan bir oğlum var :nazar::nazar:
Yaklaşık 10 aydır çalışıyorum çalışan anneler daha iyi bilirler ne kadar zor oluyor ev iş cocuk eş arasında sıkışmak. Önceden çok ama çok zorlanıyordum, cok sıkıyordum kendimi, herşey dörtdörtlük olsun diyordum
ama baktım ki oglumun zamanından çalıyorum ruhen yoruluyorum akışına bıraktım eşimde akışına bırakmamı istedi çünkü olmuyor.... Gelelim asıl soruma ;
Temzlik düzenimden bahsetmek istiyorum sizlere ; c tesi ,pazarım tatil eşimin sadece pazar günü tatil..
pazar günü kendimize ayırıyoruz oglumuza ayırıyoruz daha cok ona yönelik aktiviteler yapıyor dolu dolu geçiriyoruz günümüzü :nazar: C. tesi ise akşama kadar ev işi ile ugraşıyorum, öncelikle toz alıyorum. tuvalet banyoyu elden geçiriyorum ,makine açıyorum her yeri dip bucak alıyorum. halılarımı kaldırmıyorum sadece mutfagımın yolluğunu kaldırıyorum diğer taraflarda ise görünen yerleri vileda ile siliyorum balkon yıkıyorum çamasırlarla ugraşıyorum .. hafta içi şipşak süpürge bile varsa ekmek ufakları vs onları alıyorum sadece.
Halılarımı ; son bahara geçerken, bahar ayına geçerken, ve ramazan, kurban bayramı olmak üzere yılda 4 kez kaldırıyorum
mutfagımı dip bucak 1 ay bazen 1 bucuk ayda anca temizleyebiliyorum eşim sagolsun yardım ediyor en nefret ettiğm mutfak olayı
tuvalet banyomu c. tesi günleri elden geçiriyorum ama hergün ozon döküp sifonu çekiyorum
Yemek olayı; ne bulursak onu yiyoruz genelde pratik şeyler.. oglumun yemeği olsun bize yetiyor. gerisini ne ben ne eşim önemsiyoruz. akşamları oglum yatana kadar sadece onunla ilgileniyoruz oglum uyuduktan sonra 1 saat kendimize ayırıp eğer sanslı isek günümüzü tamamlıyoruz hafta içi çamaşır olduğu vakit camasır asıyorum sadece
Camlar ; halı kaldırma düzenimle aynı yılda 4 defa
perdelerimi yılda 2 defa yıkıyorum
senelik ise halılarımı yıkamacıya gönderiyorum senede 1 kere yıkanmış oluyor
eşim sagolsun herşeyimize yardm eder.. hatta bu temizlik işini pazar günü yapıyorduk ama pazar günü cok sıkış tıkış oluyordu gün bizim için bende c tesi tek basıma oglumla yorulsamda bir şekilde halletmeye karar verdim. pazar günü tamamen bize kalsın diye.
Benim karşı komşum var . kendisi her hafta halılarını kaldırır, camlar battıkca siler ,mutfagını haftalık dip bucak temizler.. haftada iki kere makine açar felan.. calışmıyor..
Dün geldi bize temizlik muhabbeti açıldı benim düzenimi biliyor
Bana demez mi sen halıları felan kaldırmadan rahat edebilyormusun ? ay ne kadar pistir halıların altı ben duramam!
mutfagını ayda 1 defa temzlediğin vakit dolapların yağ oluyordur için içini yemiyormu..
ben hergün tuvalet banyomu temizlerim sürterim :110: vs vs örnekler sundu
bende tabiki gereken cevapları verdim ama su an içim içimi kemiriyor acaba diyorum ben cok mu pisim çok mu saldım ? yoksa böyle iyi mi kafam karıştı yahu :KK14: annemde teyzelerimde öyledir mesela delirmiş gibi her hafta ev temizler halıları erinmeden kaldırır mutfaklarını dip bucak yaparlar.. ama ben ev işi için kendimi helak etmek istemiyorum olduğu kadar diyorum.. birdaha bu zamanlarımız gelmeyecek en önemlisi oğlumun birdaha bu zamanları asla olmayacak zaten c tesi hep ev işi oluyor cocugumla hasret gideremiyorum bile..
sizin düzeniniz nasıl özellikle calısan hanımlar ve en cok taktığım şu halı mevzusu oldu kaldırmalıyım her hafta ?
yorumlarınız için teşekkürler..
(temizlikci tutma durumumuz yok )

Daha ne yapacaksın allasen.Paralama kendini bu kadar.Komşun da çok biliyorsa ev temizleme kursu açsın.İşgüzar.

