Evimin enerjisi

Konudan bağımsız olarak eşinizden neden boşandınız acaba , geri barışma için görüşmelere nasıl karar verdiniz ? Bazen yenidne evlenenlerden çok mutlu olanlar da oluyormuş. Boşanma sebebinizi merak ettim , aldatma şiddet vb değildir kesin.

Yok canım eşimin çok küsme huyu vardı benimde çok fevri davranıp kavga esnasında ağır konuşup sonra sinirim geçince hiç birsey olmamış gibi davranma huyum vardır boşanma sebebimiz bi kere benle kusmuştu ama çocukla da küsmüş gibi davranıyordu ve bu bi kere olur dedim (ki ona kalsa asla öyle bir durum yok çocukla kusulurmuymus) ama benim için geçerli bi sebeptir hiç te pişman değilim. Barışma aşamasına gelirsek mahkeme çok hızlı oldu anlaşmalı olduğu için ondan sonra ki süreçte o kendine ev tuttu ben de kendi evimde kalmaya devam ettim ama çocuğu her akşam geldi gördü aldı götürdü açıkçası çok medeni ve beyefendi davrandı ve ben çocuğu ona götürdüğümde yada aldığında yavaş yavaş konuşmaya başladık sonra oturup sorunlarımızı çözüm önerilerimizi birbirimizle konuştuk yani bilmiyorum biraz sakinleri belkide ayrı kalınca 5 yıllık evlilik fakat 13 senelik birliktelik vardı

Ben de boşanıyorum , çekişmeli Şuan, ben de anne kuzusu oldugu için bıktım artık ama benim evliliğim 3 ay sürdü. Akıllanır mı acaba diyordum ama 2 sene oldu arayan soran olmadı. Boşanınca boşanılmıyor ki. Kafam çok karışık

Hangi sayfa ? L koltuktaki tek sorun, TV izlerken aynı anda 2 kişinin rahatça yatamaması bence.
Zeynep Akçay diye bir kadın.
Ben de kesin olarak inandığım için takip etmiyorum ilgimi çekti sadece. Ama duyunca da hiç bilmiyormuş gibi yapamıyorum tabi Uzak doğu felsefesine göre yorumluyor.

Hangi sayfa ? L koltuktaki tek sorun, TV izlerken aynı anda 2 kişinin rahatça yatamaması bence.

Zeynep akçay instagramdan bende dün gördüm

Ben de kesin olarak inandığım için takip etmiyorum ilgimi çekti sadece. Ama duyunca da hiç bilmiyormuş gibi yapamıyorum tabi Uzak doğu felsefesine göre yorumluyor.

Teşekkür ederim.L koltuk paylaşımını okuyunca sayfadan çıkmayı tercih ettim.

Herhangi bir dayanağı olmayan ve insanların bilinç altını olumsuz etkileyen paylaşımlar olduklarını düşünüyorum.

Bana çok sevdiğim bir arkadaşımın evinde olmuştu bu. Deniz görüyor, dubleks ama içine girince duvarlar üstüme üstüme geldi. Spirituel tarafım kuvvetlidir. Meğer arka taraf bir sokak ötesi büyük mezarlikmis.
Bir tane daha böyle deneyimim var. Taşınma imkanın varsa taşın.

Ben yıllar önce dinlemiştim bazı enerji hatları geçiyormuş görmediğimiz. Dalga şeklinde yamuk yumuk ya da duz.bazı evler güzel dalgada, bazıları da kötü dalgada oluyormuş ben buna çok inanıyorum.
Mesela bı evde huzur bulmaya dan sonra kim gelse bulamiyo veya bir dükkan, is yapmıyorsa sonradan da önceden de işini tutturamamis olabiliyo

Bir de hadisi şerif var. Bir adam peygamber efendimize gidiyor bu evde iki yakam bir araya gelmedi diyor. Peygamberimiz de"vur kapıyı çık o evden" diyor..
Sat mat bişey değil derhal cik diyor

Bende öyle takip etmiyorum, dün tesadüfen gördüm bugünde burada karşıma çıkması tuhaf geldi

Bir de hadisi şerif var. Bir adam peygamber efendimize gidiyor bu evde iki yakam bir araya gelmedi diyor. Peygamberimiz de"vur kapıyı çık o evden" diyor..
Sat mat bişey değil derhal cik diyor
Yaa şuan ciddi ciddi düşünüyorum elimi tek bağlayan artan kira ücretleri of of

Bizim evde de bir tuhaflık var. Tasindigimizdan beridir huzursuzluk, hayati hastalıklar, ilerleyememe ve bunun gibi birçok olumsuzluk var. Evde hep bir sorun çıkıyor ( ev eski değil). Evin bereketi yok adeta. Eve girmek dahi istemiyorum.
Hislerim oldukça kuvvetli. Evimizi rüyamda dahi iyi görmüyorum. Halbuki bundan önceki evimiz o kadar bereketliydi ki...
Ev sahibimiz çok sorunlu bir aile. Onların sorunları bize de yansıyor. Sebebi bu mu bilmiyorum ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

