Evime giren çıkana karışan ev sahibi?

Anladığım kadarıyla sorun yaşadığınız şehirde. Yaklaşık 10 sene önce doğuda küçük bir yerde görev yaptım. Ev sahibinin ilk şartlarından biriydi eve erkek giremez. Yani şartları zorlayıp evden taşınsanız dahi aynı şehirde diğer ev sahiplerinin de aynı şartı koşması muhtemel.

Bir de adam size ilk baştan söylemiş bunu. Buna rağmen kural mantıklı veya değil kabul ettiğiniz kuralı siz bozmuşsunuz. İlk baştan kabul etmemek başka kabul edip bozan taraf olmak başka. Taşınmak istemediğiniz için bence başka bir sorununuz yoksa konuşun sorunu çözün. Az bir vaktiniz kalmış. Hem taşınmayıp hem inatlaşmak yabancı olduğunuz o kültürde sizi yıpratır.

Birkaç istisna dışında Türkiye'de ki tüm şehirler olabilir. Erzurum veya Konya açık ara önde tahminimde Bunlar değilse özelden yazar mısınız?
Vay arkadaş ya tüm şehirler böyleyse yandık vallahi doğru tahmin arkadaşım Konya'da... Çalışmak için gitti o da, ona da ev sahibi eve erkek yok diye vaaz vermiş evi kiralarken bı de kız eve girerken kapıyı açıp kıza bakıp bakıp duruyomus

Meşhur bir repliğimiz var ya "herkesin hayatına kimse karışamaz" diye normalde doğru ama uygulamada bal gibi karışıyorlar işte. Ayrıca adam baştan size söylemiş nasıl biri olduğunu açıkça göstermiş ve siz şartları kabul etmişsiniz. Şimdi ev sahibinizde karışma hakkı doğmuş ama üslup çok yanlış tabii.

Baştan söylemiş zaten keşke tutmasaydiniz evi. Madem tuttunuz ona göre davranmanız lazımdı. Tehdit etmesi saçma, birşey yapamaz tabi ama evden çıkarır muhtemelen. Keşke dışarda görüşseydiniz erkek arkadaşınızla.

valla tabiki kanunen ağzını açmaya hakkı yok teyzenin. ama kanunlar kime işler garip gurebaya... o yüzden bu karkatersiz teyzemiz dedigi gibi ugrasır çıkarmak için herşeyi yapar tepenizde gürültü 2 3katı zam hayatı size zindan etme vs vs. ne memurusunuz bilmiorum ama hakkınızı bildginizi gösterin. susarsanız o evde barınamazsınız. açın kiracı haklarını okuyun bunu resmi bi dillede bu teyzeye açıklayın gözünü korkutun tehdit edin dava ederim vs diye. yoksa çirkefliğin altında ezilir ve taşınma telaşına düşersiniz

Teyze değil amca

Eve erkek misafir geldiğinde ; sizi randevu evi işletir gibi fislemeye çalışan ev sahibiniz aranıyor bence.
Oldu olacak bir de turnike yaptırsın kapiniza,ev sahibinizden izni olmayan evinize giremesin.
Arkadaşım demenize de gerek yok.
"Ben bu adamla sevişiyorum,evinizi kiraladım,özel hayatımı değil" diyeceksiniz.
Ayrıca eve manita alamazsın ve sana kotuluk ederim demek direkt tehtide girer,şikayet edecegizini söyleyin,sesini kesecektir.

sizin yok o arkadaşım, yok bilmemne diye açıklamaya çalışmanız, karşıdaki insana kendini daha da haklı hissettirip bunları daha da rahat söylemesine sebep oluyor. Açıklama yapmayın hatta diyin istediğimi alırım eve, burası lise yurdu değil.Sana kötülük ederim lafını bir daha da duyarsan polise gidip tehdidtten hakkınızda şikayetçi olurum diyin. Hala devam ediyorsa çıkın, alsın evini başına çalsın, pis herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…