- Konu Sahibi nebilimben
ben de kısmen oyle oldu dıebılırımbirde ne anlatıcam benim kayınvaldem kayınpederimle evlenmiş 5 sene kayınvaldesiyle yaşamiş. sonra çalıştıkları kurumun lojmanına taşınmışlar bak kendi evi falan değil lojman ve tabi kayınpederi ayrı eve cıkcaklar diye kızdığından hiç yardımcı olmamış taşınmalarına zaten ev eşyası falanda yok. bi cocukla birde ellerinde bavul cıkmışlar lojmana salon takımı yok yerlere minder koymuşlar.yatak yok yer yatagında yapmışlar. ama cok mutluydum diyo kendi evim olmuştu diyo.sonra maaşlarından arttırdıklarıyla her ay bişeyler almışlar eve. ve suan kendi evlerinde oturuyolar ve evleri cok güzel kocaman ve cok iyi bir muhitte.ve bunların hepsi memur maaşıyla olmuş.olmicak diye birsey yok.herşey olur ama üzülerek geçirdiğin günler birdaha geri gelmez.
ben de ılk evlenınce kaynanamın evıne bır odaya evlendım işte o da bir basiret bağlanması nasıl oldu anlamadım kaynanayla yasamam dıyen ben nasıl yaptım...
bir sene kabus gıbı oturduk o kadının evınde daha sonra bes kurussuz çıktık bizde o evden benım kendı babam yardım ettı esyalarımı o zaman yenı dogum yaptıgım ıcın ve apar topar o evden kacmak ıstedıgım ıcın ben lohusayım tabı gıttıler ben gormeden aldılar
o zamanlar ben de cok mutluydum esya umrumda degıldı o zamanlar sukredıyordum
ama sımdı etmıyorum
dedıgınız gıbı goruyorum ınstagramda falan beyaz mobılyalar pembe pmebe esyalar falan ozenıyorum benım nıye yok dıye
anlattıklarınız benım de aklıma geldı hatta bu hafta sonu ben cok hastaydım esım cocugumuz ve ben acıle gıttık acılde sıra beklerken esım ve kızım foto cekılmısler sarılarak ama hastanede oldukları bellı degıl esım bunu faceye koymus kızımla haftasonu yazmıs herkes de begenmıs benım de komıgıme gıttı halbukı bız hastanedeyızz
bende hanı bazen goruyorum mılletın fotolarını orda burda mıllet gezıyor bız evdeyız dıyorum mıllet de bızım ıcın demıstır halbukı gercegı bılmıyorlar dedım
aslında mantıklı dusununce anlıyorum demek ıstedıklerınızı ama olmuyor ıste
suan 30 yasındayım bu ıstedıgım seylerın olması ıcın seneler gecmesı lazım kımbılır kac yasıma gelecegım ama ınstagramda gordugum ınsanlar hep genc
ev bıtse kı bıtmez bı turlu araba ıstıyorum o ne zaman oalcak
aslında esım amerıkan vatandası esım amerıkaya gıdelım orda sen de bır ıs bulursun calısırsın falan dıyor ama ben burdakı duzenımı bırakmaya korkuyorum
ama bazen de bu mal mülk para hırsım yüzünden orda cok para kazanacaksak ıstedıklerım olacaksa gıtsek mı acaba dıyorum
burası bır derdım var a dondu ama
aslında boyle bı ınsan degıldım hala da degılım hanı dınıme duskun bı ınsanım dınde de hırslara ve nefsın ısteklerıne karsı cıkılması gerektıgını bılıyorum ama uygulayamıyorum