• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Bunu sorup sormama konusunda kararsız kaldım, kendi içimde çözemediğim için yazmak istedim.
Ben bir firmada satış temsilcisi grubunun başında çalışıyorum. Bu firmaya başlayalı henüz 6 ay oldu. Patronum 44 yaşında, ilgisini en başından beri hissetsem de hakkında kötü düşünmedim. Kaldı ki sevgilim vardı ve fotoğraf falan koymuştum. Sevgilimle yürütemeyip ayrıldıktan sonra sürekli bana ‘’neden ayrıldınız, ne oldu?’’ gibi şeyler sormaya başladı. Soruları gittikçe özelleşti ve tersledim. Ancak terslediğim halde bu yapısına devam etti ve ben dayanamayıp patladım. Çünkü adam hakkında kötü şeyler duymuştum. Boşanmış ve gece hayatı, alkolizm gibi problemleri olan biri. Çok kişiyle takılmış, bunu da ilk geldiğimde söylediler. En son gerçekten o kadar ısrar etti ki görüşmek için. Yanında 1 saat ve 2 saat olmak üzere 2 kez buluşup kahve içtik. Kendini anlattı. ‘’Ben hayatımı tamamen açık yaşıyorum, bunlarda hakkımda konuşulmasına sebebiyet veriyor, evet söylenen birçok şeyi yaptım çünkü bunları herkese ben anlattım. Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim. Yaşım geçiyor, herşeyi yaşadım ama mutlu bir hayat yaşadım diyemem. Yaşım geçiyor, artık bir hayatım olsun istiyorum, bir ailem bir karım olsun, hayatımı ona göre planlayayım istiyorum. Tercih tamamen senin, sana zarar vereceğimi asla düşünme.’’ Dedi. Düşünmek istiyorum dedim konuyu kapattım.
Ciddi anlamda çocuk gibi, yanıma gelip x hanım, bugün nasılsınız? Diye soruyor ve bunu öylesine gülerek soruyor ki insanlar farkediyor. Hiç alakasız bir konuda benimle konuşmak istiyor, sabah gelir gelmez önce yanıma geliyor benimle konuşuyor. 4 kardeşler hepsi burada çalışıyor, ailen bunu onaylamaz, ben senin çalışanınım diyorum. Ama sende gerçekten farklı bir şey var, duruşun, konuşman, emin oluşun beni çok etkiliyor. En başta sana karşı bir şey hissetmedim, zamanla o duyguyu içime sokan sen oldun diyor. Beni zampara olarak tanımanı istemiyorum, istersen şuan herkese söyleyebilirim ilgim olduğunu korkum yok diyor. Eğer herşey iyi giderse 1 yıl sonra evlenmek istiyorum diyor. Bilmiyorum. Benim yaşım 27 iken şuan onunla bu konuşmayı yapmak beni zora sokuyor. Ciddi olup olmadığını, takılmak istediğini nasıl anlayabilirim?
Buram buram bana inanma bana inanmaaaa denecek hareketler sergilemiş,baştan sona hayal kırıklığı,her lafı fiyasko,eğer siz hoşlandıysanız ne yazarsak yazalım siz o yola gireceksiniz kendinizi ikna edecek bir sebep bulacaksınız,ama etraf insan dolu eğer talep görmeyen bir insansanız gözünüzde abartmış olabilirsiniz,eğer talep gören bir insansanız bu kadar fiyasko bir tip neden aklınızı karıştırdı,kim böyle bir riske girerki,insanın yaşam şekli bir anlık yalnızlık doğrultusunda gelişmez zaten buna yatkındır bu şekilde yaşamayı seviyordur,her bekar erkek hergün bir kızla gecelere akmıyor sonuçta,evlilik sonrası devam etme ihtimali yüksek.

Ya akjfjwdjjse siz benim hakkımda nasıl böyle kanılara varabiliyorsunuz? Komik. Gerçekten komik.
Millet yorumlasın diye yazmışsın yorumlayınca da önüne geleni tersliyorsun. Adam tarafından pohpohlanmak istiyorsan devam et kardeşim napalım. Yanlış olduğunu kendin de biliyorsun yorma milleti boşuna. Kimse sen tersle diye bir şey yazmıyor buraya, kaldıramayacaksan anlatmayacaktın.

Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim

Sence 44 yaşında, bosanmış bir adamın 27 yaşındaki bir kadınla takılmak gibi bir şansı var mı? Seni kapatmak istiyor, sende bu kart zamparaya kuzu gibi av olacak gibi duruyorsun. Ne diyelim git hayatını berbat et.

Buram buram bana inanma bana inanmaaaa denecek hareketler sergilemiş,baştan sona hayal kırıklığı,her lafı fiyasko,eğer siz hoşlandıysanız ne yazarsak yazalım siz o yola gireceksiniz kendinizi ikna edecek bir sebep bulacaksınız,ama etraf insan dolu eğer talep görmeyen bir insansanız gözünüzde abartmış olabilirsiniz,eğer talep gören bir insansanız bu kadar fiyasko bir tip neden aklınızı karıştırdı,kim böyle bir riske girerki,insanın yaşam şekli bir anlık yalnızlık doğrultusunda gelişmez zaten buna yatkındır bu şekilde yaşamayı seviyordur,her bekar erkek hergün bir kızla gecelere akmıyor sonuçta,evlilik sonrası devam etme ihtimali yüksek.
Konuşacağım.

Bilmiyorum adamın konuşmaları garipti. Saç ektirsem mi? Kilo versem mi? Dil eğitimine yollamak istiyorum gibi gibi. Telefonum bozulmuştu, yeni telefon alalım sana dedi. Dedim ne gerek var saçmalamayın Allah aşkına kendim alırım.
Love bombing. 27 yasinda bir insan olarak lovebombingi 100 metre oteden tanimaniz gerekir.
Benim sanal tecrübelerime sorduysan UZAK dur!
Yapay zeka bile hayir diyor.

Baskalari yazmis ama bir de ben yazayim. Cunku siz bu ise olumlu bakiyorsunuz gibi, belki azcik gozunuz acilir.
Adam ozetle diyor ki yas aldi basini gitti. Aklim basima da geldi bana bakacak bir bakiciya ihtiyacim var, gunu birlik takil takil nereye kadar, bu kadinlar bana bakmaz. Evimde sicak emegim olsun, gomlegim de utulu olsun. Genc ve iyi aile kizi olursa da tadindan yenmez. Hastalandigimda hastanede guzel kosturur.
Aslinda ben sizden saf biri havasi da almadim, nasil buna dustunuz anlamadim.

Huylu huyundan vazgecmez
Can çıkar huy çıkmaz
İnsan yedisinde neyse Yetmişinde odur
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Davul bile dengi dengine
Ayağını yorganına göre uzat
40 ından sonrasını teneşir pakler
Herşeyin bir yakışanı olmalı — yaş farkı bence önemsiz belki diri duruyordur beyfendi vücut yapısı cilt yapısı olarak ama şunu unutma ruhu seni asla tatmin etmeyecek duygusal bağlamda arkadaş çevrende he ama şöyle bişey gerçekten doruklarda bi aşk olursa sende kimseyi tınlamıcaksın ama %20 ihtimal sen kalan 80 ihtimale sarılıp çizginde ilerleyip kariyer yapmaya bak . Bu fikri buraya koydum almak istersen

Ya akjfjwdjjse siz benim hakkımda nasıl böyle kanılara varabiliyorsunuz? Komik. Gerçekten komik.
e yazdigin konudan
ne kadar safsin cidden
muhtemelen adam seni bu yuzden secti
Çünkü adam hakkında kötü şeyler duymuştum. Boşanmış ve gece hayatı, alkolizm gibi problemleri olan biri. Çok kişiyle takılmış, bunu da ilk geldiğimde söylediler.
‘’Ben hayatımı tamamen açık yaşıyorum, bunlarda hakkımda konuşulmasına sebebiyet veriyor, evet söylenen birçok şeyi yaptım çünkü bunları herkese ben anlattım.
bu cumlenin nereye çıktığını anlamiyor musun? kendim yaydim demis. cok kisiyle takıldığını onu biptim, bunu biptim, mekanda bir sarisin buldum bilmemne diye anlatmasa is yerinde kim nereden bilsin? hani gezdigini ettigini alkolunu biliyorlardir ama cok kadinla eve döndüğünü kendi yaymis iste millete.
boyle ishal agizli, erkek muhabbeti yapan biri. senin hakkinda kimseye bir sey anlatmayacak mi? olani olmayana da katip anlatir hic suphen olmasin.
yani bu bir akil yürütme. bugune kadar bunu yapan seninle neden yapmasin??
kaldi ki adam agziyla soylemis "tum ciceklerden bal aldim, attik k.cimim killari kadayif olmak uzere. fazla el degmemis gençten bir kiz bulayım aile kurayim" diye. kendini saklamamis ama senin buna bile aklin karışmış.

