• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime giren çıkana karışan ev sahibi?

Cidden bu tarz insanlarin kendi hayatlari yok mu?😐 sanane kim geliyor kim gidiyor

Erkek arkadaşımla ayrılma eşiğindeyiz zaten ama o da inat etti böyle bırakmam seni gitmiyor tekrar konuşacakmış anladığı dilden konuşacağım diyor. Çok hadsiz hemde. Evime gelmek istedi ilk zamanlar çay içmek evimi görmek içinmiş.
Bekar mi kendisi? Evinde oturuyorsun diye senide zimmetine aldi saniyor bence.. ayrica ne munasebet evine gelip cay icecekmis zikkim icsin.. kesinlikle bu herifteki goz goz degil

Bizim ev sahibi yan binada. Sırf kiracıları gözetleyebilmek için bizim evden bir oda almış kendine. Camdan kafasını uzatıp dinliyor ya da izliyor bahçeyi. O beşirlik yapacak diye iki odalı evde yaşıyoruz. Bize de karışıyordu başlarda. Çözülmesi zor bir durum. Evle ilgili anlasirken sözlü olarak erkek girmeyecek dediyse siz de kabul ettiyseniz aranızda bir sözleşme yapılmış oldu artık. Uymanız gerekiyor

Daha önceki rahatsızlıkları da varmış adamın. Kira mira dert etmeden başka bir yere çıkın, tek karşılayamıyorsanız ev arkadaşı bulun. Canınızdan kıymetli değil.

Ben ilk taşınacağım sırada böyle benzer bir ev sahibine denk geldik. Babamın gözü tutmadı, kaç yaşında kızıma ben karışmıyorum elin adamı mı karışacak dedi gayet uygun kiralı evi tutmadık 3 katı kiralı yeri tuttum. Kafam rahat. Eve giren çıkan çok oluyor, hesap verdiğim kimse yok.

"Özel hayatıma ne hakla karışıyorsunuz özel hayatın gizliliğini ihlalden sizi şikayet ederim" diye korkutabilir ve TCK Madde 134'ün çıktısını eline tutuşturabilirsiniz.

TCK Madde 134
(1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır.

Bu arada bu sebepten mahkemeye gitseniz adam ceza almaz muhtemelen ama belki sesini kesmesi açısından caydırıcılığı olur.

Ev sahibiniz " ben sana başta dedim eve manita alamassin" demiş. İlk konuşmuş kabul etmişsiniz bu zihniyete karşıysanız başta oturmayacaktınız.

Girmiş bulundum ve tayin almama bir buçuk senem var çıksam kiralar uçmuş taşınmak dert ve bir buçuk senem kaldı ama korktum tehditlerinden de lanet olsun böyle zihniyete
Kira sözleşmen varmı ? Evine girip çıkana karışamaz o namus bekçisi ahlaksız bitmediler ya

Beni tehdit etti zaten ve erkek arkadaşım da buna sinirlendi direkt ben askeri personelim seni her yere şikayet ederiz yaptığın suç demiş biraz geri adım atar gibi oldu ama erkek arkadaşım gidince yalnız kalacağım işte
Adam net haksız, ama taşınamayacaksanız orada kalmak zorundaysanız da durumu idare etmek için erkek arkadaşınız için ya nişanlım ya abim deseydiniz de ev sahibinizi korkutsaydı erkek arkadaşınız. Hem de öncesinde taciz olayları olmuş bunun için de gözünü korkutmuş olurdu.

