- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
İdrar analizi mi yapacak?Hakikaten ya hırsızı bulduktan sonra bulmuş oluyorsun zaten. Madem "hoca" direk kimmiş söylesin. Sidikle südükle niye uğraşıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar analizi mi yapacak?Hakikaten ya hırsızı bulduktan sonra bulmuş oluyorsun zaten. Madem "hoca" direk kimmiş söylesin. Sidikle südükle niye uğraşıyor?
Hocanın dediğine hemen inanıp tarif ettiği kişiye direk gidip ‘’altınlarımı sen almışsın çıkart çabuk’’ diyebilecekmisiniz ?Zaten direk bu işi paraya bağlayan hocaya Ben de güvenmem ancak gaybı sadece Allah bilir geçmişi Cinler vasıtasıyla görebilen alimler hocalar varmış Onlarla iletişim haline girip o an altını çalan kişiyi bulabiliyorlarmış Yani daha önce hocaya gidip hırsızı bulanda var bulamayanda Ne yapacağımı bilemedim çaresiz kaldım
Sonu hocaya baglanana kafar uzücüydü sonra komik geldi. Parmak izinden çıkar inş. Insanlar harama ne rahat alışmıs cidden bu devirde sasıyorum dun okudum komser yardımcısı mı ne deprem bolgesinden altın ve paraları enkazdan aldi herhalde doldurmuş valize.Herkese selam çok sıkıntılı olduğum için buraya da yazmak istedim Belki bir kişi de olsa derdime çare olur 25 şubat akşam saatlerinde Evime hırsız girdi ve hiçbir yeri karıştırmadan evi hiç dağıtmadan bütün altınlarımı çalıp gitti ben ve eşim 7 yılda biriktirdiğimiz yaklaşık 150.000 liralık bütün altınlarımız gitti canımız çok yandı hemen polise çağırdık ama hiçbir Kamera kaydı falan yok parmak izi aldılar sonuç 3 ayda çıkıyormuş işin tuhaf olan kısmı evde ben eşim ve 2 tane küçük çocuğum var Eşim de ben de çok üzgünüz ikimizin de anahtarı Hiç daha önce kaybolmadı ama bu hırsız evden çıkarken evimizi Tıpkı bizim kitlediğimiz gibi 6 defa kitleyip gitmiş hırsızın girdiğini hiçbir şekilde anlaşılmıyordu bize ait fotoğrafımızın olduğu bir saati kırmış o saatin cam kırıkları yerdeydi onları toplarken Bu saat iki senedir dolabın içindeki sandıkta burada ne işi var diye düşündüm ve o an altınlarıma koştum altınların olduğu çanta yerinde duruyordu ama altınlar yoktu çoğu insana danıştım bir kısmı bana dediler ki bazı hocalar bir şekilde kitaba bakıp hırsızın kim olduğunu buluyormuş daha önce çıkaran da olmuş altınını geri alan da olmuş hırsızın sidiğini bağlayıp bu dertten kurtulan da olmuş Ancak ben hiç öyle bir hoca tanımıyorum böyle bu konuda bilgisi olan var mı İstanbul'da öyle bir hoca var mı hırsızın kim olduğunu bize söyler mi Maalesef ki sokağımızda bile kamera Yok binanın içinde yok yani hırsızın kim olduğunu bulmak mucize gibi Ancak Allah'a ve o hırsızın vicdanına kalmış
Bulsan bile getirip verecek mi?Hocanın tarif ettiği kişiye direk gidip ‘’altınlarımı sen almışsın çıkart çabuk’’ diyebilecekmisiniz ?
Yani bunu nesiyle dalga geçiyorsunuz anlamadım ben uğraşmıyorum zaten bunu yapanlar var diyorum daha önce benim kendi ailem de kendi köylerinde böyle şeylere şahit olmuş kasa kiralamadık Çünkü zaten altınlarımızı borç vermiştik daha zar zor yıllar sonra geri aldık sürekli biriktirmeye çalışıyorduk sırf faize krediye bulaşmayalım diye altınlar zaten topu Topu 1 ay Bende Kaldıkeşke kasa kiralasaydınız sidikle fışkıyla uğraşmak zorunda kalmazdınız.
Siz de buna inanıyorsunuz yani. Yapmayın yahu. Olur mu hiç öyle şey.Zaten direk bu işi paraya bağlayan hocaya Ben de güvenmem ancak gaybı sadece Allah bilir geçmişi Cinler vasıtasıyla görebilen alimler hocalar varmış Onlarla iletişim haline girip o an altını çalan kişiyi bulabiliyorlarmış Yani daha önce hocaya gidip hırsızı bulanda var bulamayanda Ne yapacağımı bilemedim çaresiz kaldım
Aynen onu ben de Gördüm hatta kanım dondu Meğer gittiği yerde Yardım etmek yerine hırsızlık yapmış gerçekten Allah'ın hükmü çok adaletli boşuna hırsızın elini kesin demiyorlarSonu hocaya baglanana kafar uzücüydü sonra komik geldi. Parmak izinden çıkar inş. Insanlar harama ne rahat alışmıs cidden bu devirde sasıyorum dun okudum komser yardımcısı mı ne deprem bolgesinden altın ve paraları enkazdan aldi herhalde doldurmuş valize.
