"Evimi Tadilata sokacağım" diyenlere öneriler...

Bizim tadilat tam 3 ay oldu ben mimarlik firmalarindan fiyat aldim 30000 gibi fiyat cikardilar toplu bir fiyat oldugu icin sanirim esime agir geldi tek tek hergun usta aramaya basladik ise kaloriferden basladik bize 15 bine mal oldu daha sonra gidip 2 banyom var malzeme aldim 13.500 tuttu ustasi tesisatcisida 2000 pencereler falan tamir edildi bi duvara dogal tas kaplandi iviri ziviri simdiden firmanin verdigi giyati gecti ve ustalar gercekten oyaliyor yok hastayim yok su var bugun yok su var yarin gelemiycem tam 3 ay gecti simdi banyolar yapiliyor daha sonra boyaci giricek parkeleri daha almadik dogal ahsap istiyorum salonuma doger yerler laminant dogal ahsapta ortamda 1 hafta durup ortamin nemine aliscakmis.mutfak icin bayadir arastiriyorum sonucta 1 kere olcak country istiyorum oda pahali her yerden aldigimiz fiyatlar ortalama ayni en ucuz ikeadan cikti oda goruntu olarak guzel ama malzeme olarak guvenmiyorum esim tanidik bir marangoz bulmus yarin gidip onla anlascaz insAllah oda en az 20 gunu bulur diye dusunuyorum.biz fiyattan kacalim derken tek tek usta daha fena oldu elektrikci tanidik getirdik evin tum tesisatini degistirelim dedik oda yaklasik 15 gundur evde agirr agirr yapiyor :)) cani nasil isterse ev berbat bi halde nasil adam olcak ne zaman bitcek merakla bekliyorum

Bizde evimizi Novarch Mimarlığa yaptırdık. Hiç sorun yaşamadık. Çok güler yüzlü insanlardı. Her istediğimiz eksiksiz ve ilk konuşulduğu gibi oldu. Mutfağımız ve banyomuz modern bir şekilde ve çok tatlı oldu. Ustalarla biz uğraşmadık. Evimizi Mimara teslim ettik ve iş bitiminde aldık. Mükemmel ve profesyonel bir hizmetleri var. Herkese öneriyorum.

Eşim ilk başlarda paraya çok takıldı. Ama verdiğimiz paranın karşılığını kat kat aldık diyebilirim.
Etrafımızda aile dostumuz akrabamız kim var ise gönül rahatlığı ile yönlendirdim.

Ben forumda henüz yeniyim. Sizlere faydalı olacağını düşünüyorum.

Sevgiler,

Örnek resimler ektedir.

Merhaba arkadaşlar. Yeni evim için evye alacağım. Acaba kumandalı sifonlu evye kullanan var mı? Sizlerin evye konusunda tavsiyesi ne olur? Paslanmaz çelik mikro keten dokulu üzerinde yoğunlaştım ama tam da karar veremedim. Görüşlerinizi bekliyorum.

bende bugün evye baktım blanco marka granit evye almaya karar verdim ancak firmanın elinde yokmuş 6 hafta sonra gelicek franke markadada aynı granit evyeler var.keten dokulu olanlar çizilmeye karşı daha dayanıklı ama ondada fazla kireç lekesi oluyormuş girintili olduğu için.müşterinin biri 1 yıllık keten dokulu evyesini granitle değiştirmiş.en iyisi granit diyorlar.kumanda dediğiniz damlalığın olduğu yerde bir düğme var ordan açıp kapatabiliyorsunuz ondan bahsediyorsunuz sanırım.bence kumanda çokta önemli değil boşuna 500,600 tl farka değermi bilmem tercih meselesi.bence granit evye alıp armatürüde granit alın mis gibi kullanın.granit evye kullananlar varsa yorum yazsın bende alıcam ama hiç kullanmadım.

teka marka evye aldım satan kız kendi evinde kullanıyormuş.1,5 gözlü damlalıklı üstelik sadece 86 cm :) siyah renk ayrıca senin istediğin gibi kumandalı sifonlu.kumandalı sifonu kullanyorum dedi kız kullanışlı dedi,üstelik fiyatıda başka marka garnit evyelere göre uygun.liste fiyatı 564 tl ödeme şekline göre indiirm yapılıyor.

