• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Şimdi şöyle muhtemelen bu şekilde düşünüyor.
Çünkü geçmiş hayatını kendi ağzıyla anlattı. Birinden duyma benden duy bak ben geçmişte bunları bunları yaptım haberin olsun dedi.
İlgisini belli ediyor, dahası kişisel gelişimle ilgilenir misin? İstersen derslere gidelim, kurslar var ingilizce kursu alalım birlikte diyor. Biraz kilo al ben yanında yaşlı durmak istemiyorum diyor. Bu tarz evlilikleri, bir ünlünün evliliğini falan atıyor bak bizim gibi insanlar var aslında yaptığımız yanlış değil insanlar evlenebilir diyor gibi gibi.
O seni yola sokmuş çoktan evet dersen evlenecek gibisiniz. Evlendikten sonra da başka sorunlar çıkıyor haberin olsun. Öncelikle şunu bilmelisin bu adam aranızda geçen bir puruzde seni aldatabilir alışık çünkü. Sen genç ve güzelsin kompleks yapar inadına bile aldatır sırf seni değersizlestirmek için. Kilo al demesi bundan. Seni aşağı çekmeye çalışacak. Bu evlilikte eğer çelik gibi sinirlerim var benim onu yonetirim benim borum öter mızmızlanip ağlamam diyorsan. Aldatsa bile sallamam diyorsan haddini bildiririm kapidan eve sokmam beni ezemez ben onun burnundan getiririm güçlü bı kadinim diyorsan buyur. Haa bir de bu adamdan etkilendiysen yakışıklı ise karizmatik ise çünkü bu adamdan soğuma ihtimalin de var en kötüsü de bu. Evlilik yürütmek zor evlenmek daha kolay.

Bence duygularından emin değilsen, o seni kullanmadan önce sen onu kullan. Telefon mu alacak alsın, hediyeler alsın, kursa göndersin, güzel yemeklere çıkarsın. Karşılığında seks yakınlaşma görmediği halde size iyi davranmaya ve ilgi vermeye devam ediyorsa sınavı geçmiştir. O zaman karar verirsiniz. Guvenilirligini sınıyacak bir test yapmadan güvensem mi evet desem mi diye sorman yanlış olur. Söylemlere değil eylemlere bak. Yalan konuşmak çok kolay çünkü erkekler için.

İş yerinde de sana adamın skoru gözüyle bakacaklar farkında mısın, gerçekten neden ömrünü bitiriyorsun 27-44 on yıl sonra bı düşün 37-54 çocuğun olsa Allah ömür verirse kaç gün babalık yapar, kaldı ki sürerse, ben gelecek vaad ettiğini düşünmüyorum, durum sadece zamparalik meselesi, gördünüz mü yaşım kaç ama istediğimi alirim kafası, açık yasiyormus iğrenç birşey nasıl bir adam ilişkilerini, alkolunu bilmem nesini anlatirda bunlarla övünür, ergen miyiz, tam iğrenç zampara kafası, sadece sana üzülürüm gencecik yasina üzülürüm, daha uygun biriyle birlikte olmani dilerim...

Adamın bu yaştan sonra huyunun suyunun değişeceğini sanmam. Zaten bir evlilik deneyimi var, yürütememiş.

Haydi iyi niyetli düşünelim ve diyelim ki gerçekten evlenmeye karar vermiş olsun. Bu durumda da hayatını zevkini çıkararak yaşamış birinin yaşı ilerleyince sırf evlilik olsun diye sizi gözüne kestirmesinden rahatsızlık duymuyorsanız, devam edebilirsiniz. Ben hiç görüşmezdim bile.