Daha ne yapacaksın allasen.Paralama kendini bu kadar.Komşun da çok biliyorsa ev temizleme kursu açsın.İşgüzar.
kadın hasta gibi temizlik yapıyor vallahi.. her hafta görüyorum.. ama ben mutfagımı ayda 1 kez temzileidğim için dolaplarım tüm yağ kaplarmış
kaplasın yağın bana zararı yok ki
benim halılarımın altını kim görecek bide En Büyük KK

Halı kaldiramiyorsaniz söyle bişey tavsiye edebilirim.
Halilarinizi her 2 taraftan ortaya doğru katlayin altlarini silin.
Haftada 1 bunu yaparsanız daha az tozlanir.
Sizinde içiniz rahat eder :))
bu dediğinizi oturma odasına yapamam ama ara koridora ve yatak odasına yapayım içime kurt düşürdü hain komşu En Büyük KK ha mutfak dolaplarım var bide 1 ayda cok yaglanırmış :63:

Gayet yeterli geldi bana. Zaten evin içi bu. Sokakta çamura yatıp gelip evde yuvarlanmiyorsunuz. Halıları eritene kadar silmenin yıkamanın bir faydası yok. Oğlunuzla geçirdiğiniz vakitten daha kıymetli değil. En güzelini yapıyorsunuz.
Her hafta elden geciriyorsunuz işte daha ne olsun.

senede 1 kere yıkıyorum 4 kerede kaldırmış oluyorum
silerkende kenarlarından siliyorum ama öyle pis olurmuş altları kalıyor ya ıykk En Büyük KK
temizligin gayet eyi ben calismama ragmen halilarimi kaldirmiyorum ha kaldircak olsamda altinda toz moz olmuyor .
masaAllah temizlivin cok iyi :)
o kadini bosver bazi insanlarda bu temizlik isi hastalik oluyor o kadinda hata galiba

