- 7 Ocak 2016
- 10.301
- 49.630
Mesaji yarım yazıp göndermişim kusura bakmayın. Hayır büyük harfle yazmak her zaman bağırmak anlamına gelmiyor bir şeyi vurgulamak için de büyük harfle yapılabiliyor ve her vurgulanan şey de bağırmak olmuyor. Ve evet umurumda değil. Umarım eşiniz de aldatmaz ama bir gün aldatılırsanız ve millet bunu bildiği halde size söylemezse ve siz bunu öğrenirseniz emin olun kötü hissedeceksiniz ve cevrenizdeki insanlara da kızacaksınız çünkü bizim komşumuz kadına bir şey yapar diye söylemedik kadını uyardılar devam etti en sonunda basmış karısını ve öğrenince bizlere neden bana söylemediniz diye bir sürü laflar söyledi.
Online dünyada büyük harf bağırmak anlamına gelir. Vurgulamak için tırnak işareti veya bold yazım kullanılır. Bilmiyor olabilirsiniz anlarım ama iddialaşmayın. Eşim beni aldatırsa arkadaşım, ailemden biri herhangi bir yakınım bilipte söylemezse elbette bozulurum ama hiç muhabbetim olmayan komşum neden söylemedi diye kötü hissetmek, olay çıkartmak aklımın ucundan geçmez. Kaldı ki konu sahibinin emin olduğu bir durum değil bu. Gördüğü 3 saniyelik görüntüden dedektiflik peşine düşmüşler karı koca. Madem ilgilendirmiyor ne gerek var acaba ne oluyor diye didiklemeye?