evimi sevmiyorum

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba buradaki evlere bakıyorum da aslında kıskanma olarak algılayın ama benım nıye boyle evım yok dıye cok üzülüyorum
ben evımı hıc sevmıyorum
bılmıyorum nasıl aldık ama basıretım baglandı heralde hıc ıstemeyecegım bır muhıtten ev aldık
o zaman paramızda ona yetıyordu tabı o ayrı
evı sevmıyorum muhıtı sevmıyorum ıkı senedır oturuyoruz daha borcu da bıtmedı :( burdan gıtmek ıstıyorum ama nasıl bılmıyorum
ınsatgramda falan evle ılgılı sunum yapanların sayfalarına bakıyorum mılletın nasıl guzel evlerı var benım kı nasıl dıyorum evı begenmedıgım ıcın de eve hıc bırsey almak ıcımden gelmıyor

dublex ev ve ben bundan da nefret ettım yalıtım dogru duzgun degıl ev soguk
mılletın allaycı konusmaların dan da bıktım '' ev soguk oluyor mu dıye alaycı alaycı sormaları benı sınır edıyor
kapıdan gırınce entre denen bıse yok bı ustumden cıkardıgım seyı asacak dolap koyacak yer yok
kapıdan gırınce tam karsıda salon var o da kucuk mılletın evlerınde salonları ne kadar buyuk
dolap olmayınca kapıdan gıren ustundekını salona atıyor hatta ben de dahıl ne yapayım cok yorgun gelıyorum eve portmanto entreye sıgmedı yukarda , yukarda portmanto mu olur
bırde eve gelen alaycı alaycı aaa şimdi yukarı mı cıkıcaz kım cıkacak merdıvenlerı falan dıyor
aşagıda tuvalet var ama lavoba yok yemek yıyoruz yanı lavoba yukarda ellerını yıkamaya mısafır de olsa yukarı cıkıyor yanı gelen kısı asagı yukarı evın her yerını dolasmıs oluyor ne anladım dublex olmasından

allah askına bu evı nıye aldın o zaman demeyın valla gozlerım kapandı sankı bır gun ıcınde pat dıye gıttık aldık ya ben anlamadım nasıl oldu
aslında benım ıslerım hıc oyle hemen olmaz her bır ısım zorluklarla olur ama bu evı almaya gelınce ıs nasıl oldu anlamadım ve tasındık eve gırdıgım ılk gun kafama dank ettı sankı ruyadan uayndım ıkı senedır de nefret ederek oturuyorum

buraya resım koyan herkes canım evım guzel evım dıye koyuyor belkı benı anlayan olmaz ama ben yazmak ıstedım
benım gıbı olan var mı
ben bu evden nasıl kurtulabılırım benım gıbı olup evını satıp da baska alan var mı ?
borc durumumuzdan bahsedecek olursam ;
borclar az kaldı denılebılır bankadan hiç çekmedik şahıslara borcumuzun tamamı ve altın olarak altında cıkıyor son gunlerde ama ...
bizi sıkıstıran yok yakın zamanda borcunu isteyecek kimse yok
toplamda 40 bin kadar bocumuz kaldı
başkada hiç paramız yok
eşim 40 bın borcumuzu odeyıp daha sonra da 50 bın kadar biriktirip sonra evi satarız dıyor ama bu ne zaman olacak ? 40 ödenecek te 50 bin birikecek te kredi çekmeyi de istemiyor eşim ...
seneler gececek ...
bu evde cok mutsuzum eve gırer gırmez mutssuzluk cokuyor ustume
satabılrı myız onu da bılmıyrum ama hıc paramız yok ustune bırde borc var satsak da elımızdekınden de oluruz dıye korkuyorum bır yandan da bu evı 150 ye yada 140 a satabılrız en fazla ama ev fıyatları da cok yukseldı bız 110 a almıstık
istediğim evler 250 falan nasıl olacak bilmiyorum cok umutsuzum
bi fikri olan var mı aynı durumu yaşayan ya da ?

evin fotolarını görseydim daha çok yardımcı olabilirdim ama çözülemicek bir sorun göremedim.
ben tamir gerektiren evleri daha çok seviyorum zevkime göre dolap vs yaptırabilirim
mesela girişe askılık alabilirsiniz çok şık askılıklar var duvara monte
lavaboda yapılabilir.
kirada olmak daha zor canım havaya para veriyosun ev sahibi ayrı dert.

