Evimin enerjisi

elfabu

🍀
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
380
372
Arkadaşlar merhaba 1 sene önce şuan oturduğum eve taşındım. Açıkçası kirası uygun ve oldukça güzel bir ev (dekorasyonu odaların mutfağın büyüklüğü vs) ilk gördüğüm an burası olsun diye yırtındim resmen ve eve yerleştik. Tasindigimin sabahı eşime (boşandık ve şuan tekrar deneme asamasindayiz) ben kendimi güvende hissetmiyorum evin enerjisi beni ağırlaştiriyor diyerek kendimi pencerede nefes alırken buldum. Gel zaman git zaman kendimi hasta hissetmem, agresiflesmem üstüme ağırlık çökmesi miskinlesme problemleri başladı ki bunun hepsini tabiki eve mâl edemem ki psikatrik destek almaya başladım biraz depresyon panik atak boşanma derken. Ama sorun şu ki kızlar ben gerçekten bu evde çok boğuluyorum sadece ben değil dışarıdan gelenlerde bunu söylüyor herkese bir rehavet esneme çöküyor ki neler yapmadım sirkeli sular, tutsuler, dualar yok Allah yok kalkmıyor o enerjisizlik. Konunun başında belirtmiştim eski eşimle barışma aşamasında olduğumuzdan dışarıda bal kaymakken yine burda didisiyoruz yani sadece es ile değil ailem gelince de onlarla öyleyiz. Başına böyle bir durum gelen, tavsiyesi olan var mı. Taşınmak en mantıklısı aslında gönlümde onu istiyor fakat kiralar aldı başını yürüdü herkesin bildiği gibi hatta ne yalan söyleyim bazen ev sahibi çıkarsa keşke mecbur kalsam bile diyorum ailem arkadaşlarım ve eski eş bu zamanda uygun fiyatlı kira bulmak zor olduğu için oturduğum evde kalmamı daha mantıklı buluyor ki haklılar ama çok negatifim bu eve ne yapmalıyım ?

evlerin eşyaların maddelerin enerjisi vardır
dediğiniz doğru
bir önceki evim de eşimle her gün tartışacak bir mevzumuz olurdu yoksa biz bulurduk
bu şimdi evimiz de çok daha büyük sınavlar yaşadığımız halde çok şükür çok kolaylıkla atlattık
bu arada bu ev sıfırdı kimse oturmamıştı ve bende ona bağladım
mümkünse taşının derim
eşinizle sorunlarınız çözülür mü bilmem yaşanmışlıklar oluyor ama denemeye değer

Sizin gibi biriyim taşınırken benden önce kim oturmuş vs çok didiklerim çünkü enerjisinin kalacağına inanırım sadece bir kere bunu sorgulamadan bir eve taşındım Allahım her gün kavga gürültü sıkıntı evde bir kaos , en yolunda işlerim bile ters vs sonra evin konum özellikleri beni yorduğu için taşındım ama eski ev sahibimle arkadaş gibiyiz hal hatır soruyoruz bir gün dayanamadım dedim emre bey benden önceki kiracınız nasıldı ? Her gün evde kavga gürültü eksik olmayan bütün komşularla kötü olan biriymiş hatta adam bu yüzden uzun süre kiraya vermemiş evi . Ben eşyalı evde oturmayı tercihan ettiğim için bu enerjinin eşyalara sindiğini düşünüyorum, şu an bulunduğum evin ikinci kiracısı benim benden öncekiler yabancı bir çiftmiş ve çok az kalmışlar 1 sene bile değil ve bu evde o kadar rahatım ki mutluyum aşığım evime resmen hani psikolojik diyeceğim ama sormadığım halde bile denk geldi . Bu arada sadece ev olarak değil çok eski eşyaları da evde tutmam eğer manevi bir değeri yoksa inanıyorum bu enerji olaylarına. Sorabiliyorsanız bir ev sahibinize sorun sizden önce kim varmış neden evden ayrılmış

Yillaaarr once aile apartmanina tasinmistik, tasindigimiz ilk hafta bana agirlik coktu hayatimda ilk kez bayildim ve evdeki herkes paranormal olaylar yasamaya basladi ilk dort yil, ozellikle ilk yil cok yasandi, 6-7 yil daha kaldik ama o surede hic bir sey yasamadik sonra tasindik ve kimse hala bir sey yasamaz. Ya donemsel herkes ayni anda psikolojik problem yasadik ya da cidden bu evlerin enerjisi olabilir ya da oncekilerin birbirine biraktigi muska, buyu vs

Ev değil gerginsin geçmişte eşinle sikintilar yasamissin ve şuan da esinlede barışma aşaması onu aklama çabasına girdiğin için bu hislerini bir şeyin üzerine atmak zorundasın.cunku eşinin üstüne atsan barışma ihtimaliniz sona erer.Bu yaşadığın sıkıntıyı eve mal ediyorsunuz.

Aynı şeyi ben de hissediyorum. Evimde eşimle çok kavgalarımız oldu. Kayınvalide evimin her köşesinde bana hakaretler etti bağırış çağırış.

Ondan mı bilmiyorum ama çok severek aldığım ve içinde vakit geçirmekten hoşlandığım sürekli güzelleştirmeye çalıştığım evimde son zamanlarda nedense ağırlık hissediyorum.

Hatta birkaç ay önce eşime de demiştim, bu eve girince benim başıma ağrı giriyor diye. Ben de sildim ettim sirkeli sularla, bakara suresi açtım vs ama yok. Evdeki işlerin yoğunluğu da ister istemez bizi geriyor olabilir. 2 çocukla ev sadece işten oluşuyor malum, kendi adıma konuşursam yani.

Eğer inanıyorsanız evinizde bakara süresi açık bırakın odalarda sirkeli su vs yapıyormuşsunuz zaten. Ama evinizin enerjisi kötü olduğuna inandığınızdan sanki taşınmaktan başka çare kalmamış gibi

Yani bende hissediyorum var burda bi enerjisizlik hissediyorum nunu

Aynı tamamen ayni hemde ben ev eşyalarını dekorasyonu seven biriyim bir bardak almak bile gelmiyor içimden eve

Açtım canım sirkeli sular dualar ama gitmedi kötü enerji hatta dalgaya vuruyorum artık Dilan Polat gibi enercccii diye bagriyorum evin içinde xfxhsjwk

Aslında siz eve bir negatif anlam yüklemişsiniz, burda ne önersek boşa düşecek.

Ben böyle evde negatif bişey hissettiğimde evi en uzak köşeden kapıya doğru süpürürüm (bayağı çalı süpürgesi gibi uzun saplı süpürgemle) yerdeki pisliği süpürür gibi değil de, evin havasını süpürür gibi üstten üstten. Kapıya kadar gelince kapıyı açarım, "Mutluluğuma ve hayrıma olmayan her enerji kapı dışına!" der ve süpürgeyi dışarı doğru şöyle bi fışşşşt'lattırırım. Kapıyı da kapatır "Çok şükür bitti" derim.

Tütsülerden filan daha iyi geliyor, insan kendi eliyle yapınca.. Süpürdükçe ferahlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…