Valla üzüldüm.. Geçmiş olsun.Bizim evimize gelen giden çok olurdu altınlarımı hep saklardım ama anahtarımı saklamak hiç aklıma gelmedi bir şekilde yediğini çıkartmış olabilir Ben hiç fark etmeden de eve geri koymuş olabilir Eşim benden daha kötü durumda Yani onun yapma ihtimali sıfır kendimden şüphelenirim ama eşimden asla şüphelenmem ki zaten altınların yerini o bile bilmezdi araba alacağız diye ben hep biriktirir Hatta besmele çeker de yerine koyardım
Bu hoca işleriyle uğraşmayın.Büyük ihtimalle sizin tanıdığınız biri.Yani bunu nesiyle dalga geçiyorsunuz anlamadım ben uğraşmıyorum zaten bunu yapanlar var diyorum daha önce benim kendi ailem de kendi köylerinde böyle şeylere şahit olmuş kasa kiralamadık Çünkü zaten altınlarımızı borç vermiştik daha zar zor yıllar sonra geri aldık sürekli biriktirmeye çalışıyorduk sırf faize krediye bulaşmayalım diye altınlar zaten topu Topu 1 ay Bende Kaldı
Aynen onu ben de Gördüm hatta kanım dondu Meğer gittiği yerde Yardım etmek yerine hırsızlık yapmış gerçekten Allah'ın hükmü çok adaletli boşuna hırsızın elini kesin demiyorlar
Çok teşekkür ederim Hayır değiştirmedik ama ilk evli olduğumuz zamanlar çok daha fazla altınım vardı Eşimin ailesi sağ olsun Hepsini benden almışlardı biz bunları biriktirerek kazandık tanıdık ve akraba olma ihtimali çok yüksek ama çok önceden değil de sanki bu yıl içinde planlanmış gibi bir şey çünkü biz araba alacağımızdan falan bahsediyor birikim yaptığınızdan bahsediyorduk Belki de bilen biriydiValla üzüldüm.. Geçmiş olsun.
Az para değil. Evde tutmanız çok kötü olmuş.
Evinize ilk taşındığınız zaman anahtar göbeğini ve anahtarları değiştirdiniz mi ? Sıfır eve bile girerken anahtarlar oluyor. Değiştirmek gerek. Okuyanlara ufak bir tavsiye.
Direkt ürolojiye gider yahuDiyelim ki hırsızın sidiğini bağlattınız. Adam çiş yapamaz oldu.
Bunun size ne faydası olacak, altınlar geri mi geliyor sidikle ne ilgisi var? Ne ilgisi var?
Kim olursa olsun Tabii ki de şikayetçi olucam benim ve çocuklarımın rızkını çalan kişiye asla acımamPolis incelemesi sonunda çok yakın gördüğünüz biri çıkarsa ne yapacaksınız.
çişini yapamıyor hastaneye gitmek zorunda kalıyor tabi hangine gidecek ne malumm öyle buluyormuşsun ..bende duydum benimde başımdan geçti malesef ama yapmadım da yapan kim bilmiyomdaaDiyelim ki hırsızın sidiğini bağlattınız. Adam çiş yapamaz oldu.
Bunun size ne faydası olacak, altınlar geri mi geliyor sidikle ne ilgisi var? Ne ilgisi var?
Altınları koyduğunuz yeri bilen var mıydı peki?Çok teşekkür ederim Hayır değiştirmedik ama ilk evli olduğumuz zamanlar çok daha fazla altınım vardı Eşimin ailesi sağ olsun Hepsini benden almışlardı biz bunları biriktirerek kazandık tanıdık ve akraba olma ihtimali çok yüksek ama çok önceden değil de sanki bu yıl içinde planlanmış gibi bir şey çünkü biz araba alacağımızdan falan bahsediyor birikim yaptığınızdan bahsediyorduk Belki de bilen biriydi
geçmiş olsun benim evimde hic dagılmamistı. makinayla bakıyorlar bence .ne zaman girdigi bellimi belki daha önceleri girmistir.Kim olursa olsun Tabii ki de şikayetçi olucam benim ve çocuklarımın rızkını çalan kişiye asla acımam
Yani bunu nesiyle dalga geçiyorsunuz anlamadım ben uğraşmıyorum zaten bunu yapanlar var diyorum daha önce benim kendi ailem de kendi köylerinde böyle şeylere şahit olmuş kasa kiralamadık Çünkü zaten altınlarımızı borç vermiştik daha zar zor yıllar sonra geri aldık sürekli biriktirmeye çalışıyorduk sırf faize krediye bulaşmayalım diye altınlar zaten topu Topu 1 ay Bende Kaldı