evin fotolarını görseydim daha çok yardımcı olabilirdim ama çözülemicek bir sorun göremedim.
ben tamir gerektiren evleri daha çok seviyorum zevkime göre dolap vs yaptırabilirim
mesela girişe askılık alabilirsiniz çok şık askılıklar var duvara monte
lavaboda yapılabilir.
kirada olmak daha zor canım havaya para veriyosun ev sahibi ayrı dert.
malesef yer yok dolap koyacak
bu eve hıc bişe olmaz benım gozumde

ve lütfen kirada oturanlar ne yapsın gibi yorumları gercekten istemiyorum
biliyorum iyi güzel kendi evim ama niye bana boylesı nasıp oldu demekten kendimi alamıyorum bı turlu

doğdum doğalı kirada oturuyorum. benim hiç evim olmadı. en azından bir evin var, borcunu ödüyorsun. borç bu biter. illa 50 liraya gerek yok. daha az kredi çekersiniz alır oturursunuz. yeni evde oturduktan sonra borcunuzu ödersiniz yani evin içindeyken. kafaya taktığın için evin gözüne batıyor. borcunu bitirince gideceksin zaten az daha sabır.

sürekli başkalarının evine özenmen çok yanlış..hiç evi olmayanlar var mesela emin ol onlarda sana özeniyordur..
biliyorum kirada olmak daha zor
ben hiç kira vermedim hayatımda 3 sene babamın evınde oturduk kıra vermedık sonra kendı evımzı aldık
biliyorum kendı evım olmasaydı daha kotu ama içimden atamıyorum ya bas baya nefret ediyorum evden

kimin ekmeği bayat kiminin pırlantası küçük kimininde evi istediği gibi değil işte.
bu şekilde lütfen yargılayarak yazmayın büyüüük bi dert olarak da anlatmıyorum bunu ama sonucta bu da benım kafama taktıgım bişey
burada evım canım evım dıye resım koyanlar var
ben evıme bı cöp alasım gelmıyor ıcımden ne yapsam yok cunku adam olacak gıbı de gorunmuyor

mesela üst katta tavana bakınca köşelerden ışık sızıyor mutahıdın yaptıgı hıle ıste
üstü hafifi bi kapatmıs o kadar ama benim salak kafam bu evi alırken bunu gormedı
basiretim mi bağlandı nedır anlayamadım ben büyülenmiş gibi aldık bu evi
cok soguk oluyor
yaptıracak para yok suan borc oduyoruz ama zaten yaptırmak bu eve para harcamak ıstemıyorum muhıtı de sevmedım
gıtmek ıstıyorum burdan
bu evı satabilir miyiz bilmiyorum bizim gibi salak cıkar mı bu evı alacak

bu şekilde lütfen yargılayarak yazmayın büyüüük bi dert olarak da anlatmıyorum bunu ama sonucta bu da benım kafama taktıgım bişey
burada evım canım evım dıye resım koyanlar var
ben evıme bı cöp alasım gelmıyor ıcımden ne yapsam yok cunku adam olacak gıbı de gorunmuyor

yargılamıyorum aslında sanırım kendimce kızıyorum. sonucta bunlar sizin elinizde olan şeyler bugün olmasa yarın yapabilirsiniz. bu birazda sizin enerjinizle ilgili aslında sevmeye çalışın küçükde olsa birşey alın mobilyanızı değiştirin. alaycı konuşanlarda daha iyilerini yapsınlar

Valla ayni durumdayiz benimde kapidan gurince direk antre hatta kapi direk antrede ve karsida oturma odasi,vestiyer vs olamaz mutfagim cok kullanissiz ki ben duzen hastasiyimdir hersey yerinde olsun isterim ama dolabim cok az oldugu icin yarisini kaldirdim tabak tencere vs, bende sevmiyorum evimi cok kullanissiz ayrica bi kurus masraf yapacak durumumuzda yok buda beni cok bunaltiyor,tadilati birak bi yemek masasi bi zigon bile alamadim 3.senemdeyim,ama olsun napalim ileride olur belki bizimde gonlumuze gore bi evimiz,insan baskasinda gorunce fesatlik degil ama ozenti oluyor olmaz diyen yalan soyler

Ikea kücük evler icin cok güzel sistemli calismalar yapiyo.Sizde google amcaya sorun kücük evler icin mobilya yada youtubede ikea reklami var.
Beyaza birakin evinizi az öz renkler secin sizi mutlu eden cicek tarzi güzel vintage dekorasyonlar var.Güzellestirin sizde evinizi.

yargılamıyorum aslında sanırım kendimce kızıyorum. sonucta bunlar sizin elinizde olan şeyler bugün olmasa yarın yapabilirsiniz. bu birazda sizin enerjinizle ilgili aslında sevmeye çalışın küçükde olsa birşey alın mobilyanızı değiştirin. alaycı konuşanlarda daha iyilerini yapsınlar
nasıl dıyeyım
amaaan itiraf ediyorum işte belkide kıskancım

