• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime misafir gelmesini istemiyorum

ya çok saçma yorumlar var

ben çocuğuma bile terlemişsin git duş al diyorum ben doğurdum diye pislik içinde gelip evde yatmasına izin mi vereyim

biraz mantıklı olun yorumlarda.

haklısınız açıkça söyleyin kırmadan incitmeden. hastane ortamı mikrop dolu babacım gel bir duşunu al rahatla ferahla diyebilirsiniz

ya çok saçma yorumlar var

ben çocuğuma bile terlemişsin git duş al diyorum ben doğurdum diye pislik içinde gelip evde yatmasına izin mi vereyim

biraz mantıklı olun yorumlarda.

haklısınız açıkça söyleyin kırmadan incitmeden. hastane ortamı mikrop dolu babacım gel bir duşunu al rahatla ferahla diyebilirsiniz
millet pislikten ölüyor. pisliği normalleştirmiş pislikler 😂 valla billa çok acayip ama şaşırmıyorum artık sosyal ortamda da kendi kokusundan rahatsız olmayan çokça insan görüyoruz.7 yaşındaki oğlumu yazın hergün ikna edip banyoya sokuyorum. cips yediği oluyor kokusu kalıyor dışarda oynuyor öyle yatılır mı hiç

Son düzenleme:
Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..

Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babam 😂 öyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam
Sacmalamissin güncelleme yapınca çevir kazı yanmasın,ona ayrı gelicemde sen büyüt bak,b.kuyla uğraş,pisligiyle uğraş ama hastane için geldiğimde bikac gün kızımın evinde kalmamdan rahatsız olsun!! Ayrıca genç dinç ne alaka konuyla çok rahatsız oluyorsun şöyle ozman babacığım bunları yapma rahatsız oluyorum adamda bir daha eve adım atmasin,birde güya aklınla burdaki yorumlarla dalga geciyorsun,hey Allahim

Babasının kokmuş çorabinı burnunun kemiğine kadar içine çekmek her Türk evladının vazifesidir. Bunu normal kabul eden nesiller varken tabii ki otobüste dolmuşta bir kısım arabesk özürlü dış mihrakların burnu düşmeye devam eder. Evinizde alıştırma yapın alışın kardeşim. Çünkü görüldüğü üzere normal bişeymiş

Bu konudaki tepkileri gerçekten anlamadım. Hijyen koku hassasiyeti neden hayırsız evlatlığa bağlanıyor. İlginç gerçekten
Sus hayırsız evlatsın ıste.
Evlat dedıgın babasının bokuyla maske bile yapacak yüzüne. Ne tıksınmesi

Puhahaha terini de şöyle bi oohh diye ciğerlerine çekti mi tamamdır
Tabi ben babamın terini küçük serum tüplerine koyarım
Gorusemezsek bes altı ay dıye, nolur nolmaz.
Damlatıp damlatıp kokluyorum o yokken
Sonucta babamın teri

Mmmmh cennet kokusu

Tabi ben babamın terini küçük serum tüplerine koyarım
Gorusemezsek bes altı ay dıye, nolur nolmaz.
Damlatıp damlatıp kokluyorum o yokken
Sonucta babamın teri

Mmmmh cennet kokusu
Kahkaha attım ajsjjsjsj gelir birazdan ölünce ona da hasret kalırsıncılar. Onlar gelmeden kaçıyorum sjsjjsjs

Sus hayırsız evlatsın ıste.
Evlat dedıgın babasının bokuyla maske bile yapacak yüzüne. Ne tıksınmesi
Ya ben de diyorum bu kabinlere kıyafet denemeye girenlerin bazısı ölmüş fare mi yiyor nedir bu koku. İnsan bi koltuk altını silmez mi bi deodorant kullanmaz mı.Bunlara kesin kendilerinin ter kokusu da gelmiyordur 🤢

Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..

Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babam 😂 öyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam
Gibi fazla olmuş bence.

onlar sizi büyütürken her kokunuza her rehin alışlarınıza tahammül edip sizi bu yaşa getirmişler ama uslubunuz çok negatif geldi.
Olayı bu kadar dramatize
Kendini ifade edememiş, babasına misafir demesinden belli. Ya bir havlu, eşofman, t-shirt ve çorap vermek ve üzerindekileri yıkamak bu kadar zor olmamalı. Baban ya hu baban o senin.

Konuyu silmiş. Silersiniz tabi.. konu açacak kadar dert etmişsiniz hiç sabrınız yokmu birkaç gün babanıza .. sigara konusu söylenir eğer evde içiyorsa biz evde içmiyoruz vs diye ama yok ter koktu yok ayak koktu ayıptır ya hakikaten ayıp arkasindan havalandirirsin çıkar gider yaz günü zaten.. onlarda bizi büyütürken ne kokulara pisliklere katlandı birkaç gün durup gidiyor zaten başkası olsa söylersin çekmek zorunda değilsin ama anaya ataya yapılmaz böyle gerçi kendi babasına misafir diyen insanın aktı koktu diye konu açmasınada hiç şaşırmadım.

