- 1 Ekim 2008
- 347
- 3
- 116
- Konu Sahibi xxtinaxxoxzqe
-
Merhaba arkadaşlar. Yeni evim için evye alacağım. Acaba kumandalı sifonlu evye kullanan var mı? Sizlerin evye konusunda tavsiyesi ne olur? Paslanmaz çelik mikro keten dokulu üzerinde yoğunlaştım ama tam da karar veremedim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Güle güle kullan canım iyi günlerde. Ben Teka nerissa mikro keten dokulu evyede karar kıldım.Mutfak tezgahını hangi malzemeden ve ne renk düşünüyorsun? Ben granit düşünüyordum ama az önce bir yazı okudum ve evlerde granitin kullanılmaması gerektiğini, radyasyon yaydığını yazıyordu çok şaşırdım.teka marka evye aldım satan kız kendi evinde kullanıyormuş.1,5 gözlü damlalıklı üstelik sadece 86 cm :) siyah renk ayrıca senin istediğin gibi kumandalı sifonlu.kumandalı sifonu kullanyorum dedi kız kullanışlı dedi,üstelik fiyatıda başka marka garnit evyelere göre uygun.liste fiyatı 564 tl ödeme şekline göre indiirm yapılıyor.
Güle güle kullan canım iyi günlerde. Ben Teka nerissa mikro keten dokulu evyede karar kıldım.Mutfak tezgahını hangi malzemeden ve ne renk düşünüyorsun? Ben granit düşünüyordum ama az önce bir yazı okudum ve evlerde granitin kullanılmaması gerektiğini, radyasyon yaydığını yazıyordu çok şaşırdım.
Merhaba. Evet işçilik çok önemli.Ben de en çok çimstone tezgah üzerinde yoğunlaştım.Daha vaktim çok mayıs ayı gibi tezgah yaptıracağım. Ev şu anda inşaat aşamasında.Şimdiden inceliyorum, araştırıyorum:) Bence eğik davlumbazlar daha modern duruyor. Kullanan tanıdığım yok o yüzden kullanışlı mıdır bilmiyorum ama bence eğik olanalar daha güzel. Franke'nin roller modelini çok beğendim. Üff ne zor işmiş bu işler:)Bir sürü model, seçenek arasından seçim yapmak çok zor. Kolay gelsin.mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum buraya mesaj yazmayı :)) aslında yazdığım konularla ilgili bildirim gelse daha iyi olur ama sadece beğenilerin bildirimi geliyor.eğer geç kalmadıysam yazayım ben tezgahı çimstone yaptırıyorum renk olarakta arcadia isimli renk beyaz üzeri sanki karabiber dökülmüş gibi gri noktalar var.benim yerdeki seramiklerde vitranın pompei isimli seramiğiydi uyumlu oldu :) graniti radon gazı yaydığı için buda kansere sebep olduğu için bizim evi yapan mühendis çocuk önermedi.en sağlıklısı çimstone ve samsung radianz bu iki markada aynı malzemeden yani kuvartz malzemesi.ben 15 yıl garanti verdiği için ve renklerini daha çok beğendiğim için samsung radianz istedim ama yapan kişinin işçiliğini beğenmedim.işçilik çok önemli şuan çimstone yapılıyor işçiliği süper adamın izmirden,ankaradan müşterileri var.işçilik çok önemli önceki yaptıkları işleri gör ona göre karar ver derim.izler belli olmasın o evye yerlerini elle törpülüyorlar oraları bile çok zor yapılıyor.foto koyarsan sevinirim bende şimdi armatür bakıyorum birde davlumbaz kaldı frankenin ruller isimli davlumbazı nasıl sizce çok kararsız kaldım eğik cam davlumbazmı T şeklinde olandanmı alsam ??fikrini yazarsan sevinirim.kolay gelsin.
Merhaba. Evet işçilik çok önemli.Ben de en çok çimstone tezgah üzerinde yoğunlaştım.Daha vaktim çok mayıs ayı gibi tezgah yaptıracağım. Ev şu anda inşaat aşamasında.Şimdiden inceliyorum, araştırıyorum:) Bence eğik davlumbazlar daha modern duruyor. Kullanan tanıdığım yok o yüzden kullanışlı mıdır bilmiyorum ama bence eğik olanalar daha güzel. Franke'nin roller modelini çok beğendim. Üff ne zor işmiş bu işler:)Bir sürü model, seçenek arasından seçim yapmak çok zor. Kolay gelsin.
Kızlar merhaba;
Bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. İşte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. İlk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. İsteyen olursa (İstanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım [/QUOBANADA MSJ GÖNDERİRMİSİNİZ LÜTFEN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
kızlar merhaba;
bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. Işte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. Ilk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. Gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. Isteyen olursa (istanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım
slm hayırlı ramazanlar...bende wc duvarını kırdırıp yanındakibanyo ile birleştirmek istiyorum.mimarınızın numara ve varsa e mail adresini verebilirmisiniz
özelden firma bilgileerini alabilirmiyiiiiiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?