- Konu Sahibi NazliKizce
-
Merhaba arkadaşlar
Bende diğer arkadaşları gibi haftada veya 15 günde bir gidebileğim bir iş arıyorum pendik kurtköy de oturuyorum 31 yaşındayım 2 çouk annesiyim lise mezunuyum daha önce bir villada 4 ay kadar gündelikçi olarak çalıştım işe gerçekten çok ihtiyacım var ilgilenen olursa lütfen mesaj atsın.
Merhaba ben de Bursa Osmangazi'de oturuyorum. Her hafta yarım gün temizliğe gelecek ütü de yapacak bir bayan arıyorum.
Merhaba kumralada13
Temizlik işlerine gidiyorum. Bu siteden birkaç kişiye gittim. Tam gün 100 tl ve yarım gün saat 13:00 da bitirirsem 50 tl, 14:30 gibi bitirirsem 60 tl alıyorum. İlgilenirsen görüşebiliriz. Tşk.
merhaba
Ümraniye de oturuyorum. Soyak yenişehir tarafında...haftada bir veya 15 günde bir yarım gün temizlik işi için bayan arıyorum.
İlgilenen olursa bana yazabilir mi?
(özel mesaj yada özel mesajı olmayan bayanlar için buraya yazabilirler.)
(özel mesaj atamıyorum)
Merhaba,
28 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bahçelievler'de oturuyorum. Hafta içi ya da hafta sonu farketmez, günü size uygun olacak şekilde ayarlayabilirim. Titiz biriyim ve bir işi tamamen bitirmeden oradan ayrılmam. Tek seferlik deneme amaçlı da çalışabiliriz ancak ben daha çok her hafta, 15 günde bir güven çerçevesinde sürekli çalışacağım evler arıyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Merhaba bende Bağcılar da oturuyorum haftada ya da 15 günde temizlik için güvenilir vr titiz bir yardımcı arıyorum acil olarak ilgilenen arkadaşlar irtibata gecebilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Haftanın 3 günü gündelikçi olarak çalışmaktayım. Haftada 2 gün daha gidebileceğim güvenilir aile ev işlerine gündelik iş arıyorum. Temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek pişirme, kapı, cam, merdiven silme işlerinizde çalışabilirim. Şişli, Mecidiyeköy, Osmanbey, Levent, Kağıthane, Beşiktaş, Taksim civarlarında iş arıyorum.
Merhabalar
Florya ya gelebilir misiniz ?? Aylık ücretli olarak anlaşabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?