"Evimi Tadilata sokacağım" diyenlere öneriler...

Kızlar, kadınlar kulübünün bu mesajlarini okuyarak evimin tadilati icin bu RAPİDO mimarlik denen hırsızlarla calışmışbulundum, bir firmaları daha var DESTECH mühendislik ltd. diye. İki firma iş birliği içinde çalışıyor. Bu firma başlangıçta burada yazdığı gibi son derece profesyonelce geldi görüştü,sonra telefonlara çıkmamaya başladılar. 24 haziran 2012de başladıkları evimizi agustos sonunda hala bitirmemişlerdi, telefonlara da çıkmadıklarından başka ustalar tutup bitirdik. Hırsızlar 31.500TL paramızı aldılar ve bir de bir suru malzemeyi bize aldirdilar, onlarla 35.000TL masrafimiz oldu ve evimiz de bitmedi. Şu eğitimli halimizle böylece kandırıldık, her gün ağladım, hakkımı helal etmiyorum HARAM OLSUN, onların peşinde olucam her platformda insanları kandırmalarına izin vermiycem, her yerde peşlerinde olucam ve anlatıcam yalanlarını, bana gelen size gelmesin...Sakın inanmayın, bizzat buradaki mesajlardan etkilenip aradım, anlaştım,paramı ödedim ve herşeyi yarım bırakıp gittiler, 2 ay bizi her gun ağlattılar, ALLAH'larından bulsunlar, hakkım haram olsun...

Arkadaslar ben de xxtinaxözqe arkadasımızın yorumlarından gaza gelerek firmanın bilgilerini kendisinden alıp bayanlara ulastım. Bu arada kesinlikle bastan söylemek isterim ki bu profilde anlatılanlar tamamen bayanların kendi işlerini pazarlamak adına uydurdugu palavralar ve bizi kandırmak, gözümüzü boyamak için yaptıkları laf kalabalıkları.. hicbir vaatlerini yerine getirmedikleri gibi işin basında cesitli bahanelerle durmadılar ve ben ve eşim sabahın köründen aksama kadar fayanscısından tutun da elektrikçi, marangoz, pimapenci.. vs ile muhattap olmak zorunda kaldık. vaat ettikleri tarihte de evi teslim etmedikleri gibi ceşitli bahanelerle bizden ekstra almak tek amaçları oldu. yerlerine de gidip bakmıs olmamıza ragmen nasıl bir döngünün içine düstügümüzü maalesef bilemedik, evin yapım asamasında zaten kendileri işin basında bulunmadıgından ustalarla mecburen o kadar samimi olduk ki daha önceden de bayanların calıstıgı yerlerle davalık olma durumuna geldiklerini öğrendik. sitelerinde ve kendilerini pazarlarlama asamasında ayda onlarca proje yaptıklarından bahsediyorlardı, ancak arkadasım ve ben aynı anda bunlarla calısmaya basladıgımızda, bayanlar işlerin aksamasını sürekli devam eden tek projeye, arkadasımın evine bagladılar.. surekli ustalar arkadasınızın evinde, arkadasınızın evi yuzunden sizin eviniz bu durumda, arkadasınız hicbirseyi begenmiyor o yuzden ustalar orada gibi bahaneler uydurup durdular ( bu da tabi ki yalan arkadasınm ve ben hergun konusuyorduk ve onların evinde kimse yoktu). bastan bize söyledikleri ekip olarak calsıtıkları, ayda 10 eve yakın ev teslim ettikleriydi, tabi bunların hepsinin yalan oldugu kısa zaman sonra ortaya cıktı ancak yapacak bir sey yoktu cünkü masallah en basta 2 gunde evi yıkıp dökmede hiçbir seyde hızlı olmadıkları kadar hızlıydılar ve bizi bu asamadan sonra kendilerine mecbur bıraktılar. yasanan diğer sorunların bazılarıysa tamamen mat beyaz olması gereken mutfak dolaplarımın parlak krem, bariz krem hatta sarıya bakan krem olması, portmantonun da yine beyaz yerine aynı kremden gelmesi, pimapenlerin yamuk takılması, sacma sapan bu ekstra su ekstra gibi talepleri , örnegin, banyoya yapılan dolap uzerindeki mermer ekstraymıs, biz oraya bir sey konusmamısız, lavoba altındaki ve yanlardaki dolaplar uzerinde mermer, cam olmayacakmıs.. çizdiğiniz görselde var işte diyorum, buna ok vermişim buna nasıl cvp vereceksiniz diye soruyorum, mantıklı bir acıklama yok :) ama ısrarla ekstra.. bastan konusulan ve anlasılan paket içinde olan dolaplar ekstra olarak karsımıza cıktı ve bahane olarak da hep sözlesşmeyi gösterdiler..(örnegin sözlesmede görsellerdeki dolaplar yazıyordu, ancak evin boyutuna göre görseldeki dolap odaya sıgmayınca ben dolabın bir kısmını farklı odaya isteyince o kücücük dolabın bir kısmı iiçin benden bir suru para istendi, ama bu aslında mimarın hatasıydı cünkü bu dolap oraya sıgmaz diye beni onun yönlendirmesi gerekiyordu), Rapidoda calısanlar bile kullanılan çiviye kadar sözleşmeye yazmak mı gerekir sanki diye bize hak verdiler ancak sinirimiz o kdar boulmustu ki lanet olsun yeter ki çıkın evimizden ekstralarınıza da tamam durumuna geldik. daha o kadar cok detay var ki ama inanın düsünüp düsünüp tekrar sinirlenmek istemiyorum.