Merhaba,
Bunu sorup sormama konusunda kararsız kaldım, kendi içimde çözemediğim için yazmak istedim.
Ben bir firmada satış temsilcisi grubunun başında çalışıyorum. Bu firmaya başlayalı henüz 6 ay oldu. Patronum 44 yaşında, ilgisini en başından beri hissetsem de hakkında kötü düşünmedim. Kaldı ki sevgilim vardı ve fotoğraf falan koymuştum. Sevgilimle yürütemeyip ayrıldıktan sonra sürekli bana ‘’neden ayrıldınız, ne oldu?’’ gibi şeyler sormaya başladı. Soruları gittikçe özelleşti ve tersledim. Ancak terslediğim halde bu yapısına devam etti ve ben dayanamayıp patladım. Çünkü adam hakkında kötü şeyler duymuştum. Boşanmış ve gece hayatı, alkolizm gibi problemleri olan biri. Çok kişiyle takılmış, bunu da ilk geldiğimde söylediler. En son gerçekten o kadar ısrar etti ki görüşmek için. Yanında 1 saat ve 2 saat olmak üzere 2 kez buluşup kahve içtik. Kendini anlattı. ‘’Ben hayatımı tamamen açık yaşıyorum, bunlarda hakkımda konuşulmasına sebebiyet veriyor, evet söylenen birçok şeyi yaptım çünkü bunları herkese ben anlattım. Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim. Yaşım geçiyor, herşeyi yaşadım ama mutlu bir hayat yaşadım diyemem. Yaşım geçiyor, artık bir hayatım olsun istiyorum, bir ailem bir karım olsun, hayatımı ona göre planlayayım istiyorum. Tercih tamamen senin, sana zarar vereceğimi asla düşünme.’’ Dedi. Düşünmek istiyorum dedim konuyu kapattım.
Ciddi anlamda çocuk gibi, yanıma gelip x hanım, bugün nasılsınız? Diye soruyor ve bunu öylesine gülerek soruyor ki insanlar farkediyor. Hiç alakasız bir konuda benimle konuşmak istiyor, sabah gelir gelmez önce yanıma geliyor benimle konuşuyor. 4 kardeşler hepsi burada çalışıyor, ailen bunu onaylamaz, ben senin çalışanınım diyorum. Ama sende gerçekten farklı bir şey var, duruşun, konuşman, emin oluşun beni çok etkiliyor. En başta sana karşı bir şey hissetmedim, zamanla o duyguyu içime sokan sen oldun diyor. Beni zampara olarak tanımanı istemiyorum, istersen şuan herkese söyleyebilirim ilgim olduğunu korkum yok diyor. Eğer herşey iyi giderse 1 yıl sonra evlenmek istiyorum diyor. Bilmiyorum. Benim yaşım 27 iken şuan onunla bu konuşmayı yapmak beni zora sokuyor. Ciddi olup olmadığını, takılmak istediğini nasıl anlayabilirim?

Sakın aldanma kendine gel yaptıklarını yeme 40 yaşındaki adam neler geçirmiş neler görmüş niyeti o saçmalama kendine gel ya

Asıl sorun ne biliyor musun ? aslında sürekli kadın gezmiş bi adam için sen asla o son nokta olmayacaksın . İnsan birini neden sevdiğini bulamazsa aşkıda sadakatide nirvana yapar zaten neden sorusuna cevap bulamadıgımızda sebebsiz bağlanır kalırız , fark bu aslında ……değil koca sevgilim bile olsa tenınde kaçtane el dolaştı şuan düşüncesi bile bi değişik geldi Mide buşandırıcı …. Allah tan eski karısı kültürlüymüş de bu kültürsüzden kurtulmuş 🤣🤣🤣🤣

Karısıyla arasında kültür farkı varmış mış.
Ee senle de nesil farkı var. Hem de kaç nesil. Ben senin yaşındayım ama 44 yaşında biri benim için neredeyse dededir. Dönüp bakmam. Böyle bir adamın olduğu yerde ise çalışmam.

Böylesi evlendikten sonra da boş durmaz, devamlı farklı bir kadınla aldatılırsın.

Gözünüzde aptal bir profil mi canlanmıştı :)) Emin olun aptallığa ve manipülasyona gelecek son kişiyim.
images.jpeg

