- Konu Sahibi agresifkiz
-
Girmiş bulundum ve tayin almama bir buçuk senem var çıksam kiralar uçmuş taşınmak dert ve bir buçuk senem kaldı ama korktum tehditlerinden de lanet olsun böyle zihniyeteEv sahibi ile ayni eve girmek pismaliktir. Asla tavsiye etmem
Girmiş bulundum ve tayin almama bir buçuk senem var çıksam kiralar uçmuş taşınmak dert ve bir buçuk senem kaldı ama korktum tehditlerinden de lanet olsun böyle zihniyete
Cikaramaz ama pislik yaparim, kötülük ederim demis, pis herif ne düşünüyor acabaKira sozlesmeniz yok mu? Durduk yere cikartamaz evine erkek geldi diye.
Erkek arkadaşım askeri personel o daha da sinirlendi karıştırmadım tabi ki onu zaten onunla ayrı problem yaşıyorum her şey üst üste geldi resmenHiç bir kanun ona o hakki vermez de memlekette ne kanuna göre isliyor ki, gücü gücüne yetene olmus hersey
Bilmiyorum korktum açıkçasıCikaramaz ama pislik yaparim, kötülük ederim demis, pis herif ne düşünüyor acaba
İnanın zaten duygusal anlamda sevgilimle yaşadığımız sorunlara mı yanayım yoksa bu zihniyetle uğraştığıma mı birde beni tehdit ediyor sana kötülük ederim diyeBi bitmediler.
Var ama nisanda bitiyor ve bir buçuk yıl var tayin almama kiralar uçmuş taşınmam imkansızKira sozlesmeniz yok mu? Durduk yere cikartamaz evine erkek geldi diye.
Bir şey yapmanızı istemedim zaten çaresiz hissettim bir akıl almak istedim nasıl bir yol izleyebilirim diyeBizim burdan yapabileceğimiz bir şey yok
Kabulleneyim yani dediğiniEvet karışamaz ama madem bastan söyledi ve başka bir yere taşınma imkanijiz yok mecburen ona göre davranacaksın
Kucuk yerler böyledir
Yok farkındayım ama ne desek boş yaniBir şey yapmanızı istemedim zaten çaresiz hissettim bir akıl almak istedim nasıl bir yol izleyebilirim diye
Erkek arkadaşım çok sinirlendi o konuştu istemedim aslında bir terslik çıkar diye askeri personel çünkü ama ne yapacağını kestiremiyorumBir daha evimi gözetlemeye kalkarsan seni polise verir ortalıklarda da rezil ederim diye bas bas yık kafasına orayı . Hadsize bak yuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?