mimarlardan birine asla telefonla ulasmak mümkün olmuyor, hicbir sorunda kendisiyle degil yine kendini mimar olarak tanıtan ancak işlevi diğer mimarın sekreterliğini yapmaktan öteye gitmeyen diğer bayanla da hiçbir sorunu halledemedik. bu yorumları okumadan veya okuduktan sonra kendilerine ulastıgınızda bizim yalan söylediğimizi de dusunebilirsiniz cunku maalesef biz de agzı o kadar laf yapan, ama işte laftan baska birsey yapamayan bu bayana inandık.

kendileri zaten su anda calıstıkları firmadan bu kadar sorun yasadıktan sonra atılıp onların tabiriyle ayrılıp sanki Rapıdo ile hic calsımamıs gibi kendi sitelerinde maalesef Rapidonun isim hakkını alamadık o yuzden kendi adımızla dvm ediyoruz gibi yorumlar yazmıslar. bizim evimizi iyi kötü toparlayan yine Rapidodaki Ahmet bey oldu. evin yapım asamasında ortakları olan Ahmet beyi tüm aksiliklerden dolayı sucluyorlar ve sureklı arkasından atıp tutuyorlardı. ortak olmalarına ragmen küsler ve hiçbir iletişimleri yoktu bu da ayrı mesele.. tabi bu asamalarda magdur taraf hep biz olduk. ortak derken aslında rapidodaki Ahmet beyin biraz daha masum oldugunu düsünüyorum, onun anlatmasına göre bunlar aslında bir mühendislik firması ve oranın yerlisi, herkes onları yaptıkları işlerle biliyor ve takdir ediyor.. dekorasyon ve tadilat işine girmek isteyince bu 2 bayanı alıp ortak oluyorlar ve bir sürü sorun cıkıyor. ha onlarca yer yaptık dedikleri de 3-5 proje ve zaten 2si de biziz, bizden öncekilerde de bir sürü sorun yasıyorlar ve davalık olma asamasına geliyorlar. arkadasım ve benim projemde de ipler kopuyor ve ayrılıyorlar, sonra da senin yüzünden böyle oldu, senin yüzünden kar edemedik gibi seylerin peşine düsmekten projeler yarım yamalak kalıyor..

bu sorunlar yasandıgında ve yine büyük bir tartısma halinde ben kadınlar kulubundeki yorumlarınızı da sikayet edecegim, ip numarasından o yorumların aslında size ait oldugunu ispatlayacagım dediğim gün yukarıdaki acıklama yapılmıs :) komik :) arkadas bizden sorunlu insanlar olarak bahsetmiş, evet bu bayanlar sayesinde sorun sahibi olduk.. eski profil oldugundan bahsediyor, bu neyi ispatlar ki.. ben de reklam yapmak istesem kalkıp yeni actıgım bir profilden yorum yazmam. herkes de bilir ki tum dunyada en iyi reklam sistemi agızdan agıza "mouth to mouth" kullanılmıs.. bunun için de böyle bir yol izlemesi o kadar mantıklı ki.. en kolay yöntem, bayanların birbirine tavsiye etmesinden daha hızlı hangi reklam olabilir?

ben evimin eksiklerini kendim hallettim, yasadıgım sinir stresin haddi hesabı yok, bu yorumu yazıp benim gibi arkadaslarla calısmak isteyenlere sadece kafalarında bir soru işareti yaratabildiysem ne mutlu bana..

bu arada isteyenlere özelden ben de bu arakadasların su anki mimarlık adreslerini yollayabilirim, calısmak isteyen ya da yanlıslıkla bulasmak istemeyenler olabilir..

