Evet , derdim var ..

ay yok artık hem herseferınde yan cızıyor bıde senden hala evlenelım demenımı beklıyor.aklı ucmus ya

tamamını okudum ve sizdede çok hata var ,
1ne demek annende dügüne gelmesin biricik evladının dügününe siz nasıl gelmesin diyebiliyorsunuz , 2 sizin anneniz hastalanınca sinirlenince hep böyle oluyor diyorsunuzda onun bayılmasına neden " güyaa bayılmış" diyorsunuz
3, siz babanıza sadece osman olursa olmaz demişsiniz , ama sadece osman degilmişki akrabalarıda olucakmış
4 nişanda bilezik taktıklarınıda bize , geri verirken söylüyorsun sadece
ama tabii onlardada suçlar var bence hayırlısı olmuşş

valla bıkmadan yılmadan bende baştan sona okudum

evlensen mutlu olamazmışsın zaten.onların borcunu ödemekle geçecekti ömrün en doğru seçimi yapmışsınız. bence telefon numaran, mail adresin hepsini değiştir ki sana ulaşıp yaranı tazeleyemesin.

yazdıklarınızın hepsini okudum içim acıdı okurken.allah bu acıyı atlamana yardımcı olsun.ileride çok güze günler seni bekliyordur umarım

yazdıklarınızı hiç sıkılmadan okudum.sizin için çok üzüldüm ama aileniz için daha fazla üzüldüm.siz bu ilişki için çok fazla fedakarlık yapmışsınız ama anne babanız sizden kat kat fazla fedakarlık yapmış.siz üzülmeyin yeterki mutlu olun diye bile nikaha gelmemeyi kabul etmişler.her defasında karşı taraf baskın çıkmış ne yazıkki..bi aile asla böyle bi durumda kızlarının en mutlu gününde yanında olmamayı kabul edemezlerdi herhalde..
Allah sizi korumuş bence.sizin gözleriniz sevgiden kör olmuş bu yüzden hata bulmuyorum sizde.ama bitirip telefonu kırdığınız gün keşke bir daha hiç geri dönmeseymişsiniz.bu işin belliki hiç bir türlü oluru yokmuş.evlendikten sonra olacakları da kendinizde çok net görmüşsünüz.bu saatten sonra içiniz yansada lütfen kendinize hakim olun ve geri dönmeyin, evlenirken sadece çiftler değil aileler de evleniyor değil mi ? böyle bir aile, sizin gibi bir gelini ve ailenizi haketmiyor inanın..
ailenize sırtınızı dönmeyin.heleki böyle güzel anne babaya sahipseniz hiç bir şekilde sırtınızı dönmeyin.siz ağlarken dayanamayıp hiç bi ailenin kabul etmeyeceği şeyi onlar kabul etmişki, siz şimdi onlara sırtınızı döndüğünüzde kim bilir nasıl canları yanıyordur.inanın herkes gidiyor bir tek onlar kalıyor yanımızda..

gayet akıcı anlatmışsın hepsini okudum ve hiç sıkılmadım...
sendede hatalar var ama sonunda doğru bi karar vermişsin....
acın daha taze anlıyorum üzülmeni ama zaman herşeyin ilacı inan buna....
inşallah bundan sonra doğru insanlarla karşılaşır ve gerçekten çok mutlu olursun...
allah yardım etsin....

okudum

yıprtılmışş biir ilşki en baştan belliymiş aslında.

unutmalıısn . evlenıncede bu yazı uzar gıder ve hayatım raoman misaline döner .

senın babanda onun annesıde lıder . evlılıklerde genelde bır taraf susumalıdır . evliliğin devamı için mutlaka

iki tarafta ben dese olmaz.

ama ikinzde olgun degılmıısnz yas 30 olmasına ragmen bu kadra iş güç sahıbı yaşını lamış insanlar neden aılelerınıı en basından bu kadar dahıl ettınzkı .

ayrıca senın sımdı zarraını tahısl etmey calısmanda ılgınc . okadar kredıde osmanın omzuna kaldı dımı. oysa suc ıkı taraflı bence. burdan bıle senın kişilğin ortaya cıkıyor .

sen dugunden donmuuusn hala kredı kartı borcu dıyorsun cok ilginç geldı bana ne yalan söylüyüm. kredı kartı borcu deyınceye kadar saın saf sevgıne ınanmıstım bırde vurgulamıısnya sureklı saf sevgım dıye

