- Konu Sahibi agresifkiz
Bu kiralarla nasıl olacak bilmiyorumKesin taşının derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kiralarla nasıl olacak bilmiyorumKesin taşının derim
Tam çomarErkek arkadaşımla ayrılma eşiğindeyiz zaten ama o da inat etti böyle bırakmam seni gitmiyor tekrar konuşacakmış anladığı dilden konuşacağım diyor. Çok hadsiz hemde. Evime gelmek istedi ilk zamanlar çay içmek evimi görmek içinmiş.
Bekar mi kendisi? Evinde oturuyorsun diye senide zimmetine aldi saniyor bence.. ayrica ne munasebet evine gelip cay icecekmis zikkim icsin.. kesinlikle bu herifteki goz goz degilErkek arkadaşımla ayrılma eşiğindeyiz zaten ama o da inat etti böyle bırakmam seni gitmiyor tekrar konuşacakmış anladığı dilden konuşacağım diyor. Çok hadsiz hemde. Evime gelmek istedi ilk zamanlar çay içmek evimi görmek içinmiş.
Ben de bu tehdidinizden dolayı savcılığa veririmCikaramaz ama pislik yaparim, kötülük ederim demis, pis herif ne düşünüyor acaba
Kira sözleşmen varmı ? Evine girip çıkana karışamaz o namus bekçisi ahlaksız bitmediler yaGirmiş bulundum ve tayin almama bir buçuk senem var çıksam kiralar uçmuş taşınmak dert ve bir buçuk senem kaldı ama korktum tehditlerinden de lanet olsun böyle zihniyete
Adam net haksız, ama taşınamayacaksanız orada kalmak zorundaysanız da durumu idare etmek için erkek arkadaşınız için ya nişanlım ya abim deseydiniz de ev sahibinizi korkutsaydı erkek arkadaşınız. Hem de öncesinde taciz olayları olmuş bunun için de gözünü korkutmuş olurdu.Beni tehdit etti zaten ve erkek arkadaşım da buna sinirlendi direkt ben askeri personelim seni her yere şikayet ederiz yaptığın suç demiş biraz geri adım atar gibi oldu ama erkek arkadaşım gidince yalnız kalacağım işte
Evet benim yanlız yaşayan bı arkadaşımda böyle. Ev sahibi kız evde yokken kocasıyla birlikte kızın evine girmişler güya yağmur yağıyomus eve su basmasın diyeymis Kizinda çamaşırlari asiliymis evde iç çamaşırlarını falanda demiş ev sahibine ne hakla giriyosunuz demiş ki burası benim evim. Şehri merak edene özelden söyleyebilirimEve girince kilidi değiştirmiş miydiniz? Degistirmediyseniz yarın ilk iş onu değiştirin. Böyleleri kendileri ahlaksız oldukları için yalnız yaşayan kadınların özel hayatlarına karışmayı çok severler hatta bundan güç de alırlar. Ev sahibiniz erkek mi bilmiyorum, erkekse ve kapıyı çalarsa yalnızsanız açmayın bence.
Eve giren erkeğe karışan adamdan iyi şeyler beklemem ben.
Ya arkadaşınızınki de cahil cesareti yalnız nasıl kilidi değiştirmeden insan rahat rahat tuttuğu evde oturabilir kiEvet benim yanlız yaşayan bı arkadaşımda böyle. Ev sahibi kız evde yokken kocasıyla birlikte kızın evine girmişler güya yağmur yağıyomus eve su basmasın diyeymis Kizinda çamaşırlari asiliymis evde iç çamaşırlarını falanda demiş ev sahibine ne hakla giriyosunuz demiş ki burası benim evim. Şehri merak edene özelden söyleyebilirim![]()
Ya anahtarı değişmiş ama balkon kapısından girmişlerYa arkadaşınızınki de cahil cesareti yalnız nasıl kilidi değiştirmeden insan rahat rahat tuttuğu evde oturabilir kigarantisi var mı eski kiracının anahtarı kopyalamadığının ya da kaybetmediğinin/çaldırmadığının? Çok çok tehlikeli ya neler duyuyoruz aman dikkat
Her açılan konuya bizler biseyler mi yapıyoruz kiBizim burdan yapabileceğimiz bir şey yok![]()
Yapmiyoruz tabi, söyle düşündüm.Her açılan konuya bizler biseyler mi yapıyoruz ki
Birkaç istisna dışında Türkiye'de ki tüm şehirler olabilir. Erzurum veya Konya açık ara önde tahminimdeEvet benim yanlız yaşayan bı arkadaşımda böyle. Ev sahibi kız evde yokken kocasıyla birlikte kızın evine girmişler güya yağmur yağıyomus eve su basmasın diyeymis Kizinda çamaşırlari asiliymis evde iç çamaşırlarını falanda demiş ev sahibine ne hakla giriyosunuz demiş ki burası benim evim. Şehri merak edene özelden söyleyebilirim![]()