Evime hırsız girdi ve tanıdık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocanın dediğine hemen inanıp tarif ettiği kişiye direk gidip ‘’altınlarımı sen almışsın çıkart çabuk’’ diyebilecekmisiniz ?

Sonu hocaya baglanana kafar uzücüydü sonra komik geldi. Parmak izinden çıkar inş. Insanlar harama ne rahat alışmıs cidden bu devirde sasıyorum dun okudum komser yardımcısı mı ne deprem bolgesinden altın ve paraları enkazdan aldi herhalde doldurmuş valize.

keşke kasa kiralasaydınız sidikle fışkıyla uğraşmak zorunda kalmazdınız.
Yani bunu nesiyle dalga geçiyorsunuz anlamadım ben uğraşmıyorum zaten bunu yapanlar var diyorum daha önce benim kendi ailem de kendi köylerinde böyle şeylere şahit olmuş kasa kiralamadık Çünkü zaten altınlarımızı borç vermiştik daha zar zor yıllar sonra geri aldık sürekli biriktirmeye çalışıyorduk sırf faize krediye bulaşmayalım diye altınlar zaten topu Topu 1 ay Bende Kaldı

Siz de buna inanıyorsunuz yani. Yapmayın yahu. Olur mu hiç öyle şey.

Aynen onu ben de Gördüm hatta kanım dondu Meğer gittiği yerde Yardım etmek yerine hırsızlık yapmış gerçekten Allah'ın hükmü çok adaletli boşuna hırsızın elini kesin demiyorlar

Valla üzüldüm.. Geçmiş olsun.
Az para değil. Evde tutmanız çok kötü olmuş.

Evinize ilk taşındığınız zaman anahtar göbeğini ve anahtarları değiştirdiniz mi ? Sıfır eve bile girerken anahtarlar oluyor. Değiştirmek gerek. Okuyanlara ufak bir tavsiye.

Bu hoca işleriyle uğraşmayın.Büyük ihtimalle sizin tanıdığınız biri.

Aynen onu ben de Gördüm hatta kanım dondu Meğer gittiği yerde Yardım etmek yerine hırsızlık yapmış gerçekten Allah'ın hükmü çok adaletli boşuna hırsızın elini kesin demiyorlar

Polis incelemesi sonunda çok yakın gördüğünüz biri çıkarsa ne yapacaksınız.

Çok teşekkür ederim Hayır değiştirmedik ama ilk evli olduğumuz zamanlar çok daha fazla altınım vardı Eşimin ailesi sağ olsun Hepsini benden almışlardı biz bunları biriktirerek kazandık tanıdık ve akraba olma ihtimali çok yüksek ama çok önceden değil de sanki bu yıl içinde planlanmış gibi bir şey çünkü biz araba alacağımızdan falan bahsediyor birikim yaptığınızdan bahsediyorduk Belki de bilen biriydi

Diyelim ki hırsızın sidiğini bağlattınız. Adam çiş yapamaz oldu.
Bunun size ne faydası olacak, altınlar geri mi geliyor sidikle ne ilgisi var? Ne ilgisi var?
çişini yapamıyor hastaneye gitmek zorunda kalıyor tabi hangine gidecek ne malumm öyle buluyormuşsun ..bende duydum benimde başımdan geçti malesef ama yapmadım da yapan kim bilmiyomdaa

Altınları koyduğunuz yeri bilen var mıydı peki?

sidik bağlayan hoca aramanız komik çünkü.
ve hatta buna inanıyor olmanız daha da komik.

Bizim de zamanında bir burma 7 8 tane çeyreğimiz çalınmıştı bi akrabadan çok şüphelendik iki kişi arasında çok kaldık kötülük çıkmasın diye polisi de çağırmadık giden gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…