- 15 Haziran 2008
- 8.761
- 36.658
-
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Eski konulariniza bakınca hiçkimse öyle 180 derece değişmiş filan değil, kendinizi kandırmayın...Evlendiginizden beri evinizde telefon kırmalı, bağırıp cagırmali kavga eksik olmamış. En başta eşiniz sizi uyarmış üstelik ailemle fazla içli dışlı olma diye siz buna rağmen eltilerinizi kıskanıp her gün yemeğe çaya bilmemneye tek başınıza evlerine gitmissiniz, her sözlerinde kötü bir mana aramış , kavga cikarmissiniz. Siz "o" kadınlar gibi tek başına hayat mücadelesi verip evlat yetistirebilecek biri olsaydınız başta sınırlarınızı çeker, doğacak çocuğunuzun koşullarına odaklanirdiniz. Bundan sonrası için de çok ümitli değilim ben açıkçası. Bosanacaginiza da inanmıyorum. Bu tahminim de burda dursun bakalım....Ya neden tadilata para vereyim ona verecegim parayla gitsn bana düzgün bir ev tutsn ev küçük zaten eşyalarım sığamıyor. Ayrıca maaşı da iyi gitsn bana düzgün bir ev tutsn millete gelince var bize mi yok. Ben neden o rutubetli evde yaşamaya devam edeyim. Ayrıca biz o evi tadilata da soktuk düğünden önce ona rağmen rutubet tutuyor baş edemiyorum evle neden ısrarla yok tadilata soksn yok tek başına bakamzsn diyorsn. Benm gibi kaç tane kadın var sen bunu biliyor musun o zaman hepimiz susalım koca da gelsn her istediğini yapsn ama biz ağzımızı almayalım onlarn da istediği bu değil mi zaten. Çocugu da adam düzelsn diye yapmadm ayrıca ben hamile kaldktn sonra koca yüz seksen derece değişti ondan önce belki kimse inanamayacak ama beni el üstünde tutuyorlardı. Ne olduysa hamile kaldktn sonra oldu ve o gün bu gndr böyle
Yaw yalan , tamamen duygusal manipülasyon yapıyor, kızını çok seven baba o şartlarda yaşamasına izin verir mi , evladının annesini ezdirir mi, adam size maddi manevi şiddet uyguluyor, asla affetmeyin, haaa eğer adam gibi uzaktan temiz ev tutar her ay da hesabınıza belli miktar para atmayı kabul eder ve uygularsa ancak o şekilde barışın, ailesi ile de kesinlikle görüşmeyin , rezil edin bunları elaleme...Birde mağdura oynuyor. Kızımı özledm nefes alamıyorum bilmem ne asla göstermicem kızımı ona zamanında değerimizi bilseydi. Parası da o da eksk kalsn
Ay yok pirayem ne tadilatı bu bahane ile o evden ve o insanlardan kurtulsun, orada asla huzur bulamaz, uzaklaşmaları lazım, bence konu sahibi şunda diretmeli ya boşanacağız ya da bize güzel bir hayat kuracaksın uzakta, bu şekilde rest çeksin zaten kabul etmezse boşansın asla hayır gelmez ...Valla bu konu sahibi için eve tadilat yaptırıp kocasına çeki düzen vermesi daha doğru olacak gibi geliyor bana ...Şu anda lohusa kafasıyla karar alıyor, üstüne işi gücü mesleği yok, aile evinde çocukla nereye kadar rahat edecek,? Tek başına çocuk yetistirebilecek biri gibi gelmedi bana.
Sakin dönme, acilen de iş bulmaya bak , bu herifi sakin kolay affetme , şartlarını kabul etmezse boşan, ve etrafa yavaştan çıtlat küs geldiğini, toplum baskısı onları yıldırmaya yeterHer şeyi biliyorum. Fakat o insanlar kızımı zaten sevmiyorlar. Doğum yaptm bir kez bile gelip bakmayan insanlar babası deseniz durum ortada o yüzden kendi gelip görmek isterse gelir burda görür kızımı o evin sınırlarına dahi götüreme
O eve asla dönmeyeceğim. O sanıyor ki annem babam bize bir kaç ay bakar ondan sonra bakamaz geri gönderirler diye. Ama yok öyle bir dünya annem üzerimdeki kıyafetleri satarım yine de bakarım bebeğine dedi. Her şeyi geçtim kimse bakmasa devletin kadınlara sagladıgı bir sürü imkan var oraya gideriz. Her türlü ayaklarımn üstünde durur yine de dönmem oraya. Zaten istenmiyoruz istenmediğimiz yere neden gidelim. Ama hepsini Allah'a havale ediyorum Rabbim benim kizımın ve böyle kadinlarn hakkını bırakmasn
Birde mağdura oynuyor. Kızımı özledm nefes alamıyorum bilmem ne asla göstermicem kızımı ona zamanında değerimizi bilseydi. Parası da o da eksk kalsn
O zaman gelir görür gider kızımı o ortama göndermem ki bunu da mahkemede dile getiririm çocuga zarar gelir diye göndermezlerBosanmak istiyorsaniz bosanirsiniz, ama ona cocugu göstermek zorundasiniz. Mahkeme de buna öyle Karar verir.
Kabul etmiyor zatenn halen taşınmamakta direniyor sırf kira parası vermemek için. İnanır mısınız 8 binliralık ev bile buldum gönderdim buna ona bile yok dedi. Demekki derdi ev mev değil orda kalmakSakin dönme, acilen de iş bulmaya bak , bu herifi sakin kolay affetme , şartlarını kabul etmezse boşan, ve etrafa yavaştan çıtlat küs geldiğini, toplum baskısı onları yıldırmaya yeter
Tabikide gerçek değil :)Bu arada kullanıcı adın gerçekse her ihtimale karşı ismini değiştirmeni öneririm
Tamam dese geri mi döneceksiniz gerçekten? Sizin meseleniz ev değil ki. Kocanız size değer vermiyor, sevmiyor. Uğraşıp ev bakıyorsunuz birde.Kabul etmiyor zatenn halen taşınmamakta direniyor sırf kira parası vermemek için. İnanır mısınız 8 binliralık ev bile buldum gönderdim buna ona bile yok dedi. Demekki derdi ev mev değil orda kalmak
Yok hayır bunu öncesinden yapmıştm şuan iletişimi kopardm engelli bende her yerdenTamam dese geri mi döneceksiniz gerçekten? Sizin meseleniz ev değil ki. Kocanız size değer vermiyor, sevmiyor. Uğraşıp ev bakıyorsunuz birde.