Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif yorumlara açığım zaten ama yorum yapmış olmak için yorum yapanlara açık değilim. Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Benim demek istediğim şeyi çarpıtarak yorum yapamazsın.Konuşma şeklinden kabaligin belli oluyo kusura bakma buraya birsey yazıyorsan negatif yorumlarida göze alacaksın...
Sigara kokusunu anlayabilirim de ayak ve ter nedir yaMerhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Seni bu yaşa getirmiş yazık vallahi ben babanız adına üzgünümMerhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Kendini ifade edememiş, babasına misafir demesinden belli. Ya bir havlu, eşofman, t-shirt ve çorap vermek ve üzerindekileri yıkamak bu kadar zor olmamalı. Baban ya hu baban o senin.Asıl soru evlenene kadar nasıl katlandız peki o kokulara? Aynı evde yaşadınız sonuçta babanızla.
O evden taşının bence ...Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Adam zaten kaç yaşında kaç günlük ömrü kaldı daha balkonunuzda kaç gün sigara içebilir kim bilir babanızMerhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Ay evet yaaaa ne gereksiz duyar kasmışlar yahu kokan hic kimseye tahammülüm yok benim neden tahammül edeyim bir zahmet yıkansın yani, geçen eşim arkadaşı ile oturmuş maç izlemişler sigara içmediği halde koku üzerine sinmiş eve girdi öyle ağır kokuyordu ki resmen kavga ettim acaba sigara mı içti diye ( sigaradan nefret ederim asla dayanamam kokusuna), yani bu temizlik konularına gereksiz duyar kasanları anlamıyorum hiç...Ay gerçekten bence gereksiz duyar kasılıyor konuda. Birini çok sevmek her türlü hijyen yoksunluğuna maruz kalmamıza sebep olamaz yani. Yönlendirmek çok mu tuhaf geliyo sizlere? Çok seviyorum diye leş gibi kokuyu soluyamamam 4 gün bi zahmet yıkansın
Otomatik oda kokusu alın belirli dakika aralığında fıslatır.Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Valla yaşanılmamış, otel gibi evler bana da itici geliyor.Bu hayatta en sevmediğim şey modeli geçtiği halde eskimemiş eşyadır. Yahu eşya dediğin niye var ? Salın kendinizi de misafirleri de
Bende şaşırıyorum yahu bazi evlerde çocukta olmasına rağmen tek bir toz dağınıklık vs yok bunu nasıl başarıyorlar diyordumValla yaşanılmamış, otel gibi evler bana da itici geliyor.
Babanizla aranizdaki samimiyeti bilmiyorum ama benim mesela nazim gecer babama. Soylerim guzel bi sekilde baba boyle boyle biraz dikkat edermisin . Ha edemedi mi ? Ben sonrasinda rahatsiz mi oluyorum. O sigara ictikten sonra odaya gectiginde arkasindan gider kapatirim. Kayimpeder olsa belki cekinirsiniz de baba yahu bu.Okuduğunu anladığına emin misin canım ? İdare ediyorum zaten bir gün değil istediği kadar da kalabilir. Kokulardan sigara dumanından rahatsız oluyorum ama bunu da kendi içimde çözmeye çalışıyorum babama yansıtmıyorum . Kendi kendinize yargı moduna geçmeyin hemen