• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime misafir gelmesini istemiyorum

ben üyelerin seni neden eleştirdiğini anlamadım
ortada kişisel bakımına dikkat etmeyen bir misafir var
konu bu kişinin baban veya bir başkası olması değil
babamız olması o insanın her türlü hijyensizliğini, bakımsızlığını çekmek zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor
koku hassasiyeti olan biri olarak ben seni anlıyorum, pek katlanılacak durumlar değil
şu yorumuma bir sürü beğenmedim gelmiş
arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?
çok meraklıysanız alın babanızın kokmuş pis ayaklarını yalayın sarılıp yatın
o ölüm üzerinden arabesk yorumlar yapanlar da kokmuş çürümüş naaşlara sarılıp koklaya koklaya yatsınlar o zaman ne diyeyim yani
kendiniz kendi leş kokunuza alışmışsınız demek ki ben eleştirdim diye beğenmedim atmışsınız
arada bi suya sabuna dokunun da temizlenin.

Bence kırmayın babanızı üç günlük dünya.zaten hergun temizliyormussunuz evi,haftalık temizliği gittiği güne alın çıkar gider tüm koku..yerinde olmayı o kadar çok isteyen vardır ki,biride ben.sigarada koksa terde koksa hayatta olsa da sarilabilsem babacığıma..yanyana olmanın tadını çıkarın

Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..

Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babam 😂 öyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam
Merhaba

Kokular ve böceklerle başınız belada

Ve net değilsiniz

Çok tehlikelisiniz

Babanıza koktuğunu söyleyebilirsiniz. Sigarayı balkonda içmesini rica edebilirsiniz ya da tv nin ortak paydada kullanımını hatırlatabilirsiniz. Kırılmaz niye kırılsın.

Eşiniz de memnun değil bu durumdan. Sırf bu yüzden bile net olamadığınız için içten içe suçlu hissedebilirsiniz kendinizi.

Babacımla başlayan her cümle çok değerli. Deneyin. Ve emin olun kırılmaz. İlk kez belki bir birey olarak bir ev sahibi bir tv sahibi olarak ondan bir şey isteyin kırılmaz.

❤️❤️❤️🌷🌷🌷

Netlik en güzel havadır. Ne yağar ne gürler ne başınıza güneş geçer

İnsan 1 gün yıkanmasa kokar, hele ki yaz günlerinde. Kışın hadi 2 günde bir neyse.

Babalar çok özeldir değerlidir hepimiz için orası kesin ama insanın kişisel bakımını yapması gerekir. Sırf baba konumunda diye ayak kokusuna, ter kokusuna katlanmak saçmalık olur zaten. Ha güzel bir şekilde teşvik edilmesi gerekiyor kırmadan.
Yokluğunda keşke dememek için kalp kırmamak gerekir, ayak ve ter kokusunu koklamak değil!

şu yorumuma bir sürü beğenmedim gelmiş
arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?
çok meraklıysanız alın babanızın kokmuş pis ayaklarını yalayın sarılıp yatın
o ölüm üzerinden arabesk yorumlar yapanlar da kokmuş çürümüş naaşlara sarılıp koklaya koklaya yatsınlar o zaman ne diyeyim yani
kendiniz kendi leş kokunuza alışmışsınız demek ki ben eleştirdim diye beğenmedim atmışsınız
arada bi suya sabuna dokunun da temizlenin.
Yav ben de anlamadım valla çok haklısın sinoş. Kocaları koksa ayılıp bayılırlar. Valla babamla 7 senedir görüşmüyorum hiçte aramadım yokluğunda :rolleyes:

sizde haklisiniz her ay gelip 3-4 gun kaliyorsa 10 gun boyle geciyor ama soyle dusunun ayin 10-12 gununu bu sekilde gecirmeyi kendinize kabul ettirirseniz bu kadar sikinti yapmazsiniz..babaniza hediye olarak corap alin deodorant alin bunlarida kokudan rahatsiz oldugunuz icin aldiginizi hissettirmeden kalp kirmadan verin laf arasinda cok sicak bu havada hergun dus almadiginda insan terliyor vs diye cumleler kurun hala bunlara ragmen devamsa annenize citlatin durumu biraz o babaniza kendi dusunmus gibi soyler bunlar da ise yaramiyor derseniz herseyi kabullenin kendinizide germeyin

Yav ben de anlamadım valla çok haklısın sinoş. Kocaları koksa ayılıp bayılırlar. Valla babamla 7 senedir görüşmüyorum hiçte aramadım yokluğunda :rolleyes:
çok çok garipler
kendileri de kokuyorlar demek ki adamın kendine bakmadığı, temiz olmadığı için kokmasını normal karşıladıklarına göre
ben de babamla seyrek görüşürüm, çok şükür benimkinde öyle sorunlar yok ama normal parfümünü bile hiç aramıyorum valla

Back