Yalnız ben erkek arkadaşınızla da ayrılık aşamasındayken onun ısrarı üzerine evde görüşmeyi kabul etmenizden de bi tık ürktüm, bu “son kez konuşalım”lar bazen tehlikeli sonuçlar doğurabiliyor aman dikkat

Eve girince kilidi değiştirmiş miydiniz? Degistirmediyseniz yarın ilk iş onu değiştirin. Böyleleri kendileri ahlaksız oldukları için yalnız yaşayan kadınların özel hayatlarına karışmayı çok severler hatta bundan güç de alırlar. Ev sahibiniz erkek mi bilmiyorum, erkekse ve kapıyı çalarsa yalnızsanız açmayın bence.
Eve giren erkeğe karışan adamdan iyi şeyler beklemem ben.
Evet benim yanlız yaşayan bı arkadaşımda böyle. Ev sahibi kız evde yokken kocasıyla birlikte kızın evine girmişler güya yağmur yağıyomus eve su basmasın diyeymis Kizinda çamaşırlari asiliymis evde iç çamaşırlarını falanda demiş ev sahibine ne hakla giriyosunuz demiş ki burası benim evim. Şehri merak edene özelden söyleyebilirim 😁

Evet benim yanlız yaşayan bı arkadaşımda böyle. Ev sahibi kız evde yokken kocasıyla birlikte kızın evine girmişler güya yağmur yağıyomus eve su basmasın diyeymis Kizinda çamaşırlari asiliymis evde iç çamaşırlarını falanda demiş ev sahibine ne hakla giriyosunuz demiş ki burası benim evim. Şehri merak edene özelden söyleyebilirim 😁
Ya arkadaşınızınki de cahil cesareti yalnız nasıl kilidi değiştirmeden insan rahat rahat tuttuğu evde oturabilir ki🙈 garantisi var mı eski kiracının anahtarı kopyalamadığının ya da kaybetmediğinin/çaldırmadığının? Çok çok tehlikeli ya neler duyuyoruz aman dikkat

Ya arkadaşınızınki de cahil cesareti yalnız nasıl kilidi değiştirmeden insan rahat rahat tuttuğu evde oturabilir ki🙈 garantisi var mı eski kiracının anahtarı kopyalamadığının ya da kaybetmediğinin/çaldırmadığının? Çok çok tehlikeli ya neler duyuyoruz aman dikkat
Ya anahtarı değişmiş ama balkon kapısından girmişler 😳

Daha once de rahatsiz etmis ev sahipleri sizi, simdi de tehdit ediliyorsunuz ve hala daha kiralar cok pahali cikamam mi diyorsunuz? Soku atlatamamis ve saglikli dusunemiyor olabilir misiniz?

Gerekirse bir bucuk sene kit kanaat gecinip o parayla huzur ve guvenliginizi satin alacaksiniz. Hem siz memur ve duzenli geliri olan biri olarak kiralar cok pahali diye bu tarz bir siddete goz yumarsaniz, diger insanlar ne yapsin.

Birkaç istisna dışında Türkiye'de ki tüm şehirler olabilir. Erzurum veya Konya açık ara önde tahminimde 😂 Bunlar değilse özelden yazar mısınız?

Şikayet edin onu sırf tehdit ettiği için. Siz evinizin kirasını ödediğiniz sürece, orada kiminle ne şekilde yaşamak istediğiniz sizi ilgilendirir.
Böyle bir uyarı yapmaya hakkı yoktur kimsenin. Evini kiralıyorsunuz, adamın nikahına girmiyorsunuz. İnsana kocası diyemez bu lafı, kaldı ki ev sahibi. Hiç diyemez.
Dişli olun, sizi sindirmesine izin vermeyin. Gidip eşinin, çocuklarının, ailesinin yanında sorun, bana ne kötülük yapacaksınız diye?
Bunlar azarı yiyince süt dökmüş kediye dönüyor çoğu kez.
Benim de öğrenci evimde ev sahibim babamı arayıp, kızın eve oğlanları alıyor demişti. Evime de kimse gelmedi ama. Babam da ona, sen benim kızımın evini ne hakla gözetlersin, namussuz demiş. Ben kızımı bilirim, güvenirim. Senin haddine değil demiş. Bi daha ev sahibi yoluma bile çıkmadı.
Yaşınız gençse, ailenizden biri de konuşabilir ev sahibi ile.
Ama yaptığı aşağılık bir şey.

Back
X