e yazdigin konudan
ne kadar safsin cidden
muhtemelen adam seni bu yuzden secti

bu cumlenin nereye çıktığını anlamiyor musun? kendim yaydim demis. cok kisiyle takıldığını onu biptim, bunu biptim, mekanda bir sarisin buldum bilmemne diye anlatmasa is yerinde kim nereden bilsin? hani gezdigini ettigini alkolunu biliyorlardir ama cok kadinla eve döndüğünü kendi yaymis iste millete.
boyle ishal agizli, erkek muhabbeti yapan biri. senin hakkinda kimseye bir sey anlatmayacak mi? olani olmayana da katip anlatir hic suphen olmasin.
yani bu bir akil yürütme. bugune kadar bunu yapan seninle neden yapmasin??
kaldi ki adam agziyla soylemis "tum ciceklerden bal aldim, attik k.cimim killari kadayif olmak uzere. fazla el degmemis gençten bir kiz bulayım aile kurayim" diye. kendini saklamamis ama senin buna bile aklin karışmış.
Ya ben seninle anlaşmak istemiyorum, sen benim konuma yazma. Seni siteden tanıyorum hadsizliğin had safhada. Seninle neden uğraşayım? Safım ya da değilim, sana bu üslupla yazma hakkı verir mi? Sen kimsin? Dönüp bakıyor musun?

Merhaba,
Bunu sorup sormama konusunda kararsız kaldım, kendi içimde çözemediğim için yazmak istedim.
Ben bir firmada satış temsilcisi grubunun başında çalışıyorum. Bu firmaya başlayalı henüz 6 ay oldu. Patronum 44 yaşında, ilgisini en başından beri hissetsem de hakkında kötü düşünmedim. Kaldı ki sevgilim vardı ve fotoğraf falan koymuştum. Sevgilimle yürütemeyip ayrıldıktan sonra sürekli bana ‘’neden ayrıldınız, ne oldu?’’ gibi şeyler sormaya başladı. Soruları gittikçe özelleşti ve tersledim. Ancak terslediğim halde bu yapısına devam etti ve ben dayanamayıp patladım. Çünkü adam hakkında kötü şeyler duymuştum. Boşanmış ve gece hayatı, alkolizm gibi problemleri olan biri. Çok kişiyle takılmış, bunu da ilk geldiğimde söylediler. En son gerçekten o kadar ısrar etti ki görüşmek için. Yanında 1 saat ve 2 saat olmak üzere 2 kez buluşup kahve içtik. Kendini anlattı. ‘’Ben hayatımı tamamen açık yaşıyorum, bunlarda hakkımda konuşulmasına sebebiyet veriyor, evet söylenen birçok şeyi yaptım çünkü bunları herkese ben anlattım. Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim. Yaşım geçiyor, herşeyi yaşadım ama mutlu bir hayat yaşadım diyemem. Yaşım geçiyor, artık bir hayatım olsun istiyorum, bir ailem bir karım olsun, hayatımı ona göre planlayayım istiyorum. Tercih tamamen senin, sana zarar vereceğimi asla düşünme.’’ Dedi. Düşünmek istiyorum dedim konuyu kapattım.
Ciddi anlamda çocuk gibi, yanıma gelip x hanım, bugün nasılsınız? Diye soruyor ve bunu öylesine gülerek soruyor ki insanlar farkediyor. Hiç alakasız bir konuda benimle konuşmak istiyor, sabah gelir gelmez önce yanıma geliyor benimle konuşuyor. 4 kardeşler hepsi burada çalışıyor, ailen bunu onaylamaz, ben senin çalışanınım diyorum. Ama sende gerçekten farklı bir şey var, duruşun, konuşman, emin oluşun beni çok etkiliyor. En başta sana karşı bir şey hissetmedim, zamanla o duyguyu içime sokan sen oldun diyor. Beni zampara olarak tanımanı istemiyorum, istersen şuan herkese söyleyebilirim ilgim olduğunu korkum yok diyor. Eğer herşey iyi giderse 1 yıl sonra evlenmek istiyorum diyor. Bilmiyorum. Benim yaşım 27 iken şuan onunla bu konuşmayı yapmak beni zora sokuyor. Ciddi olup olmadığını, takılmak istediğini nasıl anlayabilirim?

