Evimin enerjisi

Ay maşallah ne bereketli huzurluymus ben bundan önceki evlerimde hiç böyle bir his yaşamadım soyle diyim olamazlar evlerimizin ilk yılları maddi açıdan zorluklar yaşamıştık o zaman bile yediğimiz bir lokma tatlı gelirdi evimiz bereketlenir esyalarimiz parladı ne zaman buraya geldik sanki hersey eskidi maddi olarak sorunlarımızı çözmemize rağmen hep bi bereketsizlik

Valla ben dümdüz kaya tuzunu bir kaba koyup koydum. İşe yaradığını düşünüyorum inşallah sizde de yarar

Bu aralar ben de benzer şeyler hissediyorum. Evim bana iyi gelmiyor. 1 sene oldu taşınalı. İlk 5 ayında hamileydim yerleşmeye çalışıyordum yeni eşyalar falan. Sonra doğum, lohusalık, eşimle gelişen anlaşmazlık sürdü gitti. Hala her güüün bir huzursuzluk yaşıyoruz. Dışarıda iyiyiz. Bilemiyorum ben de anneme gidiyorum kalıyorum dönüş vakti gelince içim daralıyor dönmek istemiyorum.
Daha önceden istanbulluyum ama son 5 senem şark görevinde geçti. Bekar olarak ayrıldığım şehre evli çocuklu döndüm ve evimin konumu annemlerin evine çok uzak alışamadım bir türlü.
Sirkeli su bakara suresi açmak falan denedim ama yok ev üstüme üstüme geliyor. Çok büyük hevesle aldım yerleştim kendi evim diye her türlü masrafa girdim ama şu an huzuru bulamıyorum.
İnşallah düzelir.

Yani evden olduğuna okadar eminsen taşınacaksın.
Kiralar çok diye seni mutsuz eden bi yerde duracak değilsin.

Bende dışarıdan annemden yada başka yerden gelirken kalbim daralıyor resmen siz evin ilk sahibimisiniz

Bende dışarıdan annemden yada başka yerden gelirken kalbim daralıyor resmen siz evin ilk sahibimisiniz
Evet. 2021'de aldık evi. 9 ay kadar bir kadın öğretmen tek basına kirada oturdu sonra biz geldik. Ama bu bina yapılırken bu daire satış ofisiymiş yani fazla kişi girip çıkmış daireye. Bunla ilgisi var mı bilmiyorum. Yeni bebeğim oldu işte mevlit falan da verdik evde ama hala huzursuzluğum devam ediyor.

Belki lohusalik yeni bir hayat bebeğe alışma süreci aileden ayrı kalmak etkilemistir

Evlerin enerjisi oluyor buna çok inanıyorum bizim de bir evimiz var orada o kadar çok olumsuzluklar yaşadık ki haddi hesabı yok annemler şuan başka eve taşındılar oranın kesinlikle kötü bir enerjisi vardı önceden inanmazdım böyle şeylere ama şuan çok inanıyorum.

Of vallahi hı benimde tasinmaktan başka şansım yok gibi duruyor

Rabbim hayırlı bir şekilde çok mutlu, huzurlu, güzel enerji alacağın bir ev nasip etsin sana

Evin her bir köşesini tavan duvarlar dahil sirkeli su ile silmenin tavsiye ederim. Duha süresi var. Sabah ve akşam namazlarından sonra okuyabilirsin. Silerken de aç YouTubetan ev dinlesin. Saffat süresi de iyi geliyormuş. İnşallah geçer.

Belki lohusalik yeni bir hayat bebeğe alışma süreci aileden ayrı kalmak etkilemistir
Olabilir tabi ruh halimiz mekanla da bağdaşıyor bir süre sonra. Yalnız beni evle ilgili düşündüren şöyle bir şey oldu. Bir keresinde çok yorgundum. Komşuma gittim kapıdan bir şey bıraktım. Geri döndüm dairemin önünde durdum kapıyı çaldım eşim evdeydi. Bir süre açmadı kapıyı o esnada ben beklerken kapı numarasına baktım işte kapı süsümüze baktım izledim ve sonra kendi kendime ya burası benim evim değil ki deyip geri döndüm. Tam asansöre binerken eşim kapıyı açıp nereye gidiyorsun diye sorunca kendime geldim. Yani açık açık kendi evimin kapısının önünde dururken benim değil diyerek geri döndüm. Çok acaip bir andı.
Neyse bakalım ben biraz evimi sevmek için uğraşıcam. Zaten işe de başlayacağım artık o dört duvar hissi azalır belki. Sizin de düzelir umarım.

Teşekkürler, bakiyim bi

Kızlar burda yazılanlardan sonra evimde detaylı bir tarama yaptım kapi esiklerimde ne yazik ki bir şeyler buldum artık olarak kapi menteselerinde yağ ve saç tellerimi de asıl bomba berjerimin altında ki fermuarı açtığımda oldu koltuğun bi tarafinda yağlı yapış yapış bir yer vardı ama koltukları geçen haftalarda yıkatmistim ondan dolayı olabilir mi bu yağlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…