- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
evet canım hemde cok agır kendımden ornek vereyım ne mucadeler ne cabalar sarfedıyorum ıgenlerden yuruyemıyor oturamıyorum her yerım mosmor oldu yaşamayan anlayamaz uzaktan laf carpması kolay bızler neler yasıyoruz ne sıkıntılar çekıyoruz ama sahıp olamadıgımız ıcın kadın sayılmıyoruz kımın gozunde....
Ya hepimiz her konuya yorum yapacağız diye bir şey yokki. Bazen kendimizi tutmalıyız. Eğer yorumum karşımdakini üzecekse yazmam. Ya da beni ilgilendirmeyen konuya yorum yapmam. Nasıl anne olanlar bir topicte konuşuyorsa anne olmamayı seçenlerde kendi aralarında sohbet edebilir.
Artı olivia hayatımda gördüğüm en kibar insanlardan biri. Haksızlık ediyorsun bence.
Konu sahibinin düşünce yapısına göre ne kadar çocuk o kadar üstünlük .
Benim tek çocuğum var ben azcık kadınım.
Komşumun 10 çocuğu var ona göre ben kadın bile sayılmam .
allah razı olsun canım dualrın ıcın amınn... inşallah bende kadın olabılırım:)inşallah bu yaşadığın sıkıntıların ve emeğinin sonucunu alırsın
saglıklı sıhhatlı bebelerin olur da sen de kadın olursun
mikroskopla ancak gözükebilirsiniz :)Eee bu durumda biz bekarlar yokuz daha varolmadık bile
Allahın izniyle onu da yapacağım.başlığı boşver sen içeriğe gel konuya bak neler olmuş
Allah çocuğuna bol sağlık, bol ömürler versin. Üzülme, Allah'ın işine akıl sır ermez. Hayırlısı böyleymiş demek gerek.mesela benikinciyi istedim ama sağlık problemlerim yüzünden olmadı maalesef
Yazarın kafası karışık sanırsam.atar yaptım ağzımın payını aldım demek istemiş yazar burda bence
Feminist mi demek istediniz? Düzelteyim istedim. Feminen kadınsı anlamına geliyor. Ne yapalım erkeksi mi yaşayalım?şu yaşamda herkez koşturuyor ve herkez kendi bildiğince akıllıdır.. okumaya çalışıyodur..elinden geldiğince sinemalara gidiliyodur.. kimse ezik değildir.. ama ben en iyisini bilirim en iyisini yaşarım çok feminen bir yaşamım var edalarına da katlanılmazkii..
Yaa resmen amacın şu bu konuyu açarken: o kadınlar birbirini tutuyo bende anne olanlarla oturayım onları çekiştireyim anneliginden erdemlerinden dem vuralım
bir kadın çeşitli nedenlerle çocuk istemeyebilir hayatını yaşamak ister sorumluluk istemez bu berbat dünyaya neden çoxuk getireyim ki der vs vs hepsi de kendince geçerli nedenler sunarlar kimileri de ister bunda ekstrembi durum yok
Feminist mi demek istediniz? Düzelteyim istedim. Feminen kadınsı anlamına geliyor? Ne yapalım erkeksi mi yaşayalım?
Doğrusu feminist olacak.
sanırsamYazarın kafası karışık sanırsam.