"Evimi Tadilata sokacağım" diyenlere öneriler...

Merhaba, mimar bilgilerini bana da özelden atarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler :)

Merhaba firma adı focus project mimarlık nermin hanımla görüştük biz genelede firmanın hem sahibi hemde projeleri çiziyor. Fakat birde ümit beyin numarası var hangisi hangisinin karıştırdım ikiside size yardımcı olacaklardır. 05464573035 ve 05464573037 şimdiden kolay gelsin size

merhaba biraz gec oldu ama banada firma bilgilerini gönderir misiniz?

Eğer bu konuda yardım edebileceğim birşey olursa bana özelden ulaşabilirsiniz arkadaşlar..

merhaba benim bu yaz aylarında düğünüm olacak inş. ve evimi de tadilat etmem gerekiyor. sizin bu msjınızı görünce çok sevindim :) biraz gec oldu ama banada firma bilgilerini gönderir misiniz?

İşi uzmanına bırakmanız iyi olmuş.benimde apartmanımda bir komşum bu şekilde yaptı.Çok memnun kaldı.yeni evinizde güzel günler geçirmenizi dilerim.

Süpermiş ya. Bunu duyduğum çok iyi oldu. Bende tadilata gşrmeyi düşünüyorum çünkü. Benimde banyom ve mutfağım tamamiyle kırılıp yenilenecek. Fayans kalebodur döşeme işlemleri mutfak dolapları falanda ilgileniyorlar mı. Bünyelerinde varmı yani.

merhaba yazınızı yeni gördüm böyle bir tadilat yaptırıcaz iletişim bilgilerini alabilirmiyim..

canım banada numarasını verirmisin.

selam kızlar benim evimde tuvaletimle banyom yanyana ve ikiside küçük duvarı kırdırıp birleştirmek istiyorum. ist avrupa yakasında önerebileceğiniz yer veya ustalar varmı, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Firmanın bilgilerini alabilir miyim?

Iletişim bilgilerini alabilir miyim?

Benim de çok ihtiyacım var birinin tavsiyesine...istanbul anadolu yakasında biçimi eski bir evimi tadilat yaptırmak zorundayim.firma ismini ve telefonunu bana da atarmisiniz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…