Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..

ama sen evlisin istesen çocuğun olur böylelikle yarım kadın olmaktan kurtulursun..

ya benim gibi hiç evlenmemişlerin kaçta kaçı kadın yada değil

yani benim gibi bekarlar ne acaba bize ne deniyor merak ettim şimdi

neyi düzgün okumadım. okudum gayet anladım nedemek istediğinizi. ben çocuklu ve üstünüm demişsiniz. ba<ısı ben gibi anne olamıyordur, bazısı istemiyordur, hazır değildir. annelik başka kadın olmak başka. KADINLIĞI ÖLÇMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİL.
KUSURA BAKMAYIN AMA BİZDE SİZİN TOPİĞİNİZE ATARLANDIK

Oha bu ne?

herhalde çeyrek deniyodur
şaka yapıyorum sakın yanlış anlama

Anne olmak nedir yahu ?
Herkes anne .
Kadınların %90 ı anne .
Anne olduk da ne oldu ?
Tanrının ve doğanın verdiği biyolojik bir olayı abartmanın alemi yok .
Hem herkes kendi çocuğuna annedir .
Bir kadın anne diye herkes neden ona ekstra bir saygı duysun ?
ANNE İSEK ÇOCUĞUMUZA ANNEYİZ BAŞKA İNSANLARI BU YÖNÜMÜZ BAĞLAMAZ .

Bunu dersiniz de "annelikle kadınlık mertebesi" yarıştırırsanız tepki görürsünüz.
Size bunlar yüzünden değil, kadınlığı annelikle ölçmeniz yüzünden tepki verilmiş, çok da haklılar.

Benim asıl anlamadığım bir avukat nasıl bu kadar yazım hatası yapar?

9 aylık bir bebek sahibi olarak yorumum:

Konu sahibi saçmalamış...

Açık ve net!

Kadınlık ayrı, annelik ayrı. Ben şahsen anne olduğumdan beri kadın gibi hissetmiyorum pek. Uykusuz geceler yüzünden morarmış şişmiş gözler, sarkmış göbek ve memeler, salya ve kusmuk olmuş kıyafetler, alınmamış kaşlar,bıyıklar... Daha ne diyeyim ki.

Yorumunuzda kirmiziyla isaretledigim yeri tekrar okuyun belli ki siz ne yazdiginizi unutmussunuz.

Reelde nasil bir arkadasiniz çocuğu olmadigini ama istemediğini de söylediğinde "e olmadigi için tabi istemiyorum dersin" diyemezsen

Nasil çocuk istemiyorum diyen arkadasina da " ay rahatina amma duskunsun sen de kadin misin" nasil diyemezsen burada da diyemezsiniz

ya anne olamayanlar ne olucak peki?

onlar kadın değil de nedir?

bu sözler çok agır hemde çok agır.
evet canım hemde cok agır kendımden ornek vereyım ne mucadeler ne cabalar sarfedıyorum ıgenlerden yuruyemıyor oturamıyorum her yerım mosmor oldu yaşamayan anlayamaz uzaktan laf carpması kolay bızler neler yasıyoruz ne sıkıntılar çekıyoruz ama sahıp olamadıgımız ıcın kadın sayılmıyoruz kımın gozunde....

çok nazikmişsin cidden.
kıvırmayalım şimdi.

siz bıkmışsınız anlaşılan annelikten
kıskanır olmuşsunuz başkalarının entellektüel aktivitelerini

bir yardımcı alın arada bir siz de gidersiniz operaya, baleye.

ben yarım kadınım ...sen daha kadın bile olmamışsın ...
derhal bir koca bul ve bebe almadan kucağına kadınım deme
rezil olursun :)

Canım, çocuk istemeyen biri neden mücadele etsin.?
Niye böyle bi düşünceye kapıldın anlamadım. Çocuk yapmayanlar rahatına düşkün değildir, genelleme. Bin bir türlü dertleri var insanların. Mesela ben ekonomik açıdan rahatlamadıkça çocuk düşünmüyorum, evet sorumluluğunu kaldıramam madden. Ben dünyaya çocuk getirceksem onun sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmeliyim.
He tembellikten yapmayanlar da yapmasın, gezsin tozsun bize ne?
Senin tepki aldığın nokta bu, kendi düşüncelerini başkasına dayatmaya çalışmak.

Mücadele verir veya vermez, ister veya istemez. Kadınlık mertebesi annelik ile olçulmez.

aynen öyle .Doğum yaptım iki senede ancak kendime geldim. Evlat sevgisi olmasa çekilir gibi değil .

Bence senin tavsiyene yani çocuğun güzel bi duygu olduğunu , şuan probleminiz yoksa yapın önerinize değil de, kadını kadın yapar annelik lafına kırılmışlar ve tepki göstermişler. Ki haklılar.

Çocuk yapamayan milyonlarca kadın var, onlar kadın değil mi, kadınlıklarını yaşayamıyorlar mı? Yaşayamadıkları tek şey annelik duygusu. Kadınlık duygusu değil. Hatta çocuğu olmadığı dönemde bence kadınlar kadın olduklarını daha çok hissediyorlardır. Sorumluluk yok, mutlu etmen gereken sadece sen varsın..

İnsanların çocuk yapmama düşünceleri olabilir, sen de pişman olmasınlar , bu duyguyu tatsınlar gibisinden tavsiye verebilirsin Ama, tam kadın değilsiniz gibi ağır bir ithamda bulunamassın. Anne olamayan ona rağmen çok çocuk isteyen, ama kabullenmeye başlamış yada kabullenememiş insanları ne kadar kırabileceğinin farkında mısın? Siz kadınlık duygusunu nerden anlarsınız , çocuk doğurmamışsınız anlayamassınız gibi şeyler söylemeniz gerçekten çok bencilce. Herkes tavsiye verebilir birine ama yalan yanlış yargılar içermeden ve bir kesimi kırmadan tavsiye vermelidir.

Her anne kadındır ama her kadın anne değildir, kadın olması için anne olmasına gerek yok cinsiyetimiz baştan belli.

Anne olamayan yada olmak istemeyen kesimi rencide etmişsiniz baya bi. Ona rağmen yine de kaskaba cevap vermemişler size. İlerde allah korusun ikizleriniz anne olamasa onlara da siz tam kadın değilsiniz mi diyeceksiniz?

Az önce yorumlarını okudum

onlara bilmiş demişsin ama bence senin yorumunda gayet bilmiş, eminim şu kadar yaşındasınızdır ben de sizin gibiydim hadi hadi istemiyorum diyorsunuz ama ben sizi biliyorum tripleri. ..nerden esti o topige giripte bunları yazmak

ben yarım kadınım ...sen daha kadın bile olmamışsın ...
derhal bir koca bul ve bebe almadan kucağına kadınım deme
rezil olursun :)

öyleymiş demek ki vay be KK dan bunu da öğrendim ...meğer ben kadın değilim olmam için yolunu şaşırmadan giden bir sperme ihtiyacım var.koca olsa o bile kurtarmıyor bu durumu

o sperm olmasa ben bir HİÇİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…