Evimin enerjisi

Açtım canım sirkeli sular dualar ama gitmedi kötü enerji hatta dalgaya vuruyorum artık Dilan Polat gibi enercccii diye bagriyorum evin içinde xfxhsjwk
Acaba peki her şeyi buna yorduğunuzdan siz de enerjiyi düşürüyor olabilir misiniz temizlik yaparken niyet edin kötü enerjiler gidecek diye inanarak yapın belki zamanla sürekli iyi konuşmaya başlarsanız öyle olur

Ay neyini aklayacağım eski eşimin eşim ile çok iyi olayım canım cicim olayım gibi bi derdim yok hatta evlenmeyi düşünmüyorum bile şuan deneme aşamasındayım olur olmaz ben evimde hissettiklerimden bahsediyorum ve ne yapabilirim diyorum

Ben araştırmanın ama ilk girdiğimde kapının bi kısmı yarın gibiydi ev sahibine sorduğumda eski oturanın yumruk attığını söyledi kavgacilar gibi birsey dedi sanırım çok kulak kesilmemistim

Aslında bende bazen bir kaç anormallik yasıyorum mesela eve bi sinek arı girsin hemen ölüyor iceri girdiği anda

Annem şey yapiyor bi kase içine sirke koymuş tuz koymuş birde su cam kaseye koymuş geçen gidip gördüm tabak komple tuzla donmus anne bu ne dedim kötü enerjiyi atıyormuş evden dedi sizde deneyin karanlık bi köşeye koymuş en çok vakit geçirilen yere koymuş salona

Kesin olarak esinizden ayrılın bakın nasıl duzeliyorsunuz evinizin enerjisi düşük değil sizin enerjinizi düşüren eşiniz ve yaşadıklarıniz benim fikrim.

Aslında hakli olabilirsiniz bir süre sonra eve bağlıyorum fakat asıl mesele eve gelen yabancıların dahi bunu farketmesi

Kesinlikle deneyeceğim ilk firsatta

Cam bir bardak içerisine bir tatlı kaşığı tuz koyup yarıya kadar sirke doldurun. Aynı oranda su koyarak üstünü tamamlayın. Bu karışımı evinizde özellikle de görünmeyen bir köşeye koyun. 24 saatten sonra evinizdeki tüm negatif enerji bu suya çekilecek ve evinizin enerjisi temizlenecektir

Böyle mi yazılıyor tam olarak bilmiyorum ama Feng Şui konusunu bir araştırın. İnstagramda takip ettiğim bir kadın var, bununla ilgileniyor. Evde eşyaların konumlanmasının evdeki enerjiyi etkilediğini belirtiyor. Saçma gelebilir, ben de tam olarak inandığımı söyleyemem ama ilgimi de çekiyor. Örneğin evin kapısından girdiğinizde duvarda ilk gördüğünüz aksesuar, yatakların konumlanması, aynalar vs vs çok fazla detay var.
Hatta en son L koltuk tipiyle ilgili bir şeyler yazmıştı, hadi ordan deyip kapattım ama ister istemez gözüm evdeli L koltuğa takılıyor şimdi acaba olabilir mi diye.

Kesin olarak esinizden ayrılın bakın nasıl duzeliyorsunuz evinizin enerjisi düşük değil sizin enerjinizi düşüren eşiniz ve yaşadıklarıniz benim fikrim.
Fikrinizi saygı duyuyorum sadece şunu söylemek istiyorum bu durum sadece es ile alakalı değil ailem yada arkadaşım yada bir misafirim geldiğin de onlarda darlaniyorlar bende öyle enerjisi düşük biride değilimdir hani normalde

Araştırayım canım ben onu bi denemekten zarar gelmez

Süpürge alayım da deneyeyim canım teşekkür ederim yorumunuz için iyi gelir umarım:)

Benim kardeşim var anneme diyordu bu evde bir sey var. Eve giresim gelmiyor diye. Ya tasinin ya da evde dua açin. Ya da guçlu hoca getirip dua okutturun.

Dün ben gördüm o paylaşımı benimde L salon hatta L koltugum var,daha fazla izleyemedim kendi kendimi doldurup acaba dememek adına.
Evet bu işi profesyonel yapan insanlar var,evlere gidip uygun olmayan alanları düzenliyorlar vs
Konu sahibi araştırın isterseniz bir bu kişileri.
Öte yandan bende annemin evinde uyumak istiyorum sürekli,yorgun hissediyorum ama evin ilk sahibi ailem,bizden başka oturan olmadı. Haliyle enerji tarafıyla bağdastıramıyorum pek. İlk taşındıgımızda böyle değildi ama babamı kaybettik o evde biz,yakın zamanda abimi,belkide ondan bilemiyorum ama huzurla huzursuzluk arası bir yerlerde kalıyorum o evde ben.
Kendi evimde de gergin negatif hissedince adaçayı yada defne yakıp tüm odaları dolaşıyorum elimde yanan bitkiler olan tabakla.
Kaya tuzu koyuyorum görünmeyen yerlere,sirkeli su ile de siliyorum,huzurla oturuyorum. Evimi eski bulsam,bazen bize yetmiyor sığmıyoruz desem de seviyorum. Bir kaç gün uzak kalsam ve gelsem oh be dunya varmiş diyorum ki benim evimde ilk oturan biz degiliz. L koltuk L salon mevzusu var ki önermiyorlar bunuda pek ,yatağa bakan ayna olmasın derler yine bu işle ilgilenenler,benim yatagimin karsisi aynali dolap baya yatağa bakıyor ayna.biraz kafaya takmakla ilgili sanıyorum bu.
Ben takmıyorum bu tip şeyleri pek ama dediğim gibi adaçayı ve defne yakar,sirke ile silerim arada evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…