çok nazikmişsin cidden.
kıvırmayalım şimdi.
siz bıkmışsınız anlaşılan annelikten
kıskanır olmuşsunuz başkalarının entellektüel aktivitelerini
bir yardımcı alın arada bir siz de gidersiniz operaya, baleye.
Mücadele verir veya vermez, ister veya istemez. Kadınlık mertebesi annelik ile olçulmez.
hata etmişsiniz, çünkü herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.... kimsenin fikrini de zorla değiştiremezsiniz yanlış bişey bu...son kez yazıyorum ve çıkıyorumm anne olamamak başkadır.. olmak istememek başkadır. kimi,si mücadele verir. kimisi vermez veremez şartlar oluşmaz.. amenna. ama anne olmak istemeyenler çocuk sorumluluğunu almak istemeyenler. yok ben marjinalim yok entelim çocukm için asla mücadele etmem edenlerede şaşrım diye konuşmalar yaparsanız ve topik açarsanız bir gün benimde yolum oraya düşerse ve arkadaşlar bende sizin gibiydim aynen sizin gibi düşünüyordum deyip ama annelik için her mücadeleye değer deyip anlatmaya çalışıp nazikçe eleştirilirsem bu bana dokunur.
Yani diyecek kelime bulamıyorum konu sahibine. Ne kadar ayıp yazdığı şeyler.
Kimi anne olamıyordur demiş bir de. İNSAN HİÇ Mİ ÇOCUK İSTEYİPTE, ÇOCUĞU OLMAYAN KADINLARI DÜŞÜNMEZ.
konu sahibi senin merteben en yüksekse ben yerin dibine girmeye razıyım. Çok sinirlendim.
klavye bilmişleri cnm onlar boş ver sen evde borusunu düdügünü öttüremeyen burda senin benim onun gibi elit insanları ezdigini sanıyolar pasifler
herhalde çeyrek deniyodur
şaka yapıyorum sakın yanlış anlama
yerı degıl ama pırofılden yapamıstım canım şimdi yapım ıcım rahatlasın
Başlığı anlayan var mı?
Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..
atar yaptım ağzımın payını aldım demek istemiş yazar burda benceBaşlığı anlayan var mı?
Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..
hala anlamamakta direniyorsunuz.son kez yazıyorum ve çıkıyorumm anne olamamak başkadır.. olmak istememek başkadır. kimi,si mücadele verir. kimisi vermez veremez şartlar oluşmaz.. amenna. ama anne olmak istemeyenler çocuk sorumluluğunu almak istemeyenler. yok ben marjinalim yok entelim çocukm için asla mücadele etmem edenlerede şaşrım diye konuşmalar yaparsanız ve topik açarsanız bir gün benimde yolum oraya düşerse ve arkadaşlar bende sizin gibiydim aynen sizin gibi düşünüyordum deyip ama annelik için her mücadeleye değer deyip anlatmaya çalışıp nazikçe eleştirilirsem bu bana dokunur.
aynen fırsatları degerlendırmek lazımhahahah
fısat bu fırsat ben de seni öpeyim güzel insan