• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime misafir gelmesini istemiyorum

Konuşma şeklinden kabaligin belli oluyo kusura bakma buraya birsey yazıyorsan negatif yorumlarida göze alacaksın...
Negatif yorumlara açığım zaten ama yorum yapmış olmak için yorum yapanlara açık değilim. Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Benim demek istediğim şeyi çarpıtarak yorum yapamazsın.

Babam bır kere evıme gelebilseydi de evım koksaydı be.. Ne saçma dusunceleriniz var. Babanızı kaybedersenız bu düşünceler için kendinizı yer bitirirsiniz. Çok cok balkonda iç de yani. Bu kadar düşünecek ne var ya. Ev bu batat kırlenir ama temizlenir zor değil. Şuan evim berbat halde biri gelse girmek istemez ama umrumda değil bebeğimle ilgilenmek zorundaydım evın hıc bı şeyi umrumda olmaz.

Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Sigara kokusunu anlayabilirim de ayak ve ter nedir ya😒 doğum kontrol yönetimi gibi konu, açıp açıp oku ve çocuk doğurmaya karar ver/me.

Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Seni bu yaşa getirmiş yazık vallahi ben babanız adına üzgünüm

Asıl soru evlenene kadar nasıl katlandız peki o kokulara? Aynı evde yaşadınız sonuçta babanızla.
Kendini ifade edememiş, babasına misafir demesinden belli. Ya bir havlu, eşofman, t-shirt ve çorap vermek ve üzerindekileri yıkamak bu kadar zor olmamalı. Baban ya hu baban o senin.

Banyoya girmesini sağlayacaksınız başka yolu yok.

Eleştiren arkadaşları bir de şöyle düşünün. Konu sahibinin eşi de o evde yaşıyor. Hangi insan, bir de ortalık sıcaktan kaynıyorken ter ve ayak kokusu solumak ister? Kayınpeder/kayınvalide yapmış olsa ortalık yıkılıtdı..

Civciv yumurtadan çıkmışta kabuğunu beğenmemiş diye bir tabir var sizinkisi o hesap. Gün gelir o kokulara hasret kalırsınız yazıkk çok yazık.

Keşke babam hayatımda olsaydı da buram buram ter koksaydı😥

O evden taşının bence ...

Adam zaten kaç yaşında kaç günlük ömrü kaldı daha balkonunuzda kaç gün sigara içebilir kim bilir babanız 🤷🏻‍♀️ uygun dille izah edin eve toz giriyor vs dikkat et diye... çorap konusunda alın üç beş on çorap babanız geldiğinde duş aldırın kıyafetleri değiştirsin yıkayın temizce dursun.. çözümsüz değil bunlar

Ay gerçekten bence gereksiz duyar kasılıyor konuda. Birini çok sevmek her türlü hijyen yoksunluğuna maruz kalmamıza sebep olamaz yani. Yönlendirmek çok mu tuhaf geliyo sizlere? Çok seviyorum diye leş gibi kokuyu soluyamamam 4 gün bi zahmet yıkansın
Ay evet yaaaa ne gereksiz duyar kasmışlar yahu kokan hic kimseye tahammülüm yok benim neden tahammül edeyim bir zahmet yıkansın yani, geçen eşim arkadaşı ile oturmuş maç izlemişler sigara içmediği halde koku üzerine sinmiş eve girdi öyle ağır kokuyordu ki resmen kavga ettim acaba sigara mı içti diye ( sigaradan nefret ederim asla dayanamam kokusuna), yani bu temizlik konularına gereksiz duyar kasanları anlamıyorum hiç...

Otomatik oda kokusu alın belirli dakika aralığında fıslatır.
Adam hastaneden dönünce baba hastaneden geliyorsun hastane mikrobu üstünde kalmasın diyerek bir temiz pijama takımı verip duşa gönderin bak hava sıcak rahatlarsın dersin yanlışta anlamaz.
Sedir ağacı yağını vileda kovasına dökün öyle evi silin ne karınca gelir ne haşere gelir. Bende mustakildeyim etrafımız hep yeşillik çok ekmeğini yedim bu yağın denendi yani.

