- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kiralar çok fazla erkek arkadaşım da huzurundan daha mı önemli çık parayı düşünme diyor bilmiyorum bir buçuk senem kaldı dahaYok farkındayım ama ne desek boş yanibuna karışma hakkı yok ev sahibinin, ama konuşması sizi rahatsız etmiş. Ben de olsam çekinirdim.
Şartlar zorlanması cikin başka eve derdim.
apart tarzı bir yer varsa yada ev arkadaşı arayan birisi varsa öyle bir yere geçin bari.Kiralar çok fazla erkek arkadaşım da huzurundan daha mı önemli çık parayı düşünme diyor bilmiyorum bir buçuk senem kaldı daha
Erkek arkadaşımla ayrılma eşiğindeyiz zaten ama o da inat etti böyle bırakmam seni gitmiyor tekrar konuşacakmış anladığı dilden konuşacağım diyor. Çok hadsiz hemde. Evime gelmek istedi ilk zamanlar çay içmek evimi görmek içinmiş.Size böyle birsey söylediğine göre çok hadsiz biri ben sizin adınıza korktum. Bir yakınınız varsa bir süre sizle kalsın.
Ne yazık ki. Eşyalarım var üstelikapart tarzı bir yer varsa yada ev arkadaşı arayan birisi varsa öyle bir yere geçin bari.
Erkek arkadaşım zaten delirdi ben gitmesen taşıyacağız seni bu evden para senden daha mı önemli diyoe ama masraf çok fazla olacak kira apayrıBen kendimi zorlar yine de çıkardım. Adam açık açık size kötülük ederim diyor. Kötülük dediği ne acaba. Tek başına farklı bir şehir de yaşayan genç bir kadınsınız. Vallahi imkan varsa taşının
Evet değiştirdim kendi kilidim. İlk taşındığımda ısrarla evime gelmek çay istemek güya evimi görmek istedi reddettim o günden beri böyle taktı sanki.Eve girince kilidi değiştirmiş miydiniz? Degistirmediyseniz yarın ilk iş onu değiştirin. Böyleleri kendileri ahlaksız oldukları için yalnız yaşayan kadınların özel hayatlarına karışmayı çok severler hatta bundan güç de alırlar. Ev sahibiniz erkek mi bilmiyorum, erkekse ve kapıyı çalarsa yalnızsanız açmayın bence.
Eve giren erkeğe karışan adamdan iyi şeyler beklemem ben.
Erkek arkadaşınız haklı. Bu ev sahibi erkekse sizden beklentileri varmış yüz bulamamış, o yüzden yapıyor. Yarin bir gün kapıyı çalıp başkalarını alıyorsun eve beni de al diyebilir.Erkek arkadaşım zaten delirdi ben gitmesen taşıyacağız seni bu evden para senden daha mı önemli diyoe ama masraf çok fazla olacak kira apayrı
Evet değiştirdim kendi kilidim. İlk taşındığımda ısrarla evime gelmek çay istemek güya evimi görmek istedi reddettim o günden beri böyle taktı sanki.
4-5 katlı bir apartman aslında ve bulunduğum yerde ev seçeneği çok azMüstakil tarzda bir evde misiniz? Kilidi değiştirdiniz mi? Bulunduğunuz yerde düzgün bir apartman falan yok muydu?
Kamuflajla gelip nişanlım falan desin. İnan ev sizin olsa, bu sefer de komşular karışırdı. Bizim ülkede böyle.Erkek arkadaşım askeri personel o daha da sinirlendi karıştırmadım tabi ki onu zaten onunla ayrı problem yaşıyorum her şey üst üste geldi resmen
Aynı adam işte ama abisi tüm yetkiyi ona vermiş o gibi ev sahibi aslında. Erkek arkadaşım askeri personel o biraz korkutmuş aslında ama bilmiyorum çok gerildim yalnız kalacağım burada neticedeBu ev sahibinin abisi size asılmamış mıydı? Abisinin sapıklıklarına gelince sessiz kaldı ama sizin yaşıtınız biriyle rızaen yaşadığınız ilişkiye laf ediyor öyle mi? Ahlaksız adam.
Valla susmayın, cıngar çıkartın, sen ne hakla benim evimi gözetlersin pis sapık diyin. Korkar pısar zaten. Polis çağırıcam benim emniyetten polis arkadaşlarım var diyin hatta iyice korksun.
Kanunen hiçbir şey yapamaz rahat olun.
Verecek de muhtemelen dediklerinizin aynısını erkek arkadaşım da dediBen bir kere İstanbul Başakşehir’de muhafazakar bir sitede oturdum. Güvenlik ziyaretçilerin kimliğini alıyor, hangi daireye girdiğini soruyordu. Eğer bir daireye çok fazla erkek giriyorsa yönetim oturanı çıkartıyordu. Yani böyle hukuki bir hakları var mı bilmiyorum.
Çıkarmak isteyen bir şekilde çıkarır. Bugün haberde izledim. Alt katında oturan kiracıyı bezdirmek için gece yarısı müzik açıyormuş. Soba borusundan pislik atıyormuş.
Ben olsam imkanımı zorlar başka bir eve çıkardım. Hiçbir şey huzurumdan daha önemli değil. “Çirkefe bulaşma, izi kalır” demişler. Bugün olmasa bile yarın bir gün bu ev sahibi size sıkıntı verir.
Çok korkuyorsanız başka eve taşının gitsin, gerçekten de para sizin sağlığınızdan kıymetli değil. Tamam bir şekilde korkutur bastırırsınız adamı ama her gün gerilip mutsuz olmaya da değmez işte.Aynı adam işte ama abisi tüm yetkiyi ona vermiş o gibi ev sahibi aslında. Erkek arkadaşım askeri personel o biraz korkutmuş aslında ama bilmiyorum çok gerildim yalnız kalacağım burada neticede
Direkt gidip konuşmuş benden habersiz sinirlenince askeri personelim demiş arkadaşım 1-2 günlüğüne geldim yanına demiş bilmiyorum korkuyorum amaKamuflajla gelip nişanlım falan desin. İnan ev sizin olsa, bu sefer de komşular karışırdı. Bizim ülkede böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?