Evi terk ettim..

İyi bile dayanmışsınız. Adamın elinde imkan olmasa neyse diyeceğim ama maaş desen iyi, o kadar imkan varken hangi baba çocuğunu farelerin cirit attığı buz gibi evde oturtmak ister? Eşiniz tamamen ailesinden kopmamak için sizi mahkum etmiş o eve. Size yeni bir ev alsa bile sanıyor musunuz size huzur verecek? Ya da sizinle kalacak. Adam sürekli anasının evinde yatmadan yatmaya geliyormus eve. Bu şekilde yine yalnız olacaksınız. Elbette siz doğru olanı yapmışsınız kızınızı alıp giderek. Sizi eşi olarak bile görmeyen ve bunu açıkça dile getiren bir adam için asla üzülmeyin. Siz hiç birşey kaybetmezsiniz, aileniz size destek bu en önemlisi. Bir süre sonra çalışmaya başlar kendi ayaklarınızın üzerinde kızınızla bir hayat kurarsınız. Kendiniz için ve en önemlisi evladınız için en hayırlı kararı verirsiniz inşallah. Allah yardımcınız olsun

Barisacaksiniz bence cunku bir yanim hala onu seviyor demissiniz. Barisacaksaniz hic o kadar yolu cekmeseydiniz keske. Malum adam elinize ne para veriyormus ne ustunuze basiniza aliyormus ama buna ragmen cocugunuz olmus.

Yaklaşık 70 bin alıodur
70 bin maaşla kira öderken çocuğun masrafları ile çok zorlanırsınız gerçekten, üstelik taşınma toplu para gerektiren bir iş, yani ben maddi olarak eşinizin bu gelirle hazır bedava evde oturma ısrarını anlayabiliyorum, diğer konularda durumu siz değerlendirin ve kararınızı ona göre verin derim

Farelerin gezdiği rutubetli evde karısına beş kuruş vermeden geçinen bi adamı boşamayacaksınızda ne yapacaksınız. Size küfür etmiş lohusa karısını evden kovmuş daha ne olsun. Aileniz ne güzel size sahip çıkmış onlarında yüzünü kara çıkartmayın, değil bebeğinizin velayetini almak boklu bezini bile alamaz. Süt bebeği o daha. Bebek büyüyünce işe girer çalışırsınız ailenizde bebeğe bakar bi düzen kurarsınız yavaş yavaş.

70bin maaşla mı çok zorlanacaklar yapmayın Allah aşkına. Tamam lüks bi geçim olmaz ama kira+ev giderlerinede yeter fareli evde oturmaktan bin kat iyidir asgari ücretli değil ya bu adam.

O maaşla zorlanacagımızı düşünmüyorum. Evimin masrafına bir şey gitmiyor ki. Eşim orda ailesine yetiştiremiyor bu bir gerçek o maaş bile yetmiyor faturalarından tutun da meyvesi ne tatlısına kadr eşim alıyor üstüne borçlanıyor bize gelince de yok neden yok kendimi enayi gibi hissediyorum

40 günlük bir bebeği kimse babaya vermez. Ayrıca kızına para göndermek için anasından izin alması gerektiğini düşünen adamdan birşey olmaz. Büyük ihtimalle babanızın bir noktadan sonra sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaktan bıkacağınızı ve mecbur döneceğinizi düşünüyordur.

Sosyal medya olur veyahut özelde telefonları olur bir şekilde duyururum, bana böyle böyle eziyet ettiler , boşanacağız ailesi yüzünden der ortalığı ayağa kaldırır sonra bir güzel boşardım...

Sence bosanacak mi? Bile bile bu adamdan cocuk yapmis hala seviyorum yazmis. Belli ki barisacak hic bu toplara girmesin.

70bin maaşla mı çok zorlanacaklar yapmayın Allah aşkına. Tamam lüks bi geçim olmaz ama kira+ev giderlerinede yeter fareli evde oturmaktan bin kat iyidir asgari ücretli değil ya bu adam.
Faresiz rutubetsiz doğalgazlı bir evin kirası 20-25 bin, bebek masrafı da bezi maması doktoru ilacı minimum 15-20 desek, kalan 20-25 e de mutfak masrafı, faturalar , üst baş ıvır zıvır..ucu ucuna yeter... Bilemiyorum, bedava ev dururken ben de bu riski almak istemezdim bu zamanda...

Nasıl yani? Yeme içme market faturalar doğum çocuk için alışveriş vs... hicbirsey mi almıyor bu adam eve? Aç , susuz karanlıkta mi yaşadınız bu zamana kadar?

Piraye adamin ailesine varmis ama konu sahibine yokmus. Muhtemelen cocuk olursa duzelir diye dusundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…