- 3 Ocak 2008
- 4.200
- 29
-
- Konu Sahibi sudeyoncaa
arkadaşlar oda spreyleri havada mikro kürecikler olarak 3 gün asılı kalıyor ve sonrasında ciğerlere yapışarak kanser riskini arttırıyor..bence en iyisi kolonya.ama tabiki bildiğimiz tütün,limon filan değil jhonson's baby kolonyayı sprey şişeye koyup püskürtüyorum...
birde benim bir süpürgem var,ama ona temizlik robotu diyor satanlar,onun içine bir kaç damla kokulu herhangi bişey damlatıyorum zaten kendikokkularıda var o da çok işe yarıyor..ve havayı temizliyor aynı zamanda..evin ortasında hiç süpürge yapmadan bile sadece çalışır vaziyette bıraktığımda birsürü ince tozu topladığını görüyorum..tavsiye ederim...
sabahları her yeri havalandırmakla başlıcaksın öncelikle ve ilaydanın dediği air wick alıcaksın üzerinde beyaz çiçekli olan koku harika onu salonuma koydum ben ayrıca da gladelerden (fişe takılanlardan) evin iki yerine daha fişe takıyorum onların da üzerinde beyaz çiçek olan var yasemin olabilir harika kokuyolar hatta anneme almıştım onunkinin markası air wick onun kokusu daha güzeldi bir de perdelere kumaşlara sıkılan yumoşun spreyi var ondan da sıkıyorum perdelere halılara koltuklara :dance: kafayı yedim resmen :roflol: ama evim çok güzel kokuyo şakkıdışakkıdı
Hergün evinizi havalandırın bence en azından kötü kokmaz ama spreyler hem sağlıklı değil hem de kokular geçici