Son düzenleme:

Arkadaşlar konu iyice komediye doğru yol almakta sanırım :) Şimdi yazılanları okudum ve o kadar üzüldüm ki hemen firmadaki arkadaşları aradım ve neden beni böyle bir duruma düşürdüklerini sordum. Bu sayede de reklam içerik olarak beni dava edecek kişilerin üstteki iki arkadaş olduğunu öğrendim :) Bu arkadaşların öncelikle zekalarından şüphe ettiğimi söylemek isterim, sonrasında ise benim reklam için üye olduğumu kanıtlayamazlar ise ben kendilerinin zekaları ile ilgili şüphelerime devam etmeden kesinlik getireceğim. Yine söylüyorum firma ile sorun yaşamış olabilirsiniz, zaten ben kimse sorun yaşamasın diye memnun kaldığım bir firmayı önerdim. Sonuçta ne bir kârım ne de çıkarım vardır. Yine 3 - 5 mesajı olup da burada yıllardır süren üyeliğime çamur atmadan önce beyinlerini kullanmak için ileriyi beklememeliler. Kimse benim babamın oğlu değil, sorun yaşadıysanız aynılarını ben de başka ustalardan geçmişte yaşadığım için sadece üzülmekle yetinebilirim. Gerçi konuşma tarzınızdan cigdempakis adlı üyenin geçmişte firma adını alabilmek adına çok özel mesaj attığını hatırlamayıp kontrol etmek durumunda kalsam da diğer üyeye ben isim vermediğime göre kim verdi? Bu nasıl bir yalan mekanizmasıdır? Reklam olmasın diye isim bile vermiyorum ki sorun olmasın diye, e benimle bağlantıya geçilmemiş, kimden öğrenilmiş? Kimse benim üzerimden konuşma yapmasın, kimsenin bu tarz yaklaşımlarına prim vermem, kimsenin ahını da alamam. Yine söylüyorum ve tekrar ediyorum bu arkadaşlar benim firmayla bir bağlantım olduğunu kanıtlayamazlarsa zekalarını buradan tescilleyeceğim ve iftira atmaktan dolayı suç duyurusunda bulunacağım. Ki ben eğer firmanın yerinde olsam bu tarz sahtekar vs. gibi söylemleri internet gibi ortamlarda yazarak paylaştıkları için dava açarım. Kadınlar kulübünde onlarca beni tanıyan arkadaşım var, beylikdüzünde nerede oturduğumu bilenden tutun da, evlenip düğünümde altın takana kadar arkadaşlarım var. Daha önce de söyledim buradan yazdım diye bana bir tablo hediye ettiler - ki zaten onlara iş yaptırdığımdan bu hediyenin parasını da kazandırmıştım- onun dışında bir çıkarım olmamıştır. Bu iki üye de söylediklerini kanıtlamazlar ise bundan sonra ya sussunlar ki daha fazla rezil olmasınlar, ya da devam edecekler ise hukuki sonuçlarına katlansınlar.

:))) cok korktum gercekten ya.. bak canım sen nasıl yasadıgın olumlu seyleri paylastıysan ben de firmayla ilgili olumsuzlukları paylastım, durum bu kadar basit.. hem bizim kotü yorumlarımız sana degil, firmayaydı ama tabi hic durma dilediğin davayı acmakta da tabi ki özgürsün. ben yasadıklarımı sadece calıstıgım kişilere kinimden burada paylaştım, amacım insanları kandırarak bu iki bayanın daha fazla para kazanmaması. sen yasadıgın olumlu seyleri anlatırken iyi oluyor da bu olumsuzlukları anlatmak haksızlık mı? hic sanmıyorum..ha bu arada gercekten o kadar meşgulum ki seninle laf yarısına girip burada saatlerce yazacak vaktim de yok, amacım diğer kullanıcıları uyarmaktı, uyardım bitti :) yani demek istediğim yeni hakaretlerine cevap yazmazsam vakit bulamayıp senin yazdıklarının peşine düsmememdendir, acacagın davadan korkmamdan değil..

