- 24 Ocak 2021
- 10.746
- 24.069
-
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Ay nesini seviyor acepSence bosanacak mi? Bile bile bu adamdan cocuk yapmis hala seviyorum yazmis. Belli ki barisacak hic bu toplara girmesin.
İyi de yok dediği ne ? Bu zamana kadar hiç mi eve yiyecek içecek almadı fatura ödemedi markete gitmedi çocuğun ihtiyacıni almadi bu adam? Ailesine aldıklarıni meyvesine kadar saymış, ama sanki adam kendi evine tek bir ekmek bile almamış gibi anlatmış? Sanki 70 bini direkt ailesine yollamış bunlar da evde aç susuz karanlıkta üremeyi başarmışlar yani öyle mi?Piraye adamin ailesine varmis ama konu sahibine yokmus. Muhtemelen cocuk olursa duzelir diye dusundu.
Bunları tabikide alıyordu fakat para konusuna gelince asla vermiyordu yanımda hiç para bulnmazdıNasıl yani? Yeme içme market faturalar doğum çocuk için alışveriş vs... hicbirsey mi almıyor bu adam eve? Aç , susuz karanlıkta mi yaşadınız bu zamana kadar?
Sevmiyorum arkadaşlar eski halini özledim eski halini seviyorum sadece. İnsan emek verdiğini malesef kolay kolay silemiyor ama bunu kızım için yaptm ben çok soğudum seven insan kalırdı katlanırdıAy nesini seviyor acep
İyi de yok dediği ne ? Bu zamana kadar hiç mi eve yiyecek içecek almadı fatura ödemedi markete gitmedi bu adam? Ailesine aldıklarıni meyvesine kadar saymış, ama sanki adam kendi evine tek bir ekmek bile almamış gibi anlatmış?
Anladım tatlım , verse iyi olurmuş ama beslenme barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyorum yeter diye düşünen biri belli ki...O yüzden diyoruz ekmeğinizi elinize almadan çocuk yapmayın diye, erkeğe güvenip yola çıkarsanız olan böyle kucaginizdaki sabilere oluyor YazıkBunları tabikide alıyordu fakat para konusuna gelince asla vermiyordu yanımda hiç para bulnmazdı
bir yanım onu halen çok seviyor ama diğer yanım da çok kırgın
Sevmiyorum arkadaşlar eski halini özledim eski halini seviyorum sadece. İnsan emek verdiğini malesef kolay kolay silemiyor ama bunu kızım için yaptm ben çok soğudum seven insan kalırdı katlanırdı
Sayarım evt eşinden kızından esirgiyorsa sayarm tabi. Bende bir kadınım beğendiğim bir şeyler oluyor kuaför ihtiyacm oluyor en basitinden elimde para olsa canm bir şey ister kızımı alır gider alırım misal. Her şey evin ihtiyaçlarını almak değil ben hayvan mıyım dört duvar arasında durcm ekmeği suyu getircek önüme atacak ama ne bir yere götürcek ne de ilgilenecek. Üstelik yeri gelecek hakaret edecek git diyecek ailesi de susacak tüm bu olanlara yok öyle bir dünya hem kocamdan yiyip hemde rezilliğimi izliyorlardı! Hata yapmışm en başnda defolup gelecektm onu da anasıyla babasıyla baş başa bırakacaktm. Ailemin evinde ekmek mi yok ben evlenmeden önce daha iyi bir hayatım vardıPiraye kadinin eline ne para vermis ne ustune basina bir sey almis. Muhtemelen istemis ki yok demis. Bu durumda ailesine aldigi meyveyi saymasi normal geldi bana.
Sen boş boş konuşmaya devam et. Belli ki insanlara ön yargı ile yaklaşan birisiniz devam edinzaten bunca zaman katlanmissiniz. Adam sizi evden kovmasa hala katlanirdiniz.
