- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Bu kelime değil "ya da" bu şekilde değil, avukat böyle "yazar mı"?bazı kelimeler vardır yanlış yada yalnış gibi hiç başınıza gelmiyormu yada gelmedimii..
ama mi de ayrı yazılırbazı kelimeler vardır yanlış yada yalnış gibi hiç başınıza gelmiyormu yada gelmedimii..
bilmiyordum öğrendim.Atarli38 uyeleri sikayet icin konu acmak yasak diye biliyorum
ayrımcılık direk insanı azarlama hakaret falan ne ararsan var bu sitedeBen yeni üyeyim ikizlerim var 38 yaşındayım..arada bir giriyorum kk.ne dolaşıyorum bakıyorum topiklere ..ee ne var diceksiniz. başlıkları güzel olan,ilginç olan, değişik olan lara bakıyorum ee tabi arada yorumda yapıyorum rastladım bir topiğe adam gibide yorum yaptım.. bir azarlandım ben şok.. sonra baştan sona okudum tüm yorumları bu topik 4 kişi arasında dönüyor başka yorum yapanlara izin yok..yok operalar ,,yok sinemalar,yok baleler,, sadece bunlar biliyor.. kk daki hatunlar ezik, bişiy bilmeyen bu tarz konulardan anlamayan varsa yoksa çocuk ,koca, kendi ayakları üstünde duramayanlar.. neyse çok sinirlendim. çok kendi yaşamımdada böyle kişiler olamaz hayatımda . bide sanal alemde çıkmazmı bunlar.. yazdımda rahatladım oh beeee......
SEN İLKÖĞRETİM MEZUNU AKADEMİSYEN VE AVUKATSIN YA BİZDEN DAHA İYİ BİLİRSİN ONDAN DÜZELTTİM...bazı kelimeler vardır yanlış yada yalnış gibi hiç başınıza gelmiyormu yada gelmedimii..
malesef varmış.ayrımcılık direk insanı azarlama hakaret falan ne ararsan var bu sitede
Hemen bir entel olarak cevap vereyimanlamadım ne dememi istiyosunuz..
Ben yeni üyeyim ikizlerim var 38 yaşındayım..arada bir giriyorum kk.ne dolaşıyorum bakıyorum topiklere ..ee ne var diceksiniz. başlıkları güzel olan,ilginç olan, değişik olan lara bakıyorum ee tabi arada yorumda yapıyorum rastladım bir topiğe adam gibide yorum yaptım.. bir azarlandım ben şok.. sonra baştan sona okudum tüm yorumları bu topik 4 kişi arasında dönüyor başka yorum yapanlara izin yok..yok operalar ,,yok sinemalar,yok baleler,, sadece bunlar biliyor.. kk daki hatunlar ezik, bişiy bilmeyen bu tarz konulardan anlamayan varsa yoksa çocuk ,koca, kendi ayakları üstünde duramayanlar.. neyse çok sinirlendim. çok kendi yaşamımdada böyle kişiler olamaz hayatımda . bide sanal alemde çıkmazmı bunlar.. yazdımda rahatladım oh beeee......
estağfirullah kimse kimseden daha bilgili değildir.SEN İLKÖĞRETİM MEZUNU AKADEMİSYEN VE AVUKATSIN YA BİZDEN DAHA İYİ BİLİRSİN ONDAN DÜZELTTİM...
Emeğe saygıHemen bir entel olarak cevap vereyim
Ne demenizi istiyorum biliyor musunuz ben avukat değilim demenizi, size yalan söyledim demenizi
Gönlünüzmü olacakHemen bir entel olarak cevap vereyim
Ne demenizi istiyorum biliyor musunuz ben avukat değilim demenizi, size yalan söyledim demenizi
OlabilirGönlünüzmü olacak