topik ismi vermek yasak olabilir ama cidden sinirlendimm..hayır gerçek yaşamımızda çıkıyor zaten karşımıza .. bide sanal alem yok artık dedim yanii..Hangi konu acaba merak ettim.
hangi topik yahuBen yeni üyeyim ikizlerim var 38 yaşındayım..arada bir giriyorum kk.ne dolaşıyorum bakıyorum topiklere ..ee ne var diceksiniz. başlıkları güzel olan,ilginç olan, değişik olan lara bakıyorum ee tabi arada yorumda yapıyorum rastladım bir topiğe adam gibide yorum yaptım.. bir azarlandım ben şok.. sonra baştan sona okudum tüm yorumları bu topik 4 kişi arasında dönüyor başka yorum yapanlara izin yok..yok operalar ,,yok sinemalar,yok baleler,, sadece bunlar biliyor.. kk daki hatunlar ezik, bişiy bilmeyen bu tarz konulardan anlamayan varsa yoksa çocuk ,koca, kendi ayakları üstünde duramayanlar.. neyse çok sinirlendim. çok kendi yaşamımdada böyle kişiler olamaz hayatımda . bide sanal alemde çıkmazmı bunlar.. yazdımda rahatladım oh beeee......
şu yaşamda herkez koşturuyor ve herkez kendi bildiğince akıllıdır.. okumaya çalışıyodur..elinden geldiğince sinemalara gidiliyodur.. kimse ezik değildir.. ama ben en iyisini bilirim en iyisini yaşarım çok feminen bir yaşamım var edalarına da katlanılmazkii..evet burada çok bilmişler mevcut maalesef özgürlükten dem vurursun birden "hücuuum halla halla halla" nidaları duyulur.özellikle siyaset kısmında sen herkesle aynı pencereden bakmadığın için vatan haini olursun.tek tek laf anlatmaya uğraşırken bakmışsın konu kapanmış.
topik ismi vermek yasak olabilir ama cidden sinirlendimm..hayır gerçek yaşamımızda çıkıyor zaten karşımıza .. bide sanal alem yok artık dedim yanii..
ay kapansın anlıkta olsa yazdımyaaa..bu ne triptir yaaa bu ne bilmişlikk..Çocuksuz mutlu olan kadınlar topiği mi? Konun büyük ihtimalle kapanacaktır.
şu yaşamda herkez koşturuyor ve herkez kendi bildiğince akıllıdır.. okumaya çalışıyodur..elinden geldiğince sinemalara gidiliyodur.. kimse ezik değildir.. ama ben en iyisini bilirim en iyisini yaşarım çok feminen bir yaşamım var edalarına da katlanılmazkii..
canım ders vermedim bende o düşüncelerdeydim dedim aynı sizin gibiydim dedim.. ama belli bir noktada tıkandığımı anlatmak istedim.. ders vermek anlamında değil sözlerimm..Profiline baktım da, heralde anne olmadan da mutlu olanlar topiğinden bahsediyorsun.
Ama ordaki insanların görüşünü değiştirmeye çalışıyormuşsun gibi bi şey algıladım ben mesajlarda.
Zaten o kadınlar öyle mutlu sen orda kadını kadın yapan anneliktir diyerek o kadınlara yarım kadın muamelesi yapmışsın.
Madem senin için en önemli olan şey annelik, o zaman o topiğe girme. O kadınlara girip ders vermek senin veya benim haddime değil ki. Kimseyi değişitiremezsin. Lütfen bu mesajımı yanlış anlama.
Mesela benim çocuğum yok, çocuğu olan kadınların topiğine girmiyorum, neden, çünkü muhabbetlerinden anlamıyorum. Çocuklu kadının hayatıyla benim hayatım bir değil ki.
üzerinize alınmayınşu yaşamda herkez koşturuyor ve herkez kendi bildiğince akıllıdır.. okumaya çalışıyodur..elinden geldiğince sinemalara gidiliyodur.. kimse ezik değildir.. ama ben en iyisini bilirim en iyisini yaşarım çok feminen bir yaşamım var edalarına da katlanılmazkii..