şimdi şöle ;
biz 3 sene babamın evınde oturduk bigün ben bizim yan dairemizin satılacagını duydum ama bizde 5 kuruş para yok sadece ben de 100 gram bilezik vardı
eşime söyledim hani yan daire ya bi heves ettim
iki sene önce adam 95 e satacagını soyledı biz işte ne yapalım ne edelim nerden bulabılırz diye düşündük etrafa sorusturduk borc bulduk ama adam satmaktan vazgectı
bizde çıktık ya bi yola para da bulduk baska yerlerden ev aramaya başladık sonra bu evı ınterntten gördü eşim bakalım mı dedık ve baktıgımız gun kapora verıp aldık :KK43:düşünebiliyormusunuz bir günde evi aldık 110 bin e aldık hatta üstüne de zar zor tamamladık bankadan hiç kredi cekmedik
salak gibi bi günde gittik aldık

kayınvaldem dublex oldugunu ogrenınce almayın ben sevmıyorum oyle evlerı dedı aslında sevmedıgınden degıl kendısının dizleri rahatsız merdıven cıkamayacagı için (kendisini hiç sevmem) hoş merdiven çıkamıyorum dıye de gelmemezlık yapmıyor bı de ev duz ayak olsa ne olurdu bılmem hıc cıkmazdı heralde gel bızımle yasa desem yasar
şimdi mesela kayınvaldem bu evden memnun olmadıgımızı biliyor ve nispet yapıyor gibi geliyor bana
içinden kıs kıs güldüğünü tahmin ediyorum

elitime dayalı döşeli ev alıp evlendirmişler onun evi dublex degil ve rahat oyle lüks bir ev degil ama biz borc ödüyoruz onlar dayalı döşeli eve borcsuz evlendi
gelince onun da nispet yaptıgını düşünüyorum

bu tip düşüncelerim var

son zamnlarda instagram da yada burada gördüğüm evlerde benı cok etkiledi
niye benim boyle evım yok nıye esyalarım boyle guzel degıl demeye basladım

bu eve ne yapsam olmaz göstermez zaten milletin salonları yayla gibi benim eşyalar zor sıgdı zaten tek tip oluyor esyaların yerını degiştirme sansı yok uymuyor odaya

borclar oldugu için dogru duzgun tülüm perdem yok eski annem vermıstı onları kullanıyorum
böle işte

Ikea kücük evler icin cok güzel sistemli calismalar yapiyo.Sizde google amcaya sorun kücük evler icin mobilya yada youtubede ikea reklami var.
Beyaza birakin evinizi az öz renkler secin sizi mutlu eden cicek tarzi güzel vintage dekorasyonlar var.Güzellestirin sizde evinizi.
ben de özeniyorum su beyaz mobilya pembiş pembiş evlere ama olmuyor işte
eşyalarımm aceleyle alındı bazı sorunlardan dolayı
ve klasık tarzda ucuz
ole county tarz yapacak bı hava yok
ikea dan gıdıp bişe alsam sırıtır kalır bizim evde

nasıl dıyeyım
amaaan itiraf ediyorum işte belkide kıskancım

şimdi şöle ;
biz 3 sene babamın evınde oturduk bigün ben bizim yan dairemizin satılacagını duydum ama bizde 5 kuruş para yok sadece ben de 100 gram bilezik vardı
eşime söyledim hani yan daire ya bi heves ettim
iki sene önce adam 95 e satacagını soyledı biz işte ne yapalım ne edelim nerden bulabılırz diye düşündük etrafa sorusturduk borc bulduk ama adam satmaktan vazgectı
bizde çıktık ya bi yola para da bulduk baska yerlerden ev aramaya başladık sonra bu evı ınterntten gördü eşim bakalım mı dedık ve baktıgımız gun kapora verıp aldık :KK43:düşünebiliyormusunuz bir günde evi aldık 110 bin e aldık hatta üstüne de zar zor tamamladık bankadan hiç kredi cekmedik
salak gibi bi günde gittik aldık

kayınvaldem dublex oldugunu ogrenınce almayın ben sevmıyorum oyle evlerı dedı aslında sevmedıgınden degıl kendısının dizleri rahatsız merdıven cıkamayacagı için (kendisini hiç sevmem) hoş merdiven çıkamıyorum dıye de gelmemezlık yapmıyor bı de ev duz ayak olsa ne olurdu bılmem hıc cıkmazdı heralde gel bızımle yasa desem yasar
şimdi mesela kayınvaldem bu evden memnun olmadıgımızı biliyor ve nispet yapıyor gibi geliyor bana
içinden kıs kıs güldüğünü tahmin ediyorum

elitime dayalı döşeli ev alıp evlendirmişler onun evi dublex degil ve rahat oyle lüks bir ev degil ama biz borc ödüyoruz onlar dayalı döşeli eve borcsuz evlendi
gelince onun da nispet yaptıgını düşünüyorum

bu tip düşüncelerim var

son zamnlarda instagram da yada burada gördüğüm evlerde benı cok etkiledi
niye benim boyle evım yok nıye esyalarım boyle guzel degıl demeye basladım