herşey normal olsaydı bile, bu adam düzgün bir adam olsaydı bile, 27 yaş nere 44 nere...

ayrıca aile şirketi olan, klasik azıcık parası olan zampara kılıklı biri olduğu o kadar belli ki.

44 yaşında, boşanmış ve alkolizm sorunu olan birine mi evet diyeceksin?
Cidden mi ya?
Bir de sana bir şey diyeyim, gözü doymuş erkek diye bir şey yok. Hani diyorlar ya zamparaymış, gezmiş tozmuş yatmış kalkmış ama sonra birini bulunca uslanmış. Öyle bir şey yok.
Belki birini uslandırmak vs. kendini özel hissettirecek bir şey gibi geliyordur sana ama inan bana öyle bir şey yok.
44 yaşına kadar değişmemiş bir adam daha da değişmez.
Neyi seni bu kadar düşündürdü bu adamın?
Hayır bir de konumunu kullanıp aslında sana baskı yapıyor. Bu ne kadar bir şey, farkında değil misin?

Evet. Şimdi şöyle muhtemelen bu şekilde düşünüyor.
Çünkü geçmiş hayatını kendi ağzıyla anlattı. Birinden duyma benden duy bak ben geçmişte bunları bunları yaptım haberin olsun dedi.
İlgisini belli ediyor, dahası kişisel gelişimle ilgilenir misin? İstersen derslere gidelim, kurslar var ingilizce kursu alalım birlikte diyor. Biraz kilo al ben yanında yaşlı durmak istemiyorum diyor. Bu tarz evlilikleri, bir ünlünün evliliğini falan atıyor bak bizim gibi insanlar var aslında yaptığımız yanlış değil insanlar evlenebilir diyor gibi gibi.

Eee şimdiden karışmalar başlamış. Bu neyin özgüveni, ne cesaretle size bunları söyleyebilir.

Ayrılmışsınız ve ilgi hoşunuza gitmiş bu anlaşılır. Ama erkek mi kalmadı? Son tercih bu adam mı? Ayrıca sizin yerinizde olsam hayır diyeceğiniz bir adama ki patronunuza bu kapıyı açmazdım. Sonrasında o işyeri size eziyete dönebilir.

Sakın
27 ve 44? En başta burdan kaybeder. Hani tanımaya çalışmana bile gerek yok. Seni düşündüren nedir? Çok mu yakışıklı, çok mu zengin?

Merhaba,
Tatlım sakın kanma o avının pusuya girmesini bekliyor tabiki iyi davranacak tabiki bunları diyecek sakın aldanma inanma hiç mi haberleri vs izlemiyorsunuz insanın bu devirde babasına bile güveni yokken böyle insanlara hiç olmamalı gerekirse işten bile çık ama o adamın yanına yaklaşmasına izin verme aynısı benim arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum

Hakkaten ya, ben BDV topiklerine pek bakmıyorum niye bildirim geldi?
Bana da bildirim geldi anlamadığım bir şekilde. Konu sahibi millete konuma yazmayın diyor da özellikle arayıp bulmadık yani bildirim gelmiş bu ne alaka diye baktım, üslubunu görünce bir şeyler yazasım geldi.

Merhaba,
Bence uzak durun hiç samimi gelmiyor eskilerin bir lafı vardır ya Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bence hakkında söylenen her şey doğru durduk yere kimse için böyle şeyler söylenmez kendisininde anlatmış olması da bu durumu değiştirmez bu yüzden kendinizi o adamdan koruyun bence bir de ciddi bir yaş farkı var her ne kadar sevgi bunu aşar deseler de aranızda neredeyse bir kuşak farkı var zamanla problem olacak yani 4-5 sene içerisinde bile o 50 yaşına yaklaştığında ciddi bir problem yaşayacaksınız o yüzden uzak durun derim tabii karar sizin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back