- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
Ya o nasıl bitirişArkadaşlar sevmek sahip çıkmak başka hijyenden temizkikten rahatsız olmak başka.evladima canım kurban eline iğne batsa ciğerim parçalanır ama ağzından çıkardığını ağzıma atmam.(Mama yapmıştım agzindan çıkardıklarını tabağa koymuştum annem dökme sen ye demişti tabiki yemem demiştim insan evladından igrenirmi demişti.ondan dedim ) Kadın rahatsız bazı şeylerden üyeler babadan rahatsız olunurmu yazmış.ne yani baba diye bokunu parmaklayip yalasin mi.
Haklı konu sahibi Allah sabır versin
evlerden ırak yeni nesil bir canlı türü. yazık adam da kızım var diyorMerhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babamöyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam
En büyük dert BABASIZLIKTIR. Kendinize gelin .ne olmuş içiyorsa ne olmuş ter kokuyorsa ömürlük mü kalıyor yanınızda . Sıkılabilirsiniz bunalabilirsiniz ama o sizin babanız kızı bilip kapınıza gelmiş emin olun oda memnun değildir damadının evinde kalmakta . Keşke benim babam da ter koksaydı keşke benim babam da sigara içseydi varsın tek derdim temizliğim olsaydı ama benim babam hiç yaşlanmadı 57 yaşında vefat etti .dün benim doğum günümdü beynimde bir sürü babamın doğum günümü kutlamasını canlandırdım ağladım da agladım . Lütfen ilerde pişman olmamak için böyle şeylere takılmayın kaybetmek çok kötü bir duygu . Allah kimseye erken acı yaşatmasın . Tatlı dille babanıza yönlendirme yapabilirsin havalar zaten sıcak hem babanız rahatlar hem siz.Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babamöyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam
Eee sevmek zorunda mıyım? Ben hiç neşelenmiyorum.Misafir evin bereketi neşesidir.
En iyi yorum buydu benceAy herkes de yaşamadığı konu uzerınden kendı showunu yapmış
Vay babama kurban olurum
Oy babam koksa nolur
Ay babanın kokusuna hasret kalırsın sonra bak ha.
Bla Bla Bla.
Kızlar bu showunuzu kendiniz yaşadığınızda ve ekstra olarak!!! Da kayınaılecıgınız kokuştugunda eşiniz onlara sahip cıkarken de yapın lutfen.
O zaman insanlık gormüş olur gözümüz
Babasının pokuna sarılıp yatmayan hayrın nankör evlat bdbdbxhArkadaşlar sevmek sahip çıkmak başka hijyenden temizkikten rahatsız olmak başka.evladima canım kurban eline iğne batsa ciğerim parçalanır ama ağzından çıkardığını ağzıma atmam.(Mama yapmıştım agzindan çıkardıklarını tabağa koymuştum annem dökme sen ye demişti tabiki yemem demiştim insan evladından igrenirmi demişti.ondan dedim ) Kadın rahatsız bazı şeylerden üyeler babadan rahatsız olunurmu yazmış.ne yani baba diye bokunu parmaklayip yalasin mi.
Haklı konu sahibi Allah sabır versin
Herkes küçük EmrahAy herkes de yaşamadığı konu uzerınden kendı showunu yapmış
Vay babama kurban olurum
Oy babam koksa nolur
Ay babanın kokusuna hasret kalırsın sonra bak ha.
Bla Bla Bla.
Kızlar bu showunuzu kendiniz yaşadığınızda ve ekstra olarak!!! Da kayınaılecıgınız kokuştugunda eşiniz onlara sahip cıkarken de yapın lutfen.
O zaman insanlık gormüş olur gözümüz
Şu bakış açısını da hiç sevmiyorum. Tabii ki besleyip büyütmek zorundalar, cami avlusunda ya da yetimhaneden almadılar, kendi özgür iradeleri ile çocuk dünyaya getirdiler elbette ki bakmakla mükellefler. Anneler için de 9 ay karnında taşıdı derler, ee kendi isteğiyle taşıdı? Sevmem bu dramatizeleri.Bence çok saçma bir konu olmuş. İnsan babasından neden rahatsız olur niçin rahatsız olur? 1 güncük idare edin ne olacak adam sokakta mı kalsın. Bu yaşa kadar besle büyüt sonra gün gelince senden tiksinsinler olacak iş değil
Baba mevzusuna girmeyeceğimd esanji benidm eevim hep pis sürekli temzilik ypaıyorum. Ama bir yerden bir koku gelsin bütün evi silme ihtiyacı doğuyor asla rahat bir şekilde yatamıyorum bend eveime çocukla rpis çorapalarla gelince deliriyorum beyaz çorabın altı simsiyah koltukalrım bembeyaz ayakalrını kaldırıp başımızı koydugumuz kırlentlere koyuyolar ben ne yapayımMerhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
insanlar bunun nesini eleştirmiş anlamadım. 1.derece de olsa hijyenine önem vermiyorsa ben de acayip takardım açıkçası aynı ortamda bulanamayabilirdim böyle sık sık. kaç yaşında insanlarız herkesin evi barkı ayrı. düşkün olmadığı sürece herkes kendi evinde kalsın yani. ayak sigara kokusuna ben de katlanamam net.Okuduğunu anladığına emin misin canım ? İdare ediyorum zaten bir gün değil istediği kadar da kalabilir. Kokulardan sigara dumanından rahatsız oluyorum ama bunu da kendi içimde çözmeye çalışıyorum babama yansıtmıyorum . Kendi kendinize yargı moduna geçmeyin hemen
Konuyu silmiş. Silersiniz tabi..
Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
valla siz bu konuyu da bir düşünün normal değil ayın yarısı bir ebeveynin kalması. türkiye’den başka yerde de sayılı ülkede vardır. eşe de yazık çocuğa da yazık kendi özel hayatınıza da.Yani son 1 ayda üç defa geldi. Gelsin tabi kızının evinde kalacak konu gelip kalması değil sadece koku meseleleri işte
Konuyu babamın terine, kokusuna kurban olurum diyen dramacılar yüzünden silmiştir. Yoksa silinecek konu değil. Ebeveynlerin kokusundan rahatsız olunabilir çünkü kötü kokuyordur, kötü koku herkesi rahatsız eder. Ayıp değil günah değil.Konuyu silmiş. Silersiniz tabi.. konu açacak kadar dert etmişsiniz hiç sabrınız yokmu birkaç gün babanıza .. sigara konusu söylenir eğer evde içiyorsa biz evde içmiyoruz vs diye ama yok ter koktu yok ayak koktu ayıptır ya hakikaten ayıp arkasindan havalandirirsin çıkar gider yaz günü zaten.. onlarda bizi büyütürken ne kokulara pisliklere katlandı birkaç gün durup gidiyor zaten başkası olsa söylersin çekmek zorunda değilsin ama anaya ataya yapılmaz böyle gerçi kendi babasına misafir diyen insanın aktı koktu diye konu açmasınada hiç şaşırmadım.
Bende ailesini bile tolere edemeyecek olan yorumlari gordukce cok sasirdim büyüyüp yetiştikleri ortamı , kişileri yeriyorlar hakikaten ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?