SEN RAHATLADIN İYİ HOŞ DA HERKESİ AYNI KEFEYE KOYMAN HOŞ DEĞİL EZİK KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAMAYAN FELAN HİÇ HOŞ DEĞİLÖYLE BİLE OLSA KINAMA İNSANIN BAŞINA NE GELECEĞİ HİÇ BELLİ OLMAZ O ÜZERİNDE DURDUGUN AYAKLAR HOOOP BİRDEN YOK OLUR YARININ GARANTİSİ YOK BEN 10 YILDIR AKTİF ÇALIŞAN MESLEK SAHİBİ BELLİ BİR KARİYERİ OLAN BİR İNSANIM AMA BENİM DE EŞ ÇOCUK KV SORUNLARIM VAR HERKES GİBİ DEMEKKİ BU TÜR ARIZALAR İNSANLAR İÇİN VE HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR... SADECE GENELLEME YAPMAN HOŞ DEĞİL SENİ KİM İNCİTTİYSE ONLA DİYALOGA GİRİP BUNLARI ONA SÖYLEMEN DAHA DOGRUBen yeni üyeyim ikizlerim var 38 yaşındayım..arada bir giriyorum kk.ne dolaşıyorum bakıyorum topiklere ..ee ne var diceksiniz. başlıkları güzel olan,ilginç olan, değişik olan lara bakıyorum ee tabi arada yorumda yapıyorum rastladım bir topiğe adam gibide yorum yaptım.. bir azarlandım ben şok.. sonra baştan sona okudum tüm yorumları bu topik 4 kişi arasında dönüyor başka yorum yapanlara izin yok..yok operalar ,,yok sinemalar,yok baleler,, sadece bunlar biliyor.. kk daki hatunlar ezik, bişiy bilmeyen bu tarz konulardan anlamayan varsa yoksa çocuk ,koca, kendi ayakları üstünde duramayanlar.. neyse çok sinirlendim. çok kendi yaşamımdada böyle kişiler olamaz hayatımda . bide sanal alemde çıkmazmı bunlar.. yazdımda rahatladım oh beeee......
Selamlar topiğin adını okuyunca bir göz attım.ilginç geldi ismi..38 yaşındayım ikiz kız annesiyim.. yaşamımda sizler gibi düşünüyordum..bir gün bir doktor bana anne olamassın sen dedğinde bunun kafaya takılıcak bişiy olmadığına karar verdim çünkü öylede mutluydum avukatım yoğunum..sosyal aktivetiler fazla yetiştiremiyordum yaşamımı.. onu yapıyor bunu yapıyor..zevk alarak eminim sizin şu an yaşlarınız 20 ila 30 dur...evet çocuksuzda mutlu olunabilir ben yaşadım hayata yaşama doydum..ama kadınsınız ve o anne olmak içgüdüsü .o ulvi duygu..sakın bana demeyin yok hisstmiyoruz asla inanmam..çünkü bende öyleydim..sonra birgün uğraşlar sonucunda ik kızım oldu her anı keyifli. diğer yaşadığım anlardan daha güzel daha dolu dolu.. anne olmak kadınlığın en yüksek mertebesine eriştiriyor sizin topikte yazan arkadaşlar bir kaç kişiyi geçmiyor.. ve bunlarında kimisi anne olamıyordur..yada rahatlarına düşkün olduklarındandırr.istediğiniz kadar tiyatrolara gidin sinemalara, operalara hayatınızı dolu dolu yaşayın kadını kadın yapan ANNELİKTİR.. sevgilerimle..
hahh işte algıladığım budur okumuyorum yazıştık bitti ama dünden beri sinirlerimede dizgin vuramadımm..Kendini marjinal gibi gostermek isteyen atıp tutuyor işte. Bir de uzun uzun cevap yaziyorlar. Ben hicbir lafin altinda kalmam , cok bilgiliyim seni ezerim tavirlarina girip eli belinde mahalle kavgasina ceviriyorlar. Engelle gitsin bos ver. Okumaya degmez.
Yanlış anlaşılmış olabilirsin bişey diyemem, ama ben şu lafı hiç doğru bulmuyorum kadınlığın en yüksek mertebesi anneliktircanım ders vermedim bende o düşüncelerdeydim dedim aynı sizin gibiydim dedim.. ama belli bir noktada tıkandığımı anlatmak istedim.. ders vermek anlamında değil sözlerimm..