- 16 Mart 2007
- 284
- 1
- Konu Sahibi sudeyoncaa
bende koku delisiyim her yerde air wıck in püskürtmelisi var yatak odamda salondada elektriklisi beyaz gül çok güzel kokuyor yumoşun sarısı çok güzel gardorobun içine sıkıyorum tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin oda kokularına karşı biraz hassas. Hemen tıkanıyor.
Bende burdaki bir arkadaşın dediğini yaptım.
Yumuşatıcı sprey şişesine koydum üzerinede azıcık su.
Heryer mis.
her odamda otomatik koku sıkıcım varr yatak odam içindee tütsü kullanırım çok hoşuma giderr ama evi havalandırmak en güzeliii kış günü zor oluyor ama yazınn kapı pencere kapanmaz evdeee
Her odada zehirleniyorsun be canim.:1no2:
kesinlikle katılıyorum.
bende de aynı otomatik fısfıslı aletlerden var ama uzun zamandır kullanmıyorum.
hele hele o oda spreylerini koklayarak derin derin içe çekmek aşırı zararlıymış. bildiğin petrol ürünü işte. direk ciğerlere yerleşiyormuş. ben çok nadir tuvalete sıkıyorum. dr. Erkan Topuz'un dediği gibi bir iki fıs sıkıp kaçıyorum. :1rolleyes:
MONALISA Erkan topuz hoca bizi iyi tesir altina almis galiba,,adamcagizi herdinleyiste hayatimdan bir madde kullanimdan kesin cikiyor,,,yakinda daglarda gezintiye , tarlalarda cifcilige filan mi baslicam ne:dance:
Ben yeni hava temizleyicilerden aldım güvenli diye biliyorum çok ta güzel kokuları var doğal solisyonlar tavsiye edebilirim.