Evi terk ettim..

Eski konulariniza bakınca hiçkimse öyle 180 derece değişmiş filan değil, kendinizi kandırmayın...Evlendiginizden beri evinizde telefon kırmalı, bağırıp cagırmali kavga eksik olmamış. En başta eşiniz sizi uyarmış üstelik ailemle fazla içli dışlı olma diye siz buna rağmen eltilerinizi kıskanıp her gün yemeğe çaya bilmemneye tek başınıza evlerine gitmissiniz, her sözlerinde kötü bir mana aramış , kavga cikarmissiniz. Siz "o" kadınlar gibi tek başına hayat mücadelesi verip evlat yetistirebilecek biri olsaydınız başta sınırlarınızı çeker, doğacak çocuğunuzun koşullarına odaklanirdiniz. Bundan sonrası için de çok ümitli değilim ben açıkçası. Bosanacaginiza da inanmıyorum. Bu tahminim de burda dursun bakalım....

Son düzenleme:
Birde mağdura oynuyor. Kızımı özledm nefes alamıyorum bilmem ne asla göstermicem kızımı ona zamanında değerimizi bilseydi. Parası da o da eksk kalsn
Yaw yalan , tamamen duygusal manipülasyon yapıyor, kızını çok seven baba o şartlarda yaşamasına izin verir mi , evladının annesini ezdirir mi, adam size maddi manevi şiddet uyguluyor, asla affetmeyin, haaa eğer adam gibi uzaktan temiz ev tutar her ay da hesabınıza belli miktar para atmayı kabul eder ve uygularsa ancak o şekilde barışın, ailesi ile de kesinlikle görüşmeyin , rezil edin bunları elaleme...

Ay yok pirayem ne tadilatı bu bahane ile o evden ve o insanlardan kurtulsun, orada asla huzur bulamaz, uzaklaşmaları lazım, bence konu sahibi şunda diretmeli ya boşanacağız ya da bize güzel bir hayat kuracaksın uzakta, bu şekilde rest çeksin zaten kabul etmezse boşansın asla hayır gelmez ...

Sakin dönme, acilen de iş bulmaya bak , bu herifi sakin kolay affetme , şartlarını kabul etmezse boşan, ve etrafa yavaştan çıtlat küs geldiğini, toplum baskısı onları yıldırmaya yeter

Sakin dönme, acilen de iş bulmaya bak , bu herifi sakin kolay affetme , şartlarını kabul etmezse boşan, ve etrafa yavaştan çıtlat küs geldiğini, toplum baskısı onları yıldırmaya yeter
Kabul etmiyor zatenn halen taşınmamakta direniyor sırf kira parası vermemek için. İnanır mısınız 8 binliralık ev bile buldum gönderdim buna ona bile yok dedi. Demekki derdi ev mev değil orda kalmak

Kabul etmiyor zatenn halen taşınmamakta direniyor sırf kira parası vermemek için. İnanır mısınız 8 binliralık ev bile buldum gönderdim buna ona bile yok dedi. Demekki derdi ev mev değil orda kalmak
Tamam dese geri mi döneceksiniz gerçekten? Sizin meseleniz ev değil ki. Kocanız size değer vermiyor, sevmiyor. Uğraşıp ev bakıyorsunuz birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…