Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..

inşallah bu yaşadığın sıkıntıların ve emeğinin sonucunu alırsın

saglıklı sıhhatlı bebelerin olur da sen de kadın olursun

topiği bilmem ne anlatıyor ama inanın bende bu topiğe atarlandım bugün; ve yarında atarlanıyor olacağım
ben bayan ezik, kadınlık mertebesi düşük şahıs olarak

bu olivia kim yaa kaçıncı kez duyuyorum bu ismi

Yaa resmen amacın şu bu konuyu açarken: o kadınlar birbirini tutuyo bende anne olanlarla oturayım onları çekiştireyim anneliginden erdemlerinden dem vuralım

bir kadın çeşitli nedenlerle çocuk istemeyebilir hayatını yaşamak ister sorumluluk istemez bu berbat dünyaya neden çoxuk getireyim ki der vs vs hepsi de kendince geçerli nedenler sunarlar kimileri de ister bunda ekstrembi durum yok

birisi sevabına kadınlığın mertebelerini yazsın da neresindeyim bir bakayım

bu forumda dün de gördüm bugün de, "siz şunun/bunun için dünyaya gelmişsiniz, sizin gibi kadınlar bıdı bıdı" yazıp tek yorumdan karakter tahlili yapan hatun kişiler var.. insanları kategorize ederek "ben sizin gibi değilim" demeye çalışıyorlar ya, hah tam da öylesin diyesim geliyor.. yapmayın kızlar, kimseyi gruplandırmaya, derecelendirmeye gerek yok.. olsa da bu sizin işiniz değil..

Neyse konu sahibi öldü, daha fazla vurmayın..

Feminist mi demek istediniz? Düzelteyim istedim. Feminen kadınsı anlamına geliyor. Ne yapalım erkeksi mi yaşayalım?

Son düzenleme:
Valla hiçte öyle kadını kadın yapan annelik falan değildir. Ben hayatımda böyle ağır bir yük, böyle bir sorumluluk görmedim. Anne olduğumdan beri kadınlığımı unuttum, tek derdim aynada güzel görünmek değil şöyle bikaç saat adam gibi uyuyabilmek.
İkinci çocuğu düşünemiyorum bile. Kesinlikle çocuk istemeyen insanlara hak veriyorum, yok öyle annelik kutsaldır masalı falan. Marifet doğurmakta değil adam gibi yetiştirebilmekte. Salya sümük hasta olan yavruma annelik kutsaldır diyenler değil paşa paşa ben bakıyorum. Anne olmak istemeyenlere değil anne olup iş çocuk bakmaya gelince fos ama lafa gelince kutsal annelere hayretle bakıyorum.

Tam isabet, yalnız konu sahibi dumura uğradı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…