Geldiğinde baba hosgeldin bir elini ayağını yıkayıp ferahla hava sıcaktı derseniz bence mesajı alır . Evet hoş bir durum değil ama babanız karı koca olarak aranızı bozmuyor evin huzurunu kacirmiyorsa gelişini dert etmeyin.

Valla yaşanılmamış, otel gibi evler bana da itici geliyor.
Bende şaşırıyorum yahu bazi evlerde çocukta olmasına rağmen tek bir toz dağınıklık vs yok bunu nasıl başarıyorlar diyordum
Bir akrabam iki çocuğu var çocukların oyuncak oynaması vs yasak oynuyor iselerde sadece kendi odalarında (g..t kadar) orada oynayıp gerisin geriye topluyorlar eğer toplamaz ise ceza sistemi uyguluyor
Asla çocuklarına sarılmak sevdiğini söylemek vs yok
Çocuklar bana geldiğinde veya babaanne teyze vs gidince gönüllerince oynuyor dağıtıyorlar
Kendisi ve eşi de ya hep mutfakta veya balkonda oturuyorlar o kadar güzel ve rahat koltuklar o kocaman TV vs müzelik eşya gibi duruyor
İnsan gidince diken üstünde duruyor
Birşey dökecek miyim çocuk yaramazlık yapacak mı vs vs

Konu sahibine önerim babanıza babacığım bir duşa gir rahatla bedenin dinlensin deyin
Çorap pijama bulundurun evinizde sigarayı balkonda içmesini kırmadan dökmeden rica edin yok balkona çıkmıyor ise pencereyi kapıyı açın
Bazı küllükler oluyor kokuyu daha aza indiren böyle bardak gibi onlardan alın

Tek babanıza karşı mı böyle hissediyorsunuz yoksa genel olarak mı misafir sevmiyorsunuz D Dnzkzzzz

Eşim , eşimin abileri ablaları vs de öyle evleri eşyaları çok kıymetli asla dağınıklığa tahammülleri yok
Eşimin bu yönünü az da olsa değiştirdim ona dedim ki bir nefes sonramız bile garanti değilken bizimle gelmeyecek olan eşyalara bu kadar anlam yüklemek ne kadar doğru ?
Evet hâlâ aşırı titiz 😑 ama ne yapayım ben o kadar titiz olamıyorum

Son düzenleme:
Evde buhur yaksaniz belki çare olur
Okaliptüs yağı havayı temizliyor diyorlar nane yağı sineğin böceğin gelemsini engelliyor diyorlar

Bu konuda duyar kasanlar acaba kocasının babası olsaydı aynı tepkiyi verecek miydi? Misafir sevmek zorunda değilsiniz. Anneniz yok mu? Annenize anlatın durumu. Valla ben yatılı misafir sevmiyorum. Kimseyi yatılı ağırlamak zorunda da değilim. Bu sıcakta kişisel hijyenine dikkat ediversin bir zahmet herkes. Bence eşin de rahatsız oluyordur yakında belli eder. Gerçi ben babamla görüşmediğim için çok objektifte bakamıyorum ama genel olarak misafir sevmiyorum özellikle yazın vıcık vıcık

Okuduğunu anladığına emin misin canım ? İdare ediyorum zaten bir gün değil istediği kadar da kalabilir. Kokulardan sigara dumanından rahatsız oluyorum ama bunu da kendi içimde çözmeye çalışıyorum babama yansıtmıyorum . Kendi kendinize yargı moduna geçmeyin hemen
Babanizla aranizdaki samimiyeti bilmiyorum ama benim mesela nazim gecer babama. Soylerim guzel bi sekilde baba boyle boyle biraz dikkat edermisin . Ha edemedi mi ? Ben sonrasinda rahatsiz mi oluyorum. O sigara ictikten sonra odaya gectiginde arkasindan gider kapatirim. Kayimpeder olsa belki cekinirsiniz de baba yahu bu.

Back