Bende ailesini bile tolere edemeyecek olan yorumlari gordukce cok sasirdim büyüyüp yetiştikleri ortamı , kişileri yeriyorlar hakikaten

Konuyu silmiş. Silersiniz tabi.. konu açacak kadar dert etmişsiniz hiç sabrınız yokmu birkaç gün babanıza .. sigara konusu söylenir eğer evde içiyorsa biz evde içmiyoruz vs diye ama yok ter koktu yok ayak koktu ayıptır ya hakikaten ayıp arkasindan havalandirirsin çıkar gider yaz günü zaten.. onlarda bizi büyütürken ne kokulara pisliklere katlandı birkaç gün durup gidiyor zaten başkası olsa söylersin çekmek zorunda değilsin ama anaya ataya yapılmaz böyle gerçi kendi babasına misafir diyen insanın aktı koktu diye konu açmasınada hiç şaşırmadım.

Bende ailesini bile tolere edemeyecek olan yorumlari gordukce cok sasirdim büyüyüp yetiştikleri ortamı , kişileri yeriyorlar hakikaten ilginç
Neyi silmişim tam olarak ?

Başlığa bakıyorum birde konuya 🫤 Ben anne babamı eşimin babasını bize yatılı geldiğinde misafirden bile saymıyorum. Normalde misafirlik 3 gunden fazla olmaz derler. Ama onlar geldiğinde diledikleri kadar kalabilirler ki duramiyorlar zaten giderler. Annemler de en fazla 1 hafta. Kayınpederi mesela benim çok değişik köyde yaşıyor yalnız normalde. Ama geldiğinde leş gibi kokar ben köşe kapmaca oynuyorum nerdese aynı ortamda kalmamaya çalışıyorum. Eşimse tam zıtti günde 2 kere yazın banyo eder kışın her gün oturduğu yerde çalışır terlemez ona rağmen. Kayinpeder birkaç ay önce ilkbahar döneminde bizde kaldı tarlada çalışmak üzere ne banyo etti 1 ayda 3 kere anca işte. Ne de kıyafet yikatiyordu. Her gün eşimle kıyafetin varmı diye soruyoruz işte kıyafetleri de saklıyor neyse ben koklaya koklaya yerini tespit ettim yıkadım 🤣 amaan bunu duyunca bu üzüldü sormayın gitsin. En son da eşimle papaz oldular gitti falan. Ama ben hiç sesimi çıkarmadım sabrettim şimdi bayram için gelir gene biz gidemeyeciz o da yalnız diye kendime çokça sabırlar diliyorum. Ben sizi çok iyi anliyorum. O yaştan sonra bir insana öğretilcek şeyler değil bunlar

Bu yaşlılara neden zorla banyo yaptırmak, kıyafet değiştirtmek zorunda kalıyoruz anlamıyorum. Biz de mi öyle olucaz acaba ilerde? Korkmaya başladım.
Yorumlar da bir acayip. Sizin babam anam diye içinize çektiğiniz ter, ayak, idrar, sigara kokusunu otobüste, hastanede biz de çekmek zorunda mıyız? Her gün iki çocuğumu yıkıyorum, kıyafetlerini değiştiriyorum, çamaşırlarını makineye atıyorum, çarşaf değiştiriyorum ki pasaklılığı normal sanmasınlar ilerde. Bu arada parfüm sıkınca da o kokular kaybolmuyor daha iğrenç bir şeye dönüşüyor, bunu da hatırlatmak istedim.

Olayı bu kadar dramatize

Neyi silmişim tam o

Olayı bu kadar dramatize

Neyi silmişim tam olarak ?
Ne anlatıyorsun ablacım sen, ben geçen sene babamı kaybettim. Nasıl acı çekiyorum anlatayım mı sana? Neyini dramatize edeceğim, bununla ilgili tek bir laf dahi duyarsam çok kötü kalp kırarım. Hassas noktam benim.

Ya babana babacım duş alsana ya veya baba sigara içme nolur falan demenin nesi kırıcı Allah aşkına, nasıl bir iletişimin var bilmiyorum ama babandan rahatsız olman hayret edici üstelik seviyorum falan diyorsun Allah akıl fikir versin, kırıcı olmayayım diye kendini doldurma al karşına konuş hiçte kırıcı falan değil neticede baban, güzel ağırlamakta ağır gelmez sana ozaman rahatsızda olmazsın.

Back