- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
Can'ım anlıyorum sıkıntılı biyerdesinBaşka bir çözüm olsa inanın ben herşeye kabulüm. Ben bodrum olmuş, giriş olmuş hiç peşinde değilim gerçekten. Yeter ki şu pasak binadan kurtulayım, evim yenilensin. Lağım kokusundan cam açamıyorum evimde, elektrik desen 2 makine aynı anda çalışsa patlıyor. Hiçbir alt yapı yenilenmesine yanaşmıyorlar...
Yan tarafım sığınak. Fareler cirit atıyor. Kişi başı 5 tl veren olmadı ilaçlama yapmaya. Kendimiz yaptırdık. Neden ben bodrumdayım, düşünmesi gereken benim, onları bağlamıyor hiçbirşey. Sığınak bodrum katta bizi ilgilendirmez deyip çekildiler 5 tl vermemek için... Peki ya benim hakkım?
Keşke çabalasalar ben onların getirdiği müteahhite de itiraz etmem. Kim yaptırırsa yaptırsın ben her türlü kabulüm. Yeter ki pislikten kurtulayım. Ama tık yok kimsede...
Amacım kesinlikle seni kırmak değil
Diğer kattakilere empati yaparak konuşuyorum.
Kusura bakma ama Bi apartmanda en ucuz kat Bodrum katıdır, sonra giriş kat, en pahalısı da üst katlardır. Ben daha yeni ev aldım. 2 kattan ev Alcam diye dünya kadar kredi çektim. Bende o bütçenin yarısına Bodrum kat alabilirdim. Ama bu benim tercihimse ağlayıp yakınamam kimseye.
Fare çıkıp ilaçlarmamaları konusunda haklısın bak. Orda Bi kopukluk var. Apartmanda dayanışma yok demekki.
Ama diğer konuları muhtemelen bilerek, belki bütçen ona yettiği için Oray'ı aldın. Kesinlikle kırmak için söylemiyorum bunu. Ama ben olsam Bi gün sinirlenip 'ne uyanıksın ya ucuz diye Bodrum kat alıp sonra giriş kat yapmak için amma uğraştın' derdim. Sonuçta giriş katın damarına basıyorsun diyebilirler. O yüzden diyorum çok uğraşma diye
Umarım seni kırmamışımdır. Rabbim sana çok güzel kapılar açsın inşallah