Teşekkür ederim yorumların için.Haklısın elimden geleni yapacağım.Canım ya adam bana olan borçlarını ödemiyor demişsin. Bırak ödemesin sen zaten manevi olarak çökmüşsün belli yani.
Biran önce toparlanmaya bak, bu adamın sana ulaşabileceği her numarayı maili filan değiştir. Bu kadar yüz göz olunduktan artık sizin bir araya gelmeniz imkansıza yakın gibi bir şey. Bak bunca yılın heba olmuş bu adamla artık yeni bir sayfa aç kendine gitsin. Çok emek vermişsin; hem maddi hem de manevi olarak ama bence artık başımın gözümün sadakası olsun diyip kendine yeni bir hayat kur. Çok güzel bir işin var. para elbet geri gelir ama bu adamın çaldığı yıllar işte onlar hayatta geri gelmez. Çok yaralısın, çok acı çekiyorsun anlıyorum ama bu adam böyle arada mail atarak filan seni daha da üzüyor bu şekilde yeniden bir hayata başlayamassın bu adamın sana ulaşmasını engelle, evde ona ait ne varsa kurtul gitsin.
Canım sabırla baştan sona kadar okudum.
Düşündüklerimi,en başından yazmak istiyorum.
Benim gördüğüm yalnışlarını,doğrularını.
Öncelikle sen seni beğenmeyen biri için kalkıp ameliyat olmuşsun, hayatında ve o ilişki sürecinde yaptığın en büyük yalnış bu bence. Emin ol ki o kişi seni sevseydi, hani demişsin ya, telefonu yere attım nasıl gelmedi diye,emin ol seni sevseydi öncelikle o ameliyatı olmana izin vermezdi. Çok üzüldüğünün farkındayım ve kelimelerimi seçiyorum seni daha da çok üzmemek için.
Ailesi sana sürekli oğlumuzu paranla satın aldın deyip durmuş. Üzülerek söylüyorum ki aynen öyle,çalışmışsın,didinmişsin,koskoca adam oyun oynarken sen onun için uğraşmışsın. Resmen bir çocuk bakar gibi bakıp, paranla onu yanında tutmuşsun. Belli ki ailesi onun masraflarını karşılayamazmış o durumda ve o da yağlı kapı olarak seni bulmuş.
Sanıyorum ki sonradan işler zorlaştıkça bu ilişki ona cazip gelmeye başlamış veya demiş ki kendi kendine, bu kız bana daha evlenmeden neler yaptı,evlenirsem sırtım yere gelmez
Sen elinden geleni yapmışsın,hayretler içinde okudum. Ameliyatı,aileni karşına alışını. Ve oturmuşsun hala maillerini ciddiye alıyorsun... Sen mi sevmemişsin onu. Söyle parmağını azcık kessin senin için,söyle gitsin çalışsın para biriktirsin çıksın karşına. Yapar mıymış bunları?
Sen ameliyat oldun ama, sen aileni karşına aldın, sen varını yoğunu harcadın.
İnan değmez o adama inan ki değmez. Sen ailenle kal,inan uğruna canını yakmaya değecek tek insanlar onlar...
ah benim hele hiç aklım almıyor. Aylardır şaşkınım zaten. Sırf bu yüzden bütün hayatı herşeyi en baştan sorgulamam gerekti..Osman istedi diye estetik ameliyat olmanızı okuyunca arkadaşım aklıma geldi. Kendisini beğenmediğini düşündüğü erkek içni ameliyat oldu ve büyük bir beklenti içine girdi. Ne oldu? 2 - 3 buluşmadan sonra "seni hala beğenmiyorum" diyerek terketti. Arkadaşım onca acı çektiğiyle kaldı zaten artık burnundan doğrudürüst nefes te alamıyor...
Osman ı resmen adam etmişsiniz ama sonuca bakın. İnsanın işinden parasından eden onca gelinler varken ailesinin ve Osman ın sizin gibi birine yaptıklarını aklım almıyor.
Şimdi ise bana daha önceden işssizken olan o kredi kartı ödemesi vs borçlarını ödemiyor.Olanlar için beni suçluyor.Ara ara mail atıyor. "Sen beni sevmedin sadece hoşlandın , beni elde etmek istedin.Sevseydin annemi bahane edip benle evlenmekten vazgeçmezdin.Seven kkadın herşeyi göze alır .Sen iki gün kala beni sildin attın.Benim de sana bir kuruş borcum yok.Seni de ölene kadar unutmayacagım.Bır daha kımseyı bu kadar sevemem, kımse de benı bu kadar sevmez, benle bu kadar anlasamaz , ama sen herseyı annem yüzünden sildin attın. " diyor..
burada aslında sana karşı duygularını itiraf etmiş ama sanki bunları o değilde sen hissediyormuşsun gibi sana vicdan azabı çektirmek için demiş..
bu dedikleri tamamen kendi hisleri
asıl o senden hoşlanmamış en başından beri güzel değilsin diye sana estetik bile yaptırtmış...o mu çok sevmiş seni..kendini kandırmış seni kandırmış...
seven adama herşeyin güzel gelirdi bikere
sen adamı iş sahibi meslek sahibi yapmışsın bakıp beslemişsin o da senı bırakmamış...
ama sana aşık olduğunu düşünemedim hiç
cnm yaşadıklarını baştan sona okudum aynı yaştayız aynı yollardan geçmişiz. sen benden 1 adım fazla atıp evliliğe yaklaşmışsın ben adı konulmadan evlilik hayali kurdum, yalanları görmezden geldim, erkek yüceltilmeli dedim zor anlarında maddi manevi destekte bulundum ve en önemlisi sadece sevdim. karşılığında evlilik için ortada bırakılmış alacaklarını maddi olarak alamayan istediğinde ise hep suçlanan biriyim... bundan çıkarttığım tek ders var bundan sonra kiminle çıkarsam yada evlenirsem maddi anlamda geri planda durup birilerinin g..tünü kaldırmayacağım...
Okudum... Yasadıkların ağır...ama insan kendi kuyusunu kendi kazıyor cogu zaman...sende oyle yapanlardan olmussun.
Belli bir noktaya kadar sevgi oluyor susmak için ama ya sonra ?? mantıgında desteklemesı gerekıyor desteklemeyınce boyle uzuluyoruz ıste...
Bence sadece suan yapmak gerekenlerı dusunmelısın artık.Cunku uzulsende aglasanda,gunler ac kalsan,susuz kalsan zaman gecıyor bu bır gercek.O gecen zaman da senın hayatından gıdıyor.Oyuzden bır gece otur ve son kararını ver.Gecmıs GECMISTE KALDI...suanda uzulsende bırsey degısmeyecek.
Ayrıca bana kalırsa karsında kı erkek senı haketmıyor...senın sevgını haketmıyor..en basıtınden bunu dusun.Ve elbet karsına senı gayet mutlu edecek bır ınsan cıkacak.
Bana gore her ınsanın Allah tarafında bır sınavı var.Senınde sınavın buydu ve şükretmelisin ki ZARARIN NERESINDEN DONERSEN KARDIR..
Dıkkat edersen bosver demıyorum sana bosveremezsın ama hayatını yaşamaya devam ettıkce gecen zamanda yok olup gıdecek acıların bu zamanı hızlandırmak senın elınde...
aynennnn..bundan sonra kendi hesabımı bile ödemeye yeltenmem kolay kolay