"Evimi Tadilata sokacağım" diyenlere öneriler...

merhaba canım,ben mimarım yardımcı olayım sana burdan sormak istedğin şeyler fikir faln varsa

çok sewiinirim
benim banyom ile vc yan yana arasındaki duvarı kırdırıp banyomu genişletmek istiyorum.
fayanslar+duşakabin+küvet+banyo dolabı da değişsin istiyorum..negibi bir maliyeti olur onu merak ediyorum eşim 10bin tl tutar dedi..
ben okadar tutmaz diyorum

bide duşakabinmi tavsiye edersiniz yoksa küvetmi:44:

arkadaşlar güzel ve kalıtelı calısan bı ekıple tanıştım sonunda aradığım fırmayı buldum fiyatlarıda baya bı uygun yerlerıne gıttım gordum bı ınsaat fırması mutfak dolapları ve banyo ve pvc sistemlerini kendileri yapıyolar kaporayı bıle zorla vere bıldım ıs bitmeden para almıyolar cok temız ve kalıtelı ıslerı var fıyatlarıda uygun verdıklerı sureden once bıtırdıler ıstanbul Avrupa yakasında cok kalıtelıydı onerır ve tavsiye ederım ısteyen olursa numaralarını yollarım

istersen yardımcı olabılırım

Kızlar merhabalar, tadilatlar nasıl gidiyor? :)))))) Ne zamandır girme fırsatım olmuyordu, yazılan yorumları en baştan okudum ve çok mutlu oldum :)) Geçen sene başımdan geçenleri anlatırım da benim gibi kimse zarar görmez diye açtığım konuyu bir iki sivri zekalı arkadaş yüzünden ( onlar kendilerini bilirler) okumak dahi istemiyordum ama şimdi okuyunca insanların birbirlerine fikir verdiklerini görünce çok mutlu oldum. Allah kimseyi ustalara muhtaç etmesin, hepsi mi yalancı olur diyeceğim ama kul hakkına girmek istemiyorum. Ne güzel mimar üyemiz de gelmiş, artık başımız sıkıştığında bir kaç soru sorabiliriz P Rabbim inşallah hepinizin evlerini çabucak bitirmesi için yardımcı olur ve içinize siner. Bu arada kızlar bizim bu balkonu içeri aldırdığımız yürür cam mekanizmasının fitillerinden biri çıktı ben yine mimarları arayıp söyleyecektim ama eşim kızdı onun içinde aranır mı ayıp kaybetmeseydin dedi acaba nereden bulabilirim gerçi eşim alacağım dedi ama üzerinden 2 ay geçti hala alacak... Duşakabincilerde bulunur mu acaba?:18:

Selamlar...Ben de Ankara 'da dediğin gibi bir firma arıyorum evimi yaptırmak için.Güvenilir ve işinin ehli.Ankara 'da yaptırıp da memnun kalanlar varsa lütfen cevap bekliyorum.

Ev boya tadilat dekorasyon-ANKARA

merhaba arkadaşlar ev dekorasyon yada tadilat yada boya size YARDIMCI OLABİLİRİM ankaraboyamdekorasyon.com ayrıntısına bakabilirisiniz.
gülşah özdiker 0539 341 65 90
(diğer topicde buldum bunu cnm belki işine yarar)

ankara için güvenilir, temiz iş yapan, uygun fiyatlı dekorasyon şirketi arıyorum, bilgisi olan var mı?

banyomu yaptırmak istiyorum. ustalarla ugraşmak istemiyorum. izmirde firma ismi verebilecek varmı? teşekkürler...

Istanbul avrupa yakasinda sozlesmeyle tadilat yapan ve uygun fiyatli oldugunu dusundugunuz firmalarin bilgilerini gonderebilir misiniz?