Hanımlar çalışan bir anneyim 17 aylık yaramaz yerinde durmayan bir oğlum var :nazar::nazar:
Yaklaşık 10 aydır çalışıyorum çalışan anneler daha iyi bilirler ne kadar zor oluyor ev iş cocuk eş arasında sıkışmak. Önceden çok ama çok zorlanıyordum, cok sıkıyordum kendimi, herşey dörtdörtlük olsun diyordum
ama baktım ki oglumun zamanından çalıyorum ruhen yoruluyorum akışına bıraktım eşimde akışına bırakmamı istedi çünkü olmuyor.... Gelelim asıl soruma ;
Temzlik düzenimden bahsetmek istiyorum sizlere ; c tesi ,pazarım tatil eşimin sadece pazar günü tatil..
pazar günü kendimize ayırıyoruz oglumuza ayırıyoruz daha cok ona yönelik aktiviteler yapıyor dolu dolu geçiriyoruz günümüzü :nazar: C. tesi ise akşama kadar ev işi ile ugraşıyorum, öncelikle toz alıyorum. tuvalet banyoyu elden geçiriyorum ,makine açıyorum her yeri dip bucak alıyorum. halılarımı kaldırmıyorum sadece mutfagımın yolluğunu kaldırıyorum diğer taraflarda ise görünen yerleri vileda ile siliyorum balkon yıkıyorum çamasırlarla ugraşıyorum .. hafta içi şipşak süpürge bile varsa ekmek ufakları vs onları alıyorum sadece.
Halılarımı ; son bahara geçerken, bahar ayına geçerken, ve ramazan, kurban bayramı olmak üzere yılda 4 kez kaldırıyorum
mutfagımı dip bucak 1 ay bazen 1 bucuk ayda anca temizleyebiliyorum eşim sagolsun yardım ediyor en nefret ettiğm mutfak olayı
tuvalet banyomu c. tesi günleri elden geçiriyorum ama hergün ozon döküp sifonu çekiyorum
Yemek olayı; ne bulursak onu yiyoruz genelde pratik şeyler.. oglumun yemeği olsun bize yetiyor. gerisini ne ben ne eşim önemsiyoruz. akşamları oglum yatana kadar sadece onunla ilgileniyoruz oglum uyuduktan sonra 1 saat kendimize ayırıp eğer sanslı isek günümüzü tamamlıyoruz hafta içi çamaşır olduğu vakit camasır asıyorum sadece
Camlar ; halı kaldırma düzenimle aynı yılda 4 defa
perdelerimi yılda 2 defa yıkıyorum
senelik ise halılarımı yıkamacıya gönderiyorum
eşim sagolsun herşeyimize yardm eder.. hatta bu temizlik işini pazar günü yapıyorduk ama pazar günü cok sıkış tıkış oluyordu gün bizim için bende c tesi tek basıma oglumla yorulsamda bir şekilde halletmeye karar verdim. pazar günü tamamen bize kalsın diye.
Benim karşı komşum var . kendisi her hafta halılarını kaldırır, camlar battıkca siler ,mutfagını haftalık dip bucak temizler.. haftada iki kere makine açar felan.. calışmıyor..
Dün geldi bize temizlik muhabbeti açıldı benim düzenimi biliyor
Bana demez mi sen halıları felan kaldırmadan rahat edebilyormusun ? ay ne kadar pistir halıların altı ben duramam!
mutfagını ayda 1 defa temzlediğin vakit dolapların yağ oluyordur için içini yemiyormu..
ben hergün tuvalet banyomu temizlerim sürterim :110: vs vs örnekler sundu
bende tabiki gereken cevapları verdim ama su an içim içimi kemiriyor acaba diyorum ben cok mu pisim çok mu saldım ? yoksa böyle iyi mi kafam karıştı yahu :KK14: annemde teyzelerimde öyledir mesela delirmiş gibi her hafta ev temizler halıları erinmeden kaldırır mutfaklarını dip bucak yaparlar.. ama ben ev işi için kendimi helak etmek istemiyorum olduğu kadar diyorum.. birdaha bu zamanlarımız gelmeyecek en önemlisi oğlumun birdaha bu zamanları asla olmayacak zaten c tesi hep ev işi oluyor cocugumla hasret gideremiyorum bile..
sizin düzeniniz nasıl özellikle calısan hanımlar ve en cok taktığım şu halı mevzusu oldu kaldırmalıyım her hafta ?
yorumlarınız için teşekkürler..
(temizlikci tutma durumumuz yok )
benim düzenımde sizinki gibi haftasonları yapabiliyorum sadece millet ne düşünürse düşünsün boşverin nasıl mutluysanız gerisi teferuat temizlersin on sanıye sonra kirlenir beyinler ve kalbimiz temiz olsun miletin halı kaldırma rutinini takip eden cahil cühela takımındanda uzak duralım tavsiye size

benim düzenımde sizinki gibi haftasonları yapabiliyorum sadece millet ne düşünürse düşünsün boşverin nasıl mutluysanız gerisi teferuat temizlersin on sanıye sonra kirlenir beyinler ve kalbimiz temiz olsun miletin halı kaldırma rutinini takip eden cahil cühela takımındanda uzak duralım tavsiye size
sizde mı kaldırmassınız peki halılarınızı sadece vileda ile yanlarından silmek içinize siner mi

Deli gibi temizlik yapan sapasağlam yaşayıp hastalık görmeden mi ölüyor? Diğerleri sersefil sürünerek mi ölüyor?

Hayır.. o delirmiş gibi temizlik yapanlar 50-60 yaşında kolları boynu beli tutmuyor ve çocukları sürekli makine gibi bir anne izliyor ilgiye zamanı ve enerjisi kalmıyor çünkü.

Sen gayet temizsin, evin çöp ev değil olsa bile orası senin evin sen rahatsan elalem evinde nasıl rahatsa öyle yaşasın onlara laf düşmez..

X