• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime giren çıkana karışan ev sahibi?

sinirden elim ayağım titriyor. Geçen konu açmıştım erkek arkadaşımla sorun yaşamıştık ben ayrılmak istedim son kez gelip konuşmak istemiş başka şehirden kalktı geldi. Memurum ben yalnız yaşıyorum. Bende yine fikrimde ısrarcıyım ama geçmişimiz var konuşalım dedim. Üst kat komşum ev sahibim eve girerken görmüş beni arayıp evine erkek girip çıkamaz diye bana tehditler savuruyor. Ben sana başta dedim eve manita falan alamazsın diyor. Sana kötülük ederim diyor. Korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Can havliyle açıklamaya giriştim arkadaşım sadece falan diye ama sonra sinirlendim şoku atlatınca evime girene çıkana karışamazsınız dedim. Ama hala elim ayağım titriyor korkudan. Küçük bir Anadolu şehrindeyim ama bu insanlara bu hakkı veriyor mu ki? Ne yapar bilmiyorum ama evden çıkarmak isteyeceği kesin. Aklım durdu resmen ne yapabilirim?
Savcılığa veririm sizi de bu yaptığınız kadına şiddet anında içeri attırım sizi diyerek siz de onu tehdit edin. Ve savcılığa da verin. Telefonunuza ses kayıt programı indirin birdaha aradığında ilk diyeceğiniz şey sesinizi kaydediyprum olsun bu şekilde hakkınız olur. Ve kullanırsınız. Kades uygulamasını indirim ve sizi tehdit ederse direkt çağırın haddini bilsin terbiyesiz.

Eve acil ailenizi çağırın ve bir an önce başka bir memur bulun kadın yanına taşının. İlçede iseniz yurt bile bulabilirsiniz.

@MrsDelfino bir konuda yorum yapmıştı, çalıştığı merkezdeki yerel halkın erkek arkadaşı olanlara bakışının farklı olduğu ile ilgili.

Daha önce eve girmeye çalıştı ise çok güvenilmez tacize cesaret edebilir. Ailenizi çağırın yalnız kalmayın.
Evden çıkmak aslında niyetim ama para sıkıntı kiralar uçmuş ve 1 buçuk sene ödeyeceğim taşınma parası cabası

Ben doğuda çalışırken ev sahibi bize evi bu şartla kiralamıştı. Sonra arkadaşın başka şehirden gelen erkek arkadaşını kardeşi diyerek eve almıştık 😂 evet biz bu şarta uymuştuk o çocuk dışında çünkü seçenek yoktu. Hatta memleketten oraya askerlik yapmaya gelen ve beni arayan hemşerimle bu sebepten ilişkimi ilerletememiştim, her haftasonu restoran nereye kadar 😂Erkek arkadaşım değildi bir daha olmaz falan deyin evden çıkmak istemiyorsanız ılımlı konuşun.

Savcılığa veririm sizi de bu yaptığınız kadına şiddet anında içeri attırım sizi diyerek siz de onu tehdit edin. Ve savcılığa da verin. Telefonunuza ses kayıt programı indirin birdaha aradığında ilk diyeceğiniz şey sesinizi kaydediyprum olsun bu şekilde hakkınız olur. Ve kullanırsınız. Kades uygulamasını indirim ve sizi tehdit ederse direkt çağırın haddini bilsin terbiyesiz.
Beni tehdit etti zaten ve erkek arkadaşım da buna sinirlendi direkt ben askeri personelim seni her yere şikayet ederiz yaptığın suç demiş biraz geri adım atar gibi oldu ama erkek arkadaşım gidince yalnız kalacağım işte

Ben doğuda çalışırken ev sahibi bize evi bu şartla kiralamıştı. Sonra arkadaşın başka şehirden gelen erkek arkadaşını kardeşi diyerek eve almıştık 😂 evet biz bu şarta uymuştuk o çocuk dışında çünkü seçenek yoktu. Erkek arkadaşım değildi bir daha olmaz falan deyin evden çıkmak istemiyorsanız ılımlı konuşun.
Kuzen dedik aslında başta ama inanmadı haliyle

E kabullenmişsiniz zaten. Adam size ‘Ben sana başta dedim eve manita falan alamazsın’ dediğine göre siz bunu kabullenmiş o eve yerleşmişsiniz
O zaman erkek arkadaşım yoktu ama şimdi var evime giren çıkanın hesabını vermek zorunda değilim ki

Direkt gidip konuşmuş benden habersiz sinirlenince askeri personelim demiş arkadaşım 1-2 günlüğüne geldim yanına demiş bilmiyorum korkuyorum ama :KK43:
Bizim ev kendimizin, apartman görevlisi babamı görünce kocan mı demişti. Aramızda 35 yaş var. Herkes çok meraklı. Diğerlerinin dediği gibi savcılık deyin. Tırsınca evinize bile gelirler. Ben de böyle püskürttüm.

O zaman erkek arkadaşım yoktu ama şimdi var evime giren çıkanın hesabını vermek zorunda değilim ki

Evet elbetteki değilsiniz o zaman bu cümleyi en başta söyleyecektiniz o evi de tutmayacaktınız. Adam işine gelirse koşulları bu demiş siz de kabul etmiş oturmuşsunuz. Bu söylemdeki saçmalık ucu size dokununca mı aklınıza geldi?

sinirden elim ayağım titriyor. Geçen konu açmıştım erkek arkadaşımla sorun yaşamıştık ben ayrılmak istedim son kez gelip konuşmak istemiş başka şehirden kalktı geldi. Memurum ben yalnız yaşıyorum. Bende yine fikrimde ısrarcıyım ama geçmişimiz var konuşalım dedim. Üst kat komşum ev sahibim eve girerken görmüş beni arayıp evine erkek girip çıkamaz diye bana tehditler savuruyor. Ben sana başta dedim eve manita falan alamazsın diyor. Sana kötülük ederim diyor. Korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Can havliyle açıklamaya giriştim arkadaşım sadece falan diye ama sonra sinirlendim şoku atlatınca evime girene çıkana karışamazsınız dedim. Ama hala elim ayağım titriyor korkudan. Küçük bir Anadolu şehrindeyim ama bu insanlara bu hakkı veriyor mu ki? Ne yapar bilmiyorum ama evden çıkarmak isteyeceği kesin. Aklım durdu resmen ne yapabilirim?
Ne kötülüğü edecekmiş sana haspam . Kıskanıyor galiba içten içe

Ev sahibi erkek ve daha önceden içeri adım atmaya çalışmış, erkek komşu ne zaman çaya çağırılmış? Kısır günü mü bekledi? Abisi de sizi sıkıştırmış ve şimdi üstüne bu. Bence kız arkadaş bulun okullara hastaneye sorun mutlaka biri çıkar ve sizin için bir arkadaş olur. Taşınma, kirayı yüksek bahanesi ile hiç zaman kaybetmeyin. Olmadı birinin odasını kiralarsınız. Erkek arkadaşınız taşınmaya yardım eder bu esnada. Ama en acili aileye haber vermek.

Back
X