Merhaba,
Bunu sorup sormama konusunda kararsız kaldım, kendi içimde çözemediğim için yazmak istedim.
Ben bir firmada satış temsilcisi grubunun başında çalışıyorum. Bu firmaya başlayalı henüz 6 ay oldu. Patronum 44 yaşında, ilgisini en başından beri hissetsem de hakkında kötü düşünmedim. Kaldı ki sevgilim vardı ve fotoğraf falan koymuştum. Sevgilimle yürütemeyip ayrıldıktan sonra sürekli bana ‘’neden ayrıldınız, ne oldu?’’ gibi şeyler sormaya başladı. Soruları gittikçe özelleşti ve tersledim. Ancak terslediğim halde bu yapısına devam etti ve ben dayanamayıp patladım. Çünkü adam hakkında kötü şeyler duymuştum. Boşanmış ve gece hayatı, alkolizm gibi problemleri olan biri. Çok kişiyle takılmış, bunu da ilk geldiğimde söylediler. En son gerçekten o kadar ısrar etti ki görüşmek için. Yanında 1 saat ve 2 saat olmak üzere 2 kez buluşup kahve içtik. Kendini anlattı. ‘’Ben hayatımı tamamen açık yaşıyorum, bunlarda hakkımda konuşulmasına sebebiyet veriyor, evet söylenen birçok şeyi yaptım çünkü bunları herkese ben anlattım. Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim. Yaşım geçiyor, herşeyi yaşadım ama mutlu bir hayat yaşadım diyemem. Yaşım geçiyor, artık bir hayatım olsun istiyorum, bir ailem bir karım olsun, hayatımı ona göre planlayayım istiyorum. Tercih tamamen senin, sana zarar vereceğimi asla düşünme.’’ Dedi. Düşünmek istiyorum dedim konuyu kapattım.
Ciddi anlamda çocuk gibi, yanıma gelip x hanım, bugün nasılsınız? Diye soruyor ve bunu öylesine gülerek soruyor ki insanlar farkediyor. Hiç alakasız bir konuda benimle konuşmak istiyor, sabah gelir gelmez önce yanıma geliyor benimle konuşuyor. 4 kardeşler hepsi burada çalışıyor, ailen bunu onaylamaz, ben senin çalışanınım diyorum. Ama sende gerçekten farklı bir şey var, duruşun, konuşman, emin oluşun beni çok etkiliyor. En başta sana karşı bir şey hissetmedim, zamanla o duyguyu içime sokan sen oldun diyor. Beni zampara olarak tanımanı istemiyorum, istersen şuan herkese söyleyebilirim ilgim olduğunu korkum yok diyor. Eğer herşey iyi giderse 1 yıl sonra evlenmek istiyorum diyor. Bilmiyorum. Benim yaşım 27 iken şuan onunla bu konuşmayı yapmak beni zora sokuyor. Ciddi olup olmadığını, takılmak istediğini nasıl anlayabilirim?
Manipülasyon uyguluyor sana bence kesinlikle inanma. Benim merak ettiğim neden boşanmış bununla ilgili bir şey anlattı mı sana ?

Bence takılmak değil niyeti, gezdim eğlendim her şeyin tadına baktım benden genç güzel bir kadınla artık durulayım çocuk yapayım aşamasına gelmiş, kendi de süsleyerek ifade ettiği gibi. Benimle bu niyetle evlenilmesine okeyim diyorsanız seçim sizin.

27 yaşında gencecik kizsiniz ne gerek var? Kaç yaşınıza gelmişsiniz adamın niyetini anlamadınız mı? Bence iş değiştirin, çünkü bu adamın yanında çalıştıkça kafaniz daha da karisacak

Bence duygularından emin değilsen, o seni kullanmadan önce sen onu kullan. Telefon mu alacak alsın, hediyeler alsın, kursa göndersin, güzel yemeklere çıkarsın. Karşılığında seks yakınlaşma görmediği halde size iyi davranmaya ve ilgi vermeye devam ediyorsa sınavı geçmiştir. O zaman karar verirsiniz. Guvenilirligini sınıyacak bir test yapmadan güvensem mi evet desem mi diye sorman yanlış olur. Söylemlere değil eylemlere bak. Yalan konuşmak çok kolay çünkü erkekler için.
Nasıl anlayabilirim peki?

Siz zaten kabul etmişsiniz maalesef ailen beni kabul edermi derken neden soruyorsunuz ki burdan onay çıkmaz bunu sizde biliyorsunuz hemcinsleriniz farklı düsünmücektir ayrıca bir erkeğin kadınları tavlamasi için neler neler dediğini hepimiz çok iyi biliriz eşlerimiz bile bazen bize yapar kaldimi bu adam seni tavlamak istiyor gûzel ve süslü kelimeler niye kullanmasın degilmi herşey iş para kariyer değil şuan hoşuna gitmiş olabilir evlendin farz edelim 5 yıl sonra yaşlı bir ihtiyar olucak çocuklarınla oyun oynayamicak kosamicak anlatmak istediğim sana ayak uyduramicak sen 5 sonra nasıl o nasıl olucak onu düsün oturup yaşlı bir adama mi bakican ne yapican ağzını mi silicen genç delikanlı biriyle evlenmek varken gittiğin yol yol değil ablan say bizi ona göre degerlendir nasihat olarak kulağına küpe olsun senin yaşında kız kardeşim var asla onaylamazdim asla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back