Midem alışıyor galiba artıkHırsız sidiği, sperm hırsızıbugün forumun maşallahı var.
Bu çok mantıklıSidik baglayacagina elleri kirilsa mesela hirsizin bi daha baskasinin malina dokunamasa?
almadan içinde bağlayacak işeyemeyince gelip altınları teslim edecek
Borç verdiğiniz kimse ondan da şüphelendim.Yani bunu nesiyle dalga geçiyorsunuz anlamadım ben uğraşmıyorum zaten bunu yapanlar var diyorum daha önce benim kendi ailem de kendi köylerinde böyle şeylere şahit olmuş kasa kiralamadık Çünkü zaten altınlarımızı borç vermiştik daha zar zor yıllar sonra geri aldık sürekli biriktirmeye çalışıyorduk sırf faize krediye bulaşmayalım diye altınlar zaten topu Topu 1 ay Bende Kaldı
Hastaneleri araştırıp sidiği bağlanmış kişileri tespit ediaasjdhlçişini yapamıyor hastaneye gitmek zorunda kalıyor tabi hangine gidecek ne malumm öyle buluyormuşsun ..bende duydum benimde başımdan geçti malesef ama yapmadım da yapan kim bilmiyomdaa
Kim olursa olsun Tabii ki de şikayetçi olucam benim ve çocuklarımın rızkını çalan kişiye asla acımam
Üroloji hasta kayıtlarına ulaşmak lazım.Hastaneleri araştırıp sidiği bağlanmış kişileri tespit edilaasjdhl
404 Not found errorİdrar analizi mi yapacak?
Nasıl?Yani kim olduğunu bulsa bile ispat nasıl edilir ki?Merhaba benim bir akrabam dediğiniz yöntemle buldu isterseniz ondan bilgi alayım
Güldüm ya. Ben de diyorum ne alaka hirsiz bulmadan idrarini nerden bulacak, hadi hirsiz bulunursa idrari alip ne yapacak ve hirsizi idrar vermeye nasil ikna edecek.
İcinde baglamak ilk etapta aklima gelmedi yani ama bilemedim cidden cisini yapamayinca getirir mi ki.
Bana da aile fotosu olan saat kırıldı denince eşinin sevgilisi intikam için gelmiş olabilir mi fikri geldi nedenseBöyle bir olayda tanıdığımızın eşi almıştı başka bir borcunu kapatmak için.
Kocanızı birinci sıraya koyun derim.
Sonra ne olacak? Döverek altınları geri mi alacaklar?Bence eve gizli kamera koyun, madem tanıdıktan şüpheleniyorsunuz. Etrafta da hırsız girdi ama asıl dövizleri bulmamış şükür vs deyip yem atarsınız. Almaya gelirse tekrar yakalarsınız
Hocanın dediğine hemen inanıp tarif ettiği kişiye direk gidip ‘’altınlarımı sen almışsın çıkart çabuk’’ diyebilecekmisiniz ?
O zaman hacı-hoca aramak yerine oturup bir liste yapacaksınız. Yatak odasında altın sakladığınızı bilen, anahtarı olan, veya anahtarı olmasa bile evinize sık sık girip çıkan insanlar. Bu kesişim kümesi ne kadar büyük olabilir ki?
Vallahi çok mutlu olur çok duaciniz olurumMerhaba benim bir akrabam dediğiniz yöntemle buldu isterseniz ondan bilgi alayım
Alındığı gun farkettinizmi acaba ?
Kız şaka yapıyorum olabilir mi böyle bir şeyNasıl?Yani kim olduğunu bulsa bile ispat nasıl edilir ki?