Arkadaşlar merhaba 1 sene önce şuan oturduğum eve taşındım. Açıkçası kirası uygun ve oldukça güzel bir ev (dekorasyonu odaların mutfağın büyüklüğü vs) ilk gördüğüm an burası olsun diye yırtındim resmen ve eve yerleştik. Tasindigimin sabahı eşime (boşandık ve şuan tekrar deneme asamasindayiz) ben kendimi güvende hissetmiyorum evin enerjisi beni ağırlaştiriyor diyerek kendimi pencerede nefes alırken buldum. Gel zaman git zaman kendimi hasta hissetmem, agresiflesmem üstüme ağırlık çökmesi miskinlesme problemleri başladı ki bunun hepsini tabiki eve mâl edemem ki psikatrik destek almaya başladım biraz depresyon panik atak boşanma derken. Ama sorun şu ki kızlar ben gerçekten bu evde çok boğuluyorum sadece ben değil dışarıdan gelenlerde bunu söylüyor herkese bir rehavet esneme çöküyor ki neler yapmadım sirkeli sular, tutsuler, dualar yok Allah yok kalkmıyor o enerjisizlik. Konunun başında belirtmiştim eski eşimle barışma aşamasında olduğumuzdan dışarıda bal kaymakken yine burda didisiyoruz yani sadece es ile değil ailem gelince de onlarla öyleyiz. Başına böyle bir durum gelen, tavsiyesi olan var mı. Taşınmak en mantıklısı aslında gönlümde onu istiyor fakat kiralar aldı başını yürüdü herkesin bildiği gibi hatta ne yalan söyleyim bazen ev sahibi çıkarsa keşke mecbur kalsam bile diyorum ailem arkadaşlarım ve eski eş bu zamanda uygun fiyatlı kira bulmak zor olduğu için oturduğum evde kalmamı daha mantıklı buluyor ki haklılar ama çok negatifim bu eve ne yapmalıyım ?