Ayyyy oku oku bitmedi....roman okuyorum zannettim....neyse esas konuya gelelim ayrilmakla en dogru karari vermissin....anne baba cocugunun en mutlu gununde ustlerine dusen gorevi yapmaz zirunda bu en fakiri olsa bile durumlarinin yettigince yapmak zorunda....kusura bakma ama sen damat tarafi pozisyonunda oda gelin tarafi pozisyonuna girmis....bana tuhaf geldi herseye ok demen...sevgi her engeli asar ama sevdigin hep kolay olanini secmis yada seni bircok seye kabullendirttigini saniyor....seven erkek herseye varim diyerek oyle yada boyle seni ailesine kabullendirirdi....bu sekilde evlenseydin hep assalanir hor gorulurdun o ailede cunku o ve aileside en ufak sorunda yuzune carpardi....yorum yazdim bu okudugum emege deysin boynum tutuldu resmen yaaaa

başardımmm, okudummm
olayın çıkış noktası ne biliyomusun, annesi seni beğenmedi osmanda dillendirince sen estetik oldun bıçak altına yattın, adamın borcunu ödedin işe soktun, okul parasını verdin, keşke erkek olsaydımda senin gibi sevgilim olsaydı, ama sevgilim, eşim başkası olurdu o kesin, kadın kısmı azcık naza çeker kendini, illede osman diye bu nedir senin çektiğin, anası ayrı babası ayrı hiçmi acımıyosun sen canına, yazmışsın bide 1000 paragraf yazı bizedemi acımıyosun sen, sinir sistemim uf oldu

okudum bende..başlarda senin dış görünüşünü sorun etmiş vs, o sorunlar devam ettiyse iyi yapmışsın..ama anlattığına göre çocuk da çok kötü durumdaymış, seni sevmiş gerçekten. belki ben de olsam senin yaptığını yapardım ama keşke 2 gün kala iptal etmeseymişsin.
anlattıklarına göre zorla seni ailesiyle görüştürmeye çalışacak birine benzemiyor. evlendikten sonra uzak dururdun, zaten onlar da olan oldu deyip sizi kendi halinize bırakırlardı belki. ama nasip her şey..dünyayı da yıksan nasibinde yoksa olmuyor, olacağı varsa da kimse engel olamıyor.

hepsini okudum çok üzülerek
yazık olmuş...aileler (daha doğrusu onun ailesi ) herşeyi mahfetmiş
o anasının vicdanı rahat olacak mı acaba seven iki insanı ayırdığı için?
bi de eski nişanlına da günün birinde dank edecektir..hatasını anlayacaktır
şuan gerçekleri göremiyo ve seni suçluyo
evlenseydiniz dediğin gibi mutlu olamayabilirdiniz onda bu aile varken

dilerim ki hayırlısı bu olmuştur..umarım bu acıyı çok çabuk atlatırsın ve çok daha güzel günler yaşarsın
bundan sonra yaşayacakların hepsinin acısını siler senden..

Genç bir kıza düğün yapmayalım demek de ne oluyor yaa
Keşke 1 yıl daha bekleseydiniz erkek arkadaşınız da birikim yapardı. Sizin haksız bir tarafınız yok bence çok bile dayanmışsınız o aileye.
Bu arada osman ne bitirdi ki sonradan öğretmen oldu.

Konunuzu baştan sona kadar okudum.ama yapılan yorumları okuyamadım.yaşadıklarınıza çok üzüldüm.Allah ikinizede sabır,güç,kuvvet,dayanıklılık versin.inşallah her şey yoluna girer..aslında iki tarafında suçu var.yüklü miktarda borcu olan insanlardan ısrarla düğün istemeniz gerginliklri tetiklemiş.sizin taraf biraz daha anlayışlı olsaydı isteklrinde bu denli ısrarcı olmasaydı daha tatlı sonuçlanabilirdi.yada nişanlınızın ailesi fevri davranmadan durumlarını daha tatlı dille anlatıp düzgün dille müddet isteselerdi yine daha tatlı sonuçlanırdı.maalesef ailelerin kuru inatlarının psikolojik etkisi altında sizlerdede olan inat yüzünden yaşanması olağan olacak ilişki yaşanamadan bitmiş ki siz iki kişilik nikaha bile razı olmuşsunuz.yani işler bu raddeye gelmeden sonuçlanabilirdi..ama ailelerin olumlu yaklaşmamasıda basiretlerinin bağlanmasındandır diyorum o tarihte erkek arkadaşınızla evlenmeniz hayırlı olmayacakmış.belki ileride herkesin işleri düzelince olabilir belki de sizin için hayırlı olan insan bambaşkadır ve mutluluk kapınızı daha iyi şartlarda çalacaktır.

Bir de merak ettiğim bir konu daha var davetiyeler dağıtılıp düğün iptal olduktan sonra, herkese düğünün olmayacağını haber verdiniz mi nasıl oldu

bastan sonuna kadar okudum ve sen cok bile dayanmissin bir erkege vede ailesine bu kadar taviz verilemezdi , senin icin cok hayirli olmus insallah cok daha mutlu olabilecegin biriyle birlikte olursun:))

O kadar üzüldüm o kadar zoruma gitti ki.. Okurken derdine ortak oldum.
Sen yazarken ağlamışssın ben okurken göz yaşlarıma hakim olamadım..
Allah korumuş seni diye düşünmekten alamıyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…