Evi terk ettim..

Okurken farketmemişim, tekrar dönüp okudum aynen öyle yazmış.

Onu seven yanına söyle ağzına s.ıçılmıs haberi yok . Ailen sahip çıkarken sakın geri dönme birak . Lohusa kadını bebekle ortada bırakanı bir de seviyor musun

Böyle birini seviyorsanız sizdede büyük sorun var.
Adam bebeği farelerin içinde büyürken annesiyle keyif yapıyor. Aşkı geçtim böyle birinde sorumluluk ve vicdan yoktur.

Bosanmayacagina o kafar eminim ki.

Namusuyum nedir? Zor durumdasınız kötü yazmak istemiyorum ama çıkın bu kafadan rica ediyorum tepem attı. Kızınızı da böyle büyütmeyin kimse kimsenin namusunun bekçisi değil.

Kocanıza gelince bu halde bile taşınmıyor yani hiçbir zaman tasınmayacak.
Sizinle aile olarak yeterli mutlu hissetse anne babasının dizinde kalmazdı ki demiş diyeceğini.
Karar sizin

Çünkü normal şartlarda karşıma alıp konuşmayi denediğimde hep bir tartışma çıkıyor telefon ile kendimi daha iyi ifade ediyorum

Böyle birini seviyorsanız sizdede büyük sorun var.
Adam bebeği farelerin içinde büyürken annesiyle keyif yapıyor. Aşkı geçtim böyle birinde sorumluluk ve vicdan yoktur.
Çok geçmişim var onunla belki de onun şuan ki halini değil de eski halini seviyor özlüyprum. Ama şuankini görmek bile istemiyorum. Çok soğudum bana yaptıkları yaşattıkları aklmdn çikmiyor

Yazıklar olsun eşinin annesine bir büyük olarak size destek olmaları gerekirdi ,aramamışlar sizi , bu torun onların aslında eşin ile birlikte bir özür için gelmeleri gerekir di aile yıkmak bu kadar kolay olmamalı babasız bir çocuk büyüyecek ,yazıklar olsun onlara !!!
Boşan veya boşanma diyemeyeceğim bu senin kararın ,iyi düşün

Düşünecek bir şey kalmadı aslında o kendi ailesiyle yaşayıp gidiyor kızımla beni yalnız bıraktı. Zaten alıştık onsuzluga o yüzden devam ettirmeye de gerek yok

Abisi beni arıyor utanmadan biz soranlara burcu gezmeye gitti diyoruz sende öyle söyle diyorlar bana. Utanmzlar kendi ayıplarını böyle kapatıyorlar

Abisi beni arıyor utanmadan biz soranlara burcu gezmeye gitti diyoruz sende öyle söyle diyorlar bana. Utanmzlar kendi ayıplarını böyle kapatıyorlar
Oğlumuz kocalığı beceremedi,o kadar kötü biriki gelin 40 günlük bebesini alıp baba evine sığındı diyemiyorlar.Hâlâ suçlu kim neden bunlar oldu ???diye düşünmek yok aman bize laf gelmesin derdindeler. Böyle çapsız bir eş ve eş ailesi ile yola devam etmek kader değil kendi tercihiniz Geri adım attığınızda size sahip çıkacak ailenizde bir daha yanınızda olmaz

Çünkü normal şartlarda karşıma alıp konuşmayi denediğimde hep bir tartışma çıkıyor telefon ile kendimi daha iyi ifade ediyorum

Sakin mesaj yazma.
Hepsini sana karşı kullanir.
Eğer yazsan sadece evin durumu, fareler, rutubet ve bebeğin hastalandiğini yaz. Başka hiçbir konuya girme

Cok gecmis olsun. Allah kolayi iyisi neyse onu nasip etsin degersizlik hissi kotu. Bunlar ailelerine gelince yoktan var ediyor eslerine gelince varı yok ediyorlar. Ailende sana sahip cikiyorken donme derim. Ama surundurmek istiyorsan uzun sure gitme. Evini tasiyana kadr en azindan. Ailelerinin islerine geliyor boyle adamlarin bosanmasi cunku paralarini onlara veriyorlar. Oglumuz bosansin gelsin hem parasini bize verir hem evi kiraya veririz diye dusunuyorlar. Allaha havale et. İyice dusun. Bu arada para gondermek zorunda cocugu icin. Bende suan bosanma asamasindahim hamileyim.benim ailemde bana sahip cikiyor. Ama ben vitaminine kadar ilacima kadae soke soke ona aldıriyorum essek gibi odeyecek cocugu ailemin evinden getirmiyorum

Boşanma tebligatını yolla bacım, bu adamdan olmaz , evde fareler cirit atarken hala anasının g.. tünden ayrılmamak için direniyor, seni oyalıyor, dik dur ne olacaksa olsun , ya tam düzelsin hersey ya da bitsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…