Kız ilk halleri rol tamamen bunların, insanı kandirana kadar uğraşıp sonra böyle fitil fitil burnundan getiriyorlar, gerçekten seven bu şekilde bir hayatı sevdiğine ve çocuğuna layık görmez, akıllı ol bırak o kurtarmak için cabalasın sen kılını bile kıpırdatma...Sevmiyorum arkadaşlar eski halini özledim eski halini seviyorum sadece. İnsan emek verdiğini malesef kolay kolay silemiyor ama bunu kızım için yaptm ben çok soğudum seven insan kalırdı katlanırdı
Sayarım evt eşinden kızından esirgiyorsa sayarm tabi. Bende bir kadınım beğendiğim bir şeyler oluyor kuaför ihtiyacm oluyor en basitinden elimde para olsa canm bir şey ister kızımı alır gider alırım misal. Her şey evin ihtiyaçlarını almak değil ben hayvan mıyım dört duvar arasında durcm ekmeği suyu getircek önüme atacak ama ne bir yere götürcek ne de ilgilenecek. Üstelik yeri gelecek hakaret edecek git diyecek ailesi de susacak tüm bu olanlara yok öyle bir dünya hem kocamdan yiyip hemde rezilliğimi izliyorlardı! Hata yapmışm en başnda defolup gelecektm onu da anasıyla babasıyla baş başa bırakacaktm. Ailemin evinde ekmek mi yok ben evlenmeden önce daha iyi bir hayatım vardı
Para vermeme sebebi seni kendine bağımlı kılabilmek , iğrenç bir zihniyet ...Bunları tabikide alıyordu fakat para konusuna gelince asla vermiyordu yanımda hiç para bulnmazdı
Sen boş boş konuşmaya devam et. Belli ki insanlara ön yargı ile yaklaşan birisiniz devam edin
Peşimden köpek gibi koştu benm için ailesini karşısına aldı. Biz evlendik bana burda kalıcı değiliz sana başka ev tutcm dedi her zaman bende tm o zaman idareden kalırız dedm zatn çocuk da yoktu o zamanlar. Ama ailesini görmeniz lazm etrafımda dört dönüyorlar sonra hamile kaldm bi baktm en başta babası olmak üzere bana karşı tavırları değişti neden anlayamadım eşim bana çok düşkündü diye içten içe nefret beslediler bana bunu hep hissettm kaynanam oğlunu paylaşamadı zaten bu bir gerçek. Madem öyle evlendrmeseydn başkasının hayatını mahfetmeseydn. Sonra zamanla eşim de onlardan taraf aldı tek başıma kaldm hamileliğimi bana zehir ettiler üstüne bi de lohusalık şimdi de bu durumdayım işteKız ilk halleri rol tamamen bunların, insanı kandirana kadar uğraşıp sonra böyle fitil fitil burnundan getiriyorlar, gerçekten seven bu şekilde bir hayatı sevdiğine ve çocuğuna layık görmez, akıllı ol bırak o kurtarmak için cabalasın sen kılını bile kıpırdatma...
Birde mağdura oynuyor. Kızımı özledm nefes alamıyorum bilmem ne asla göstermicem kızımı ona zamanında değerimizi bilseydi. Parası da o da eksk kalsnPara vermeme sebebi seni kendine bağımlı kılabilmek , iğrenç bir zihniyet ...
Dönecegimi kim söyledi boşanıyormBoşanacağınızı düşünmüyorum, çünkü onca şeye rağmen, karım olarak görmüyorum sözüne rağmen seviyorum demişsiniz.
Kocanızın yanına dönerken şunu iyi bilin ki değersizliğiniz iki kat artacak ve ailenizin de size olan inancı azalacak. Bir daha aileden yardım istemek o kadar kolay olmaz. Bile bile gitmiş olacaksınız çünkü.
Dönecegimi kim söyledi boşanıyoröBoşanacağınızı düşünmüyorum, çünkü onca şeye rağmen, karım olarak görmüyorum sözüne rağmen seviyorum demişsiniz.
Kocanızın yanına dönerken şunu iyi bilin ki değersizliğiniz iki kat artacak ve ailenizin de size olan inancı azalacak. Bir daha aileden yardım istemek o kadar kolay olmaz. Bile bile gitmiş olacaksınız çünkü.
Peki bizi mağdur etmesi ne olcak onca şey unutulur mu hiçBence bekle tayini boşanma derim..eğer haziranda tayini olayının yalan olduğu ortaya çıkarsa bi daha yüzüne bile bakma boşan..hazirana kadar baba evinboşanıyor
Alamaz için rahat olsun. Dediği hiç bir şeyi yapmayacak. İnanma, asla inanma. Duygusal davrama. Üzülüp kırılırsın ama toparlanırsın. Sen evi terk etmişsin adam trene bakar gibi izlemiş. Size buz gibi fareli evi layık görüyor. Seni de karısı olarak görmüyor. Zaten sizinle hiç değilmiş ki, hep anasının dizinin dibindeymiş. Buyursun otursun evinde fareli köyün kavalcısı.Çocugumu benden alabiliyor mu peki? Şuan çalışmıyorum ama çalışcam