bu eve ne yapsam olmaz göstermez zaten milletin salonları yayla gibi benim eşyalar zor sıgdı zaten tek tip oluyor esyaların yerını degiştirme sansı yok uymuyor odaya

borclar oldugu için dogru duzgun tülüm perdem yok eski annem vermıstı onları kullanıyorum
böle işte

ben dubleks evleri pek bir severim güzel oluyorlar çok kullanışlı olmuyor bir coğu ama olsun güzel yinede bence sizde sevin evinizi.borçlarınız bittiğinde elinizde tutulur birsey olacak. sonrada zamanla istediğiniz gibi dekore edersiniz.
kv'miş eltiymiş kimin umurunda koyun okkalı bir cevap 1 ay düşünsünler.

ben dubleks evleri pek bir severim güzel oluyorlar çok kullanışlı olmuyor bir coğu ama olsun güzel yinede bence sizde sevin evinizi.borçlarınız bittiğinde elinizde tutulur birsey olacak. sonrada zamanla istediğiniz gibi dekore edersiniz.
kv'miş eltiymiş kimin umurunda koyun okkalı bir cevap 1 ay düşünsünler.
en kısa sürede buraya foto koyacagım bakın gorun bu evden bırsey olur mu

bi kere muhiti sevmedim ki o ne olacak
bu eve bes kurus masraf yapmak isteimyorum degmez
catının onarılması gerek komple sokulup yapılması lazım
asagıya ıstedıgım gıbı lavoba koymak ıcın tadılat gerek
bunlar ıcın para gerek hiç degmez bu eve

malesef yine bir sosyal medya sendromu...canım bu malesef son zamanların hastalığı. başkalarının facebooka instagrama yada başka sitelerde paylaşımlarını görüp ben niye böyle yapamıyorum, benim evim niye böyle değil, herkes geziyo catır catır fotograf paylaşıyo mutlu ama ben niye gezemiyorum falan filan...örnekleri daha uzatabiliriz. lütfen böyle düşünme çünkü insanlar hep güzel anlarını hayatlarındaki güzel şeylerin fotografını paylaşıyolar. mesela sen hiç gördünmü insanların ağlayan bir fotografını koyduklarını koymazlar hep gülen fotografları vardır.işte evlerde böyle burda yada başka yerlerde koyulan ev fotograflarını bir düşün belkide o eşyaları alabilmek için bi dünya borcun altına girmişlerdir yada evde eşleriyle geçim sıkıntısı vardır. önemli olan iç huzur. söyle düşün ne mutluki size size güvenip borç para veren insanlar var çevrenizde ve bu sayede bankaya kredi faizi ödememişsiniz.

bazen banada oluyor ev konusunda değil ama eşya konusunda.evlenirken eşya secerken hep koyu renkler seçmişim.şimdi arkadaşlarımın evlerine gidiyorum yada burda fotograflar görüyorum. millet ne zevkli ben nekadar kötü eşyalar seçmişim diyorum ama sonra tüm hafta çalışıp haftasonu evde olunca salonada güneş vuruyo.kendime bi kahve yapıyorum oh sıcacık evimde oturuyorum ne güzel diyorum.

lütfen evinizide kendinizide eşinizide sevin.hayatta hersey olur.günlerinizi elde edemediğiniz seyleri düşünmekle değil elde ettiğiniz seyleri nasıl daha güzelleştirebilirim diye düşünerek geçirin.

eve alıcağınız bir su bardağı yada evde fazlalık olarak gördüğünüz bir eşyayı elden çıkarıp evi sadeleştirmek bile sizi mutlu etmeye yeter.

birde ne anlatıcam benim kayınvaldem kayınpederimle evlenmiş 5 sene kayınvaldesiyle yaşamiş. sonra çalıştıkları kurumun lojmanına taşınmışlar bak kendi evi falan değil lojman ve tabi kayınpederi ayrı eve cıkcaklar diye kızdığından hiç yardımcı olmamış taşınmalarına zaten ev eşyası falanda yok. bi cocukla birde ellerinde bavul cıkmışlar lojmana salon takımı yok yerlere minder koymuşlar.yatak yok yer yatagında yapmışlar. ama cok mutluydum diyo kendi evim olmuştu diyo.sonra maaşlarından arttırdıklarıyla her ay bişeyler almışlar eve. ve suan kendi evlerinde oturuyolar ve evleri cok güzel kocaman ve cok iyi bir muhitte.ve bunların hepsi memur maaşıyla olmuş.olmicak diye birsey yok.herşey olur ama üzülerek geçirdiğin günler birdaha geri gelmez.

Sen bence resim koy buradan kizlar sana yardim eder ufak değişiklikler yaparsın biraz icin ferahlar

Back
X