Son düzenleme:
cigdempakis konuşma tarzından ve zeka düzeyinin detaylarını deşifre etmenden zaten durumun gidişatını bir önceki mesajımda anlayarak cevap vermiştim. Yinelememe gerek yok sanırım? Davadan korkmuyorsan eğer, ki gerçekten aslan gibi bir yüreğe sahipsen bana lütfen adını soy adını ve bilgilerini ver ben o zaman sana daha rahat dava açabilirim. Bu bilgileri verdiğin takdirde kişilik haklarıma saldırıda bulunduğun için sana hiç çekinmeden, üşenmeden ve beklemeden dava açacağım. Tutturmuşsun bir firma da firma. Senin firmayla ne yaşadığın beni zerre kadar ilgilendirmiyor, senin evinin nasıl olduğu benim umrumda bile değil, senin dolandırılmış olman düşüneceğim bir konu bile değil! Farkındaysan üstteki mesajlarımda durum ile üzüntümü yansıtmama rağmen sen utanmadan duygusundan yoksun bir şekilde özenti bir konuşma tarzıyla ingilizce ağızdan ağıza reklam taktiği uyguluyorlar vs. gibi beni suçlayıcı ithamlarda bulunmuşsun. Hepsini geçtim ben kimsenin avukatı değilim, savunucusu değilim, kimsenin de benim tarafından korunmaya ihtiyacı yok. Senin söylediklerin kesinlikle doğru söylediğine inanmıyorum. Bunu kanıtlarım da öncelikle bana reklam içerikli bilgi girdiğimi söyleyen sen kaç yıldır üyesin, ben kaç yıldır üyeyim bir incele istersen...
Sonrasında kafanı kaldır mesaj sayıma bak sonra da kendi mesaj sayına bak.
Hiç zaman kaybetmeden mesajlarımın içeriğine bak ve konuların hangisinde reklam girdiğimi söyle.
Sen nerede yaşıyorsun ki ya? Burası Amerika değil burada kimse kimseye iki üç yorum yazsın mimarlık işi için öneri yapsın diye para vermez. Daha öncede belirttiğim gibi bir tablo hediye ettiklerinde bile ben mahcup olmuşken sen bir de beni burada reklam yapıp para kazanmakla itham ediyorsun!
Sonra diğer arkadaş daha yorum yapacağı gün üye oluyor ve nedense birden bire dolandırıldım diye ortaya çıkıyor. Madem ki ben reklam yapıyorum, madem ki sen benim reklamım sayesinde bu şirkete gittin tamam diyorum ben sana firma ismini özelden verdim, peki bu arkadaşa ben vermediysem kim verdi? Sen mi verdin? Elinin altında hemen 31 bin liralık iş yaptıracak biri mi vardı? İşiniz gücünüz yalan dolan daha ötesi yok! Ben firmadaki adamları tanımam etmem benim muhatabım mimarlar idi gayet de "insan" insanlardır. Ne yalanlarına tanık oldum, ne işlerini yapmamalarına ne de sizin dediğiniz gibi dolandırıcılık yapmalarına... Madem ki dolandırdılar ispat edin, dava açın, bilirkişi çağırın, elinizden geleni yapın. Kadınlar kulübü üzerinden kötü yorum yapmakta neyin nesidir? Asıl siz neyin karalamasını yapıyorsunuz? Benim adım, sanım, her şeyim belli gelip bana da dava açabilirsiniz. Reklam üyeliği yaptı gibi bir dava konusu olabilir mesela ama ispat edemezseniz size dünyanın manevi tazminatını açabilirim "iftira atmak" suçundan!
Siz ve sizin kafa yapınızda insanlardan o kadar rahatsızlık duyuyorum ki hemen bugün bile dava açabilirim. O kadar sinirliyim ki kocam durduruyor. Size ve sizin ikinci üyeliğinize bu son uyarımdır. İşinizin olumsuz yorumlarını yapma hakkına sahipsiniz, eğer dedikleriniz doğru ise firmaya dava açma hakkına da sahipsiniz, eğer dedikleriniz doğru ise bence açın da, götürün makbuzlarınızı, bilirkişi çağırın işin ne kadar tuttuğunu söyler, bütün paranızı ödediyseniz zaten mahkemede sonuca varılır. Ama bir daha benim kişiliğime yorum yapma hakkınız bulunmamaktadır. Demokrasi denilen kavram başkalarının alanına girdiğinde biter. Bir daha sizinle ilgili tek bir yorum, mesaj ya da bildiri alırsam bu sefer gerçekten sonuçlarının hukuki yaptırımlarına maruz kalırsınız. İyi günler dilerim.

