sonuna kadar okudum canım..
yalnız anlamadığım nokta düğüne 2 ay kala davetiye bastırıp 1 ay kala düğünün yapılacağı yeri nasıl buluyorsunuz?
bildiğim kadarıyla davetiyede yazar düğün : .... da olacak diye...
ama yine de zor durum..Allah kolaylık versin
Ceket 52,yelek 50,ama IQ O'mış Osman'da,yazık...Güzel bulmuyorum seni,ilerde aldatmaktan korkuyorum ne demek ya,o hastalıklı ananla seni kim ne yapsın acaba Osmannnnn!!!Rabbim senden gelenle senin yarattığın başka kulları ezen bu hadsizlere sen bildir hadlerini...
arkadaşım bu kadar uzun anlattığına göre çok dertli arkadaşlar. onun bu yaşadıklarıyla roman yazılır gerçekten.az bile yazmış.arkadaşlar ben içimi dökmek için yazdım . üzgünüm sizi yoruyorsa , ama o zaman okumazsınız olur bıter :) bir cumleye sıgmadı nasıl sıgsın ki
Özel mesaj atma hakkım henüz yok, o yüzden buraya yazıyorum :Sonunda bitirdim,oku oku bitmedi:)Cnm Allah sabır versin sana,zaman herşeyin ilacı unutma!bunlar da geçecek bak göreceksin,fazla üzülme yıpratma kendini...
bosver arkadasım bosveeeeerrrr hayatta hıc kımse için kendını üzdügüne degmez eger nisanlın gercekten seninle evlenmeyi isteseydi simdi evli olurdunuz sonradan cok cok üzulcegıne simdi biraz üzülmen daha iyi kimse icin ailenle kotü olma birgun herkez gider sadece ailen kalır inşallah ilerde cooooooook mutlu olursun
Evet doğru. Komik bir şey daha söyleyeyim bir iki hafta önce eş durumundan atamalar vardı. O atama döneminde benim aramamı beklemiş. Hadi evlenelim dememi beklemiş. İnanabiliyor musunuz? Benim evime geldi en son hadi evleniyoruz diye ,ertesi sabah vazgecti gitti. Daha hala benim ona gitmemi bekliyor. Daha çooook bekler . .. İnşallah mutlu olacağım . Yalnız da kalsam onla olduğumdan daha mutlu olacağım kesin.