- Konu Sahibi xxtinaxxoxzqe
-
Canım Merhaba;
Yaşadığın sıkıntıları tahmin edebiliyorum :) Buradan bir kaç arkadaş benim önerimle firmaya ulaşmış fakat sorun yaşamışlar o yüzden ben firmayı kimseye önermiyorum. Çünkü ben iyilik amacıyla önermiş olmama rağmen buradan bazı sorunlu arkadaşlar çıkmış ve benim yüzümden firma sıkıntıya düşmüş o yüzden lütfen bizi kimseye önermeyin dediler. Ben firmamdan memnunum, tek sorun yaşamadım. Benim için sahte üyelik demişler, yazı geçmişime bakarlarsa yaşımı da, yeni evlendiğimi de, ne iş yaptığımı da (düğün fotoğrafçılığı) görebilirler. İnşaattan anlamam, etmem. İnsanlar nasıl yalan söyleyeceklerini şaşırdılar. Kimsenin reklamını yapmıyorum, farkındaysanız evini yeni yaptıranların resimlerini istedim ki göreyim. Bu da gayet kadınsal bir istek, benimki nasıl oldu acaba diye herkesle de karşılaştırıyorum. Onlar binlerce yalan söylerler ben buradan kimse benim gibi sorun yaşamasın diye firma adı bile vermeden öneririm olay olur. Tek bildiğim bu işi bayanlara yaptırmanın gerekliliği en azından ilgililer :)
Kızlar merhaba;
Bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. İşte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. İlk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. İsteyen olursa (İstanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım
Arkadaşlar konu iyice komediye doğru yol almakta sanırım :) Şimdi yazılanları okudum ve o kadar üzüldüm ki hemen firmadaki arkadaşları aradım ve neden beni böyle bir duruma düşürdüklerini sordum. Bu sayede de reklam içerik olarak beni dava edecek kişilerin üstteki iki arkadaş olduğunu öğrendim :) Bu arkadaşların öncelikle zekalarından şüphe ettiğimi söylemek isterim, sonrasında ise benim reklam için üye olduğumu kanıtlayamazlar ise ben kendilerinin zekaları ile ilgili şüphelerime devam etmeden kesinlik getireceğim. Yine söylüyorum firma ile sorun yaşamış olabilirsiniz, zaten ben kimse sorun yaşamasın diye memnun kaldığım bir firmayı önerdim. Sonuçta ne bir kârım ne de çıkarım vardır. Yine 3 - 5 mesajı olup da burada yıllardır süren üyeliğime çamur atmadan önce beyinlerini kullanmak için ileriyi beklememeliler. Kimse benim babamın oğlu değil, sorun yaşadıysanız aynılarını ben de başka ustalardan geçmişte yaşadığım için sadece üzülmekle yetinebilirim. Gerçi konuşma tarzınızdan cigdempakis adlı üyenin geçmişte firma adını alabilmek adına çok özel mesaj attığını hatırlamayıp kontrol etmek durumunda kalsam da diğer üyeye ben isim vermediğime göre kim verdi? Bu nasıl bir yalan mekanizmasıdır? Reklam olmasın diye isim bile vermiyorum ki sorun olmasın diye, e benimle bağlantıya geçilmemiş, kimden öğrenilmiş? Kimse benim üzerimden konuşma yapmasın, kimsenin bu tarz yaklaşımlarına prim vermem, kimsenin ahını da alamam. Yine söylüyorum ve tekrar ediyorum bu arkadaşlar benim firmayla bir bağlantım olduğunu kanıtlayamazlarsa zekalarını buradan tescilleyeceğim ve iftira atmaktan dolayı suç duyurusunda bulunacağım. Ki ben eğer firmanın yerinde olsam bu tarz sahtekar vs. gibi söylemleri internet gibi ortamlarda yazarak paylaştıkları için dava açarım. Kadınlar kulübünde onlarca beni tanıyan arkadaşım var, beylikdüzünde nerede oturduğumu bilenden tutun da, evlenip düğünümde altın takana kadar arkadaşlarım var. Daha önce de söyledim buradan yazdım diye bana bir tablo hediye ettiler - ki zaten onlara iş yaptırdığımdan bu hediyenin parasını da kazandırmıştım- onun dışında bir çıkarım olmamıştır. Bu iki üye de söylediklerini kanıtlamazlar ise bundan sonra ya sussunlar ki daha fazla rezil olmasınlar, ya da devam edecekler ise hukuki sonuçlarına katlansınlar.
kızlar merhaba;
bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. Işte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. Ilk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. Gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. Isteyen olursa (istanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım
Selam,
ben gecen bahar evimi yaptirdigim bir firma var. Cok memnun kaldim. Fiyati da cok uygun. Hatta bu siteden de birkac kisiyi yönlendirdim. Onlar da memnun kaldilar.
Bana mail adresini gönderirsen sana bilgilerini veririm. Ozelden mesaj atamiyorum. Bi sorun var.
çok teşekkür ederim işine bağlı gerçekten temiz çalışan insanlara denk geldik allaha çok şükür.iyi ki diğer görüştüğümüz kişiler olmamış diyorum çarş. günü işi teslim edecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?