Güle güle kullan canım iyi günlerde. Ben Teka nerissa mikro keten dokulu evyede karar kıldım.Mutfak tezgahını hangi malzemeden ve ne renk düşünüyorsun? Ben granit düşünüyordum ama az önce bir yazı okudum ve evlerde granitin kullanılmaması gerektiğini, radyasyon yaydığını yazıyordu çok şaşırdım.

Güle güle kullan canım iyi günlerde. Ben Teka nerissa mikro keten dokulu evyede karar kıldım.Mutfak tezgahını hangi malzemeden ve ne renk düşünüyorsun? Ben granit düşünüyordum ama az önce bir yazı okudum ve evlerde granitin kullanılmaması gerektiğini, radyasyon yaydığını yazıyordu çok şaşırdım.

mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum buraya mesaj yazmayı :)) aslında yazdığım konularla ilgili bildirim gelse daha iyi olur ama sadece beğenilerin bildirimi geliyor.eğer geç kalmadıysam yazayım ben tezgahı çimstone yaptırıyorum renk olarakta arcadia isimli renk beyaz üzeri sanki karabiber dökülmüş gibi gri noktalar var.benim yerdeki seramiklerde vitranın pompei isimli seramiğiydi uyumlu oldu :) graniti radon gazı yaydığı için buda kansere sebep olduğu için bizim evi yapan mühendis çocuk önermedi.en sağlıklısı çimstone ve samsung radianz bu iki markada aynı malzemeden yani kuvartz malzemesi.ben 15 yıl garanti verdiği için ve renklerini daha çok beğendiğim için samsung radianz istedim ama yapan kişinin işçiliğini beğenmedim.işçilik çok önemli şuan çimstone yapılıyor işçiliği süper adamın izmirden,ankaradan müşterileri var.işçilik çok önemli önceki yaptıkları işleri gör ona göre karar ver derim.izler belli olmasın o evye yerlerini elle törpülüyorlar oraları bile çok zor yapılıyor.foto koyarsan sevinirim bende şimdi armatür bakıyorum birde davlumbaz kaldı frankenin ruller isimli davlumbazı nasıl sizce çok kararsız kaldım eğik cam davlumbazmı T şeklinde olandanmı alsam ??fikrini yazarsan sevinirim.kolay gelsin.

Merhaba. Evet işçilik çok önemli.Ben de en çok çimstone tezgah üzerinde yoğunlaştım.Daha vaktim çok mayıs ayı gibi tezgah yaptıracağım. Ev şu anda inşaat aşamasında.Şimdiden inceliyorum, araştırıyorum:) Bence eğik davlumbazlar daha modern duruyor. Kullanan tanıdığım yok o yüzden kullanışlı mıdır bilmiyorum ama bence eğik olanalar daha güzel. Franke'nin roller modelini çok beğendim. Üff ne zor işmiş bu işler:)Bir sürü model, seçenek arasından seçim yapmak çok zor. Kolay gelsin.

hepsi içimize sine sine olsun istiyoruz o yüzden zor oluyor :) elektrik yerlerini su yerlerini mutfak çizimine göre açtır sonra zor oluyor.kolay gelsin,herşey gönlüne göre olur inşallah.bende roller ı çok beğendim karar verdim onu alıyorum biz kadınlar başka bir bayanda beğendimi seçim daha kolay olur :))

Merhaba acaba hangi firmada yaptırdınız adres ve isim alabilirmiyim?

slm hayırlı ramazanlar...bende wc duvarını kırdırıp yanındakibanyo ile birleştirmek istiyorum.mimarınızın numara ve varsa e mail adresini verebilirmisiniz

kızlar merhaba,ufak bir öneri vermek istiyorum.Mutfak tadilatına girecek arkadaşlar tezgah seçinde ''KORYAN'' adlı malzemeyi bir araşıtırın derim.Hijyenik,leke tutmaz,mikrop barındırmaz.Biraz pahalı fakat verilen paraya sonuna kadar değiyor.her türlü renk seçeneğide mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…