Evi sifirdan yaptirmam lazim ama evi alirken butun parayi harcayinca, bir diyorum her yeri yaptiricam, bir diyorum ki zaten borcum var atiyorum balkonu da eve girince yaptiririm :) 1 ay icinde tasinicam ciddi calisan birilerine ihtiyacim var. yardimci olursaniz sevinirim

Canım gerçekten çok haklısın. İnsan evi alırken biraz daha iyisi olsun diye diye bütün parayı bitiriyor. Sonra da evin içine geçildiğinde ortada kalıyor. Bu durumlarda eve girmeden yaptır diyen çok kişi oluyor ama kimse mali durumu düşünmüyor. Sen bence ilk öncelikli nereler yapılması gerekiyorsa ona göre başla baktın ki işin içinden çıkamıyorsun sonra yaptır. Ev senin nasıl olsa kaçan göçen yok :) Hayırlı uğurlu olsun, inşallah güle güle oturursun.

merhabalar bizde yeni ev aldık yalnız ev 2007 yapımı ve içinde yapılması gereken baya tadilat var mal sahibi evde hiç oturmamış sadece 1 yıl kiracı oturmuş ama yinede banyo mutfak tadilat istiyor kısacası evde yapılacak işler şunlar : mutfak banyo fayansları beğenmiyorum değiştirmek istiyorum ama kırdırmak sizce mantıklımı fayanslar eski deil sadece rengi hoşuma gitmiyor ayrıca doğalgaz tesisatı yok kombi petek yok bunlarda döşenecek boya badana kartonpiyer vs. yok parke yok bide kombinin konulacağı balkon pimapenle kapanacak banyoya banyo dolabı klozet konacak mutfak dolapları ve tezgahı değişecek aklıma gelenler bunlar sizce ne yapmalıyım şuan bunların hepsini yaptıracak gücümüz yok oturduğum evde kendimizin kira deil çok şükür acelem yok ama diğer aldığımız ev anneme çok yakın 2 yaşında bir kızım var ona annem bakıyor o yüzden 1 yıl içinde tadilatı bitirip taşınmak istiyorumki rahat edelim sizin önerileriniz neler?

Merhaba bizde evimizi yeni aldığımızda tadilata sokmak istedik fiyatları araştırdık bütćemizin üzerinde tutuyordu. Sonunda izmirden bir mimarlık firması ile anlaştık bize şu yolu gösterdi belki sizede faydalı olur. En önemlisi alt tesisattı su ve elektrik tesisatını yenilettik ve evi boyattık yaklaşık 5000 lira tuttu. Bundan sonrası kolay oldu zaten pislik bir iş kalmamıştı. Son olarak mutfağımı yeniletiyorum oda bayramdan sonra inşallah. Her seferinde adamları arıyorum ve şükür hiç aksatmadılar. Evim evim güzel evim :))

cevabınız için teşekkür ederim evinizin tadilatı biran önce biter inş. ve allah ağız tadıyla oturmayı nasip kısmet eder. biz henüz tadilata başlayamadık malum evi yeni aldık ve kredi borcu falan biraz zorlanıcaz ama 1-2 yıl içinde tadilatı bitirip taşınmayıda istiyorum şuan kendi tahminimce en az 20000 tl lazım. çünkü petek kombi yok boya badana kartonpiyer parke yok mutfağı ve banyoyuda yenilemek istiyorum ayrıca evin dışında montalamada yok o da önümüzdeki yaz yaptırılacak yönetici öyle dedi çok para lazım çookk :) allah yardımcımız olsun.

Merhaba yapilan tadilattan bu yana 1 sene gecmis sanirim
Kullandikca belli olur hala memnunmusunuz isin kalitesinden ve firma bilgilerini özelimden yollar misiniz?boyle bir konu actiginiz icin tesekkurler ayrica...pek cok aileye faydaniz dokunmus:))

bu formdaki şikayet ve memnuniyetleri okuyunca eklemek istedim.
her işin erbabı vardır. işi garantili ve sorunsuz yaptırmak isterseniz eğer önerim size,
tek tek ustalarla uğraşmayın. biri diğerinin işini bozar yada beyenmez. mutlaka dekorasyon tadilat tecrübeli ekibi olan
firmaya verin. asla yanılmazsınız paranız da heba olmaz.hakkınızı arayabilirisiniz. garantili iş istersiniz.sözleşme yaparsınız.
ödemeleri iş programına göre yaptıkça ödersiniz. biraz malzeme peşinatı, iş süresi içinde yapıldıkça ödeme ve en son bitince kalan ödeme
ile işi garantili, içinize sine sine göre göre tadilat ve ödeme yaparsınız.
isterseniz .izmir tadilat firmalarından seçebilirsiniz. yada internetten,
usta yada ekip yazarak referanslarını inceleyebilirsiniz, keşif ve fiyat teklifi isteyebilirsiniz. ücretsiz danışabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…