Ayrıca söylemeden edemedim, gerçekten o kadar yoğunmuşsun ki gelip sayfalarca yorum yazmışsın sonra da yalanın ortaya çıkınca zaman ayıramadım demişsin :) Bu halinize bayılıyorum ya, şu hemen samimiyet kuran canım cicim konuşmalarınıza sonrasında yok iki bayanın para kazanmasına engel olmak istedim tavırlarınıza :) Hemen durumu fark edince size demedim firmaya dedim kıvırmalarınıza... Sen kimsin ki ya? Kimsin ki bu tarz konuşmalarınla benimle muhatap olabiliyorsun? Sen neyin havasındasın ki para kazanmalarını engellemek istedim diye öne çıkıp asıl niyetini belli ediyorsun? Sen Allah'ın verdiği rızkı da mı yönetiyorsun? Sizin gibi insanlar yüzünden bizim gibi insanlar işlerinden soğuyorlar. Ben fotoğrafçıyım ve hizmet sektöründe yer aldığımdan sizin gibi insanlarla zaman zaman karşılaşabiliyorum. O yüzden mimar arkadaşların durumunu tahmin edebiliyorum. Madem ki cevap vermeyeceksiniz, madem ki davadan korkmadınız ama vaktiniz olmadığı için benimle muhatap olmuyorsunuz. Ben sizi anladım hanımefendi. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada tanrısal vasıflarınızı kullanın da kendinize zaman ayırın, sizi seviyorum.

özge ve eda isimli iki bayan düzmece bir reklam yazısı yazmışlar evimize tadilat yaptıdık memnun kaldık diye, verdikleri firmada kendi firmalarıymış ama adamları yollamış işide tamamlamamışlar, benim anladığım bu tartışmadan bu, yöneticiler bunu neden reklam olarak değerlendirmemişler acaba..

özelden firma bilgileerini alabilirmiyiiiiiim?

merhaba arkadaşlar bende tepeli mimarlık ile görüştüm çarşamba günü geldi.onda da gelmeyecekti aslında ben fotoları göndermiştim zaten bana ölçüleri verebilirseniz gelmeden proje hazırlayayım dedi.ölçü olmadığını söyleyince lütfen geldi perşembe günü.ctesi en geç pazartesi dönüş yaparım dedi.sese seda yok.salı günü ben mail attım firmalardan cevap bekliyorum en geç akşama dönüş yaparımdedi.salı gece yarısı ailevi sağlık yönünden çarş.dan sonra dönüş yapabileceğini belirtmiş.bende geçmiş olsun dileyip dönüş beklediğimi belirten bir mail yazdım.bu sabahta ellerindeki işleri tamamlama ve yürütme kararı aldıklarını belirten bir mail atmış bana.paraya doymuş insanlar sanırım yada elit bir bölgede oturmadığımızdan yapmak istemediler.yok mu arkadaşlar gerçekten işini düzgün yapacak birileri

fırma bılgılerını ogrenebılırmıyım bendee

eger olursa

130 metre kare bı alana lamınat
6 adet kapı
mutfak dolabı 4 metre
banyo balkondan buyuyecek
balkon kısmı genısleyecek buyuk odadan alacak
balkon camla kapatılacak katlanan camlardan

on balkon odaya dahıl edıelcek

asma tavan kartonpiyer var ancak elden gecmelı
banyo ve wc yenılecek fayans klozet dusa kabın tekne dolap

tum bunlar dahılmıydı ?
bunlar epey tutar dıye dusunuyoruz

merhaba bende ist.avrupa yakasındayım bizde mutfağımızı banyomuzu ve çocuk odasında duvar kırma işlemimiz var böyle memnun kaldığınız dekorasyon firması varmı acaba??

çok teşekkür ederim işine bağlı gerçekten temiz çalışan insanlara denk geldik allaha çok şükür.iyi ki diğer görüştüğümüz kişiler olmamış diyorum çarş. günü işi teslim edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…