Gecen yaz videoya çekmiştim yatak odamın camında arı kovanı vardı küçük arılar uçuşuyor falan sonra camdan giren pat yürüyor ölüyor pat yürüyüp ölüyor sinek deseniz oda öyle koca kara sineklerden bahsediyorum hemde anlamadım bu işi sicaktandir diye düşünüyorum umarım oyledir

Bende rüyalarımda hep sıkıntı yaşıyorum ve uyku kalitemde düştü

Şimdi biraz uzun yazacağım ama umarım yardımı olur.

Ben evlerin enerjisine çok inanan birisiyim. Hatta öyle ki evime enerjisini sevmediğim insanları dahi almamaya çalışırım bahane uydurup. Ben bekarken ailemle bir eve taşındık, ev aslında çok güzel bir evdi. Biz temizlik için girdiğimizde sağda solda polislerin parmak izi almak için kullandığı tozdan kalmıştı. Ev sahibine sorduk, hırsız girdi önceki kiracı burdayken dedi gecistirdi. Biz eve taşındık, bir kabuslar görüyoruz inanılmaz, bütün aile fertleri. En küçük kardeşim bebekti o zaman bas bas bağırıyor susmuyor çocuk. Evde herkes birbirini yiyor derken salondaki kalorifer peteği bozuldu. Çıkardık ki peteğin arkası olduğu gibi kan lekesi. Böyle tepeden doğru akmış o kan oraya. O evden taşınana kadar akla karayı seçtik ve yeni eve geçtiğimiz an ortalık birden sütliman oldu. Yıllar sonra bu olaylar aklımıza geldi kardeşimle araştırdık ve o evde işlenen cinayetin haberini bulduk. Komşular dahi bir şey dememişti oysa ki.

Evin içinin enerjisi güzel olmalı... Benim Batı'daki eve bir feng-shui kişisi soksanız deli olur çıkar, eşyaların hepsi olmamaları gereken yerlerde. Ancak evimin enerjisine herkes bayılır cidden huzurlu bir evdir. Sıfır yapıldı o da çok büyük avantaj. Doğu'daki evimin yanı direkt mezarlık ve kendisi zaten dağa bakıyor boşluk içinde bir ev ama onun da enerjisi çok güzeldir ve bir kez dahi korkmadım o evde.

Evinizin enerjisi düşüktür, enerji bozacak durumlar da olabilir sözcükler ve yazılar çok kuvvetlidir bilirsiniz. Bir de ben bazen yatağımın altına veya yanına kaya tuzu koyuyorum bir kabın içinde. Bunun dışında küf de böyle yapabiliyor ve bazı evlerde gizli kalabiliyor. Bir tuhaf koku varsa evin her yerini araştırın. Bu arada eskiden oturduğumuz başka bir evin yan dairesi çok kötü kokardı kim taşınırsa taşınsın. Evin içi komple yapılırken her yerden muska çıkmış. İşin muska kısmıyla ilgilenmiyorum ama pis malzeme, o kokuttu evi muhtemelen çünkü sonrasında düzeldi koku. Orada da komşular sürekli bayılacak gibi olurdu mesela. Ay evin havası çok basıktı ve kokuyordu insanlar bayılmayıp ne yapsın...

Şu an en güzel çözüm evi detay detay bir daha temizlemek galiba. Erişemediğiniz yerlere fısfıs ile temizlik malzemesi sıkabilirsiniz. Dediğim kaya tuzu olayını da deneyebilirsiniz. Yabancı diliniz varsa onlar da baya bir şeyler yapıyorlar mekan enerjisi temizlemek için. Bir de kendi eşyalarınıza da bakın, kötü anısı olanlardan mümkün olduğunca kurtulun derim o da fayda sağlayacaktır

Yorumunuzu okuyunca aklıma geldi
Evim var kirada, içinde şu ana kadar 8 tane kiracı oturdu , hepside ev alıp taşındı
Ben o evde hiç oturmadım, benim karşı dairem içinde oturanların 1 defa dahi tartısdiklarını duymadık, evden kahkaha sesleri eksik olmazdı

Şimdi ben başka semtteyim yine içinde oturanlar ev araştırıyorlarmış

Araştıracagim canım yarın benden önceki evde oturanları kaya tuzu lambaları falan satılıyor ya onlardan mi kullandınız siz eski eşyalarını da atacağım yabancı kaynakları da bir tarayim. Daha önce çok ev değiştirdim fakat hiç birinden bu enerjiyi negatifligi almadım hatta bu ev büyük ve dekoratif açıdan kusursuz fakat gelin görün